Last day of April. Wazzaaa!

Idag ska jag typ supa mig så full att jag kommer typ bah spy hela dan imorgon och de e liksom fett grymt juh, för då e ja typ as ball eller hur. Bitch please. Snälla nån, kvällen bjuder endast på en grymmers kväll med grillning och vänner och vi vandrar sedan vidare mot grusgropen och majkasan.

Maj, the kick-ass month. It's ma b-day then u know.

Och för att vara den rara och duktiga tjej jag är: Ni som dricker, DRICK LAGOM! spya är äckligt and YOU know it.

Random. Wazzaaaaaa. WoopWoop.

Fucking amazing!

Underbart! Fan vad jag saknar det...


Movie summer.

Jag insåg just att min ekonomi kommer gå åt helvete i sommar. Fast jag har egentligen ingen ekonomi eftersom jag inte har en riktig inkomst, jag lever ju på mamma. Men whatever. Iallafall. Jag har insett att denna sommar kommer jag göra av med en förmögenhet på bio. Alltså var dom tvungen att visa Men in black 3, The amazing SpiderMan, IceAge 4, 21 Jumpstreet och The DarkKnight Rises samma vår/sommar?! Hur fan ska det gå till för mig? Dessutom så har jag säkert glömt nån film också vilket kommer resultera i ännu mera katastrof.

Och detta, mina vänner, är varför mitt liv suger. Crappy anledning, ellerhur. För egentligen är både jag och mitt liv awesome. So suck it.


Fucking EPIC!

Seriöst, jag vet fan inte vart jag ska ta vägen. Jag är hyperaktiv och i extas och ja jag vet inte. Jag vet inte vad jag ska skriva. Okej, såhär då. The Avengers THE MOST: TOTALY KICK-ASS AMAZING EPIC FANTASTIC AWESOME WONDERFUL PERFECT SUPER INCREDIBLE MOVIE EVER!!! Seriöst, under mina 15år, 11månader och 51 veckor jag levt här på denna planet, har jag  aldrig någonsin sett en sån film! Alvarligt. De som inte sett den, se den! De som sett den och inte tycker den är bra förtjänar inte att ha en seriös åsikt om filmer och de har ingen aning om vad de snackar om.

Nu vet jag inte vad jag kan säga mer om filmen förutom att det offeciellt blev min ultimata favorit film!
Och nu tycker alla att jag är en koplett galning med allvarliga psykiska problem (eller inte vad vet jag), men vänta ni tills ni själv sett er ultimata film.

GAAAH, jag kommer inte kunna sova för att jag är så hyper. Längtar till onsdag, då kan jag prata ut om alla mina åsikter om filmen med Gnu.

!


Avenger.

Fucking amazing! Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag håller på skiter på mig för att jag längtar så jävla mycket till jag ska se The Avengers! Seriöst, jag skulle kunna vara den där finniga nörden som inte gör annat än att sitta och läsa serietidningar om superhjältar på sitt rum. Jävla pappa, hans fel att jag blev sån superhero fanatiker. Thor, CaptainAmerica, IronMan, The Hulk, BlackWiddow & HawkEye. I'm coming for you. Nej men eftersom jag har en vän som fyller idag som jag ska fira så får filmen vänta en dag till. Grattis till My iallafall!!!

Istället fårr jag nöja mig med att jag såg IronMan2 igårkväll, och fick även en dos super igår på dagen när jag tittade på Smallville.


Woop Woop.

Smallville=Fucking Amazing. No surprise, but still.

Fick salt under naglarna idag, sånt suger. Gjorde engelska NP uppsats idag, sånt suger också. Det är fredag idag, det suger inte.

Jag suger inte, jag är as bra.

!


Kick-ass sweat-shirt!

Slutresultat av vår avslutnings tröja.


Trollol!

Jag har suttit i en timme och tänkt gå in här å blogga... gess what happend?! jag började titta på massa trollol humor på fejjan och vart fast. jävla beroende framkallande grejer.

Var på ett tryckeri idag med klassen (NO SCHOOL, FUCK YEAH!) eller en tryckatelje heter de väl... där vi fick trycka afficher på gammeldags vis, it was pretty fun you know.
Sen har jag även sprungit i spöregn, kom hem and felt fucking awesome!

Fredag imorgon och sen äre lång helg, woopwoop!!! hell yeah!

Cheeze! *click*

Måste bara säga att årets foto måste ha blivit det värsta ever. Seriöst,okej jag har bara sett en liten miniatyr av hur jag såg ut på bilden och då ska jag säga er att jag såg ut som...en nerdrogad genmanipulerad padda. Jaa. Men när jag får se bilden irl kanske jag ser ut som värsta super heta modellen. Vem vet.

Okeeej, ja. Förövrigt så tror jag jag använde 50 olika svordommar på 10minuter idag på tekniken när jag skulle koppla ihop massa kablar. Var nära att strypa någon med sladdarna för jag blev så jävla frustrerad. Men nu är jag klar, ska bara fixa baksidan. Tvåa av de som blev klar. Yeah I'm awesome.

Just so you know. menar jag.


Poop.

i brist på rubrik.

Stod på huve för första gången i mitt liv, fick en fruktansvärd mensvärk som jag trodde skulle ta död på mig lagom till att jag skulle göra engelska nationella. Gjorde Reading med tårarna precis bakom ögonlocken, tog mig igenom provet. Åt lunch, värken över. Gav mig på Listening. Nu taggar jag springning.

Tackar mina fina vänner som gjorde i ordning en varmvattens flaska åt mig.

Och för att hoppa från det otroligt intressant ämnet som har med min livmoder eller äggstockar eller vafan det är som orskade mig den brutala smärtan, så kan jag medela att jag blir uppe hela natten med hela min garderob på golvet eftersom jag inte vet vad jag ska ha på mig på fotograferingen imorgon. Slutar med att jag sitter i fosterställning i ett hörn och gråter...

End of story.

*


Hardcore vibes...

Har kört fotbollsträning typ nyss, och vet ni vad: Jag rammla inte en endaste gång... Det är stort ska jag säga er!

Iallafall, imorgon köttar vi nationella i engelska, idrott och springning på Exte. Nu köttar vi lite Hardcore Vibes med Global Deejays. Grymt sörrni.

ALL*STARS

Tittade på nya "Top Model-All stars". Bra, men hur fan ska tjejerna överleva tillsammans när majoriteten av dem är uppblåsta bitchiga divor?! Fan vad kul det ska bli att se när all drama bubblar upp i huset. Att se dramatiska
divor tjaffsa, det är underhållning på hög nivå!

*

See me for who I am.
 


Hallelujahmoment!

Fast egentligen inte, men jag är typ helt klar med min klänning som jag förhoppnings vis ska bära med stolthet på examen.

Jag tänkte bara säga att jag inte förstår hur folk står ut med mig och Cajsa under skoldagarna ibland, för när våra käftar går igång och kastar ut sig både totalt idiotiska och ointilligenta saker, och påhittade sånger av väldigt låg kvalité.

Nu ska jag fortsätta drömma om att Johnny Depp ska bli 20 år yngre och att jag och han ska leva lyckliga tillsammans forever after.

Random stuff.

"I like big butts and I cannot lie..."

FYI, jag måste lära mig hela texten på låten ovan^.

Började skolan med teknik, och det kunde inte ha blivit en sämre start på lovet kan jag säga. Däremot gillar jag rasten vi har mitt i teknik timmen då vi spenderar tiden på bibblan med att läsa JULIA tidningar och kritisera kändisarna. Jävligt kul att hacka på hollywood stjärnor. Det enda vi gör då tror jag.

The end.

*

Intelligent words.


Damn it.

Fan att saker ska ha ett slut. Om typ 11timmar är lovet slut då jag tvingas vakna upp av en alarmsignal och är tvungen att traska iväg till skolan... jippie...

Morsan snodde förövrigt nyss TVn för att hon skulle titta på något så värdelöst som hockey. Ja, brynäs spelar. Ja, dom tar sm-guld om dom vinner. MEN NEJ, jag bryr mig inte ett piss om det! OCH jag vill verkligen inte gå in på facebook om de vinner eftersom hela sidan kommer vara överfylld med urtrista uppdateringar om att antingen brynäs är bäst ELLER så kommer sura skellefte fans skriva att brynäs ska brinna i helvetet eller nåt liknande. Jag orkar inte.

NU ska jag kolla om det finns nåra fräscha VD avsnitt på tv-links. ba bye.


Dumle.

Jaha, ja jag har spendera dom sista dagarna med att proppa i mig Dumle tills jag nästan spydde och slöat framför TVn. Okej, jag har varit lite aktiv i det sociala livet och tittade på en urusel film hos Jullan med några av brudarna i tisdags. I onsdags gick jag och Jullan på AmericanPie: Reunion fett awesome ju! Skratta större delen av filmen. Igår gjorde jag inte ett skit, jo jag läste ut min tegelstens bok och på kvällen sprang jag bort all dumle på Exte.

Idag åker jag på Kick's med gammla ungdomslaget och käkar upp stålar.

Egentligen har jag ingen som helst anledning att skriva detta, men min blogg ser skapligt död ut annars så jag lära göra en liten uppdate.


Yeah, I'm broke.

Då har man slösat bort något som kändes som en förmögenhet på tyg med lite sömmar. Ja, jag spenderade min dag med Olivia och Madde och vi gick lös på Birsta. Fick med mig nå grön/gul blus, en totaly awesome vit Jumpsuit, strumpor, nå naturvit spetts tjossan, ett par svarta skjorts, en mascara, en tröja av nå slag och 2bh:ar... Oh my goooosh, hon skrev BH! Ja för jag har typ boobies jag med (even if it's hard to believe). HUMOR!!!

Numera är jag pank (TYP! nästan, aja.) och jag behöver skaffa större garderober. Helst en walk in. Alla tjejer borde få en walk in closet när de föds. Typ istället för att få en nalle. Ja, det låter bra. Goodbajs. HAHAHA, gudpoop. hehehe.

Go' morron, go' morron!

Tänkte bara säga att det är något alvarligt fel på mina sovvanor. Vafan skulle jag vakna sju för när det är lov medans jag knappt tar mig upp ur sängen när det är skola.

Så nu sitter jag här, pigg som en duracell kanin på crack och har ingenting att göra... Tror jag dräller ner i soffan och tittar på Nickelodeon, ja det låter bra.

Sarah, over and out.


Skärtorsdagen:

Ja, mitt påsklov började riktigt bra. Volleyboll turnering på skolan, alltså inga lektioner på hela dan. Fick även veta att jag fick MVG på mitt nationella NO-prov, wooop woop!!! Ja, jag älskar att skryta när jag får bra betyg, kalla mig nörd, but it's a true story. Senare åkte jag på fin middag på Järvsöbaden med släkten för att fira Sören 80år. Det sjöngs sånger, hölls tal och skrattdes en hel del. Det måste hörts över hela byggnaden, stackars alla andra gäster. hehe.
Avslutade kvällen hemma med mamma och tittade på Nallepuh-filmen.

Denna dag har jag hittils spenderat med att dammsuga, damma och byta sängkläder, härlig början på långfredagen...

Show me yours, I'll show you mine.

Provet gick typ fett bra, as enkelt ju för en brud med ett IQ högre än Sheldon Coopers. Appråpå Sheldon, såg nyss det bästa avsnittet ever av The bigbang theory. Imorgon äre står volleyboll på schemat hela dagen och slutar ett gör vi dessutom, Påsklov här kommer jag! Och just ja, jag ska fira mammas farbror som fyllt hela 80bast, fett cool ju. typ. Tänker nu spendera resten av kvällen med att lyssna på de underbaraste 30H!3 som jag förövrigt gör ett arbete om på franskan. Fun. 

Kill meeeee!

Jag orkar inte, NO måste vara det tråkigaste ämne nånsin. Har ett jävla teoretiskt eld-prov idag som jag inte alls är taggad för, jag mer taggad till att äta en förstoppad transsexuell flodhäst med allvarliga tandhygien problem...

Fast teknik är värre än NO måste jag medge.

Here's to:

Here's to pappas gammla skjorta jag klippte av ärmarna på och numera ser totaly kick-ass awesome ut!
Here's to att dansa runt som en galning istället för att ägna sig åt nåt vettigare (som att plugga...)
Here's to random inlägg när man känner för att vara dryg men inte har någon att vara dryg mot då ens syrra och mor typ är påväg att somna.

And here's to me, den underbara, coola, fett asgrymma, humoristiska, fantastiska kick-ass bruden som inte har något liv! Puss och kram och nyp i stjärten.


KCA 2012.

Tittade på Kid's choice awards för en stund sen och oj vad jag ville vara där bland allt slime! Jag satt även och skrek som en liten tjej (okej, ja, jag e en liten tjej...) när One Direction, Justin Bieber och Taylor Lunthner klev upp på scen: "Iiiiiiih, Justin Bieber, aaaaaaah, omg!!!!!". Mest för att jävlas med syrran som satt bredvid och slog sin panna i frustration, men för att vara helt ärlig: jag är lite svag för heta hunk tjej-idoler. Hehehehe...

Singing like a whale.

Skrattet man utbrister i när man precis kommit innanför dörren och det första ens syrra säger är att man låter som en val när man sjunger i duschen och att hon tydligen inte kunde läsa i lugn o ro på övervåningen när jag duschar nere i källarn.

Jag tror jag ska söka till idol, med min fantastiska val röst.

Mat.

Tänkte bara blogga för att jag inte har någon som helst lust att gå ner och städa.
Bara för att jag älskar mat ska jag skriva om mat, typ som att jag ska steka isterband och potatis till lunch och som att jag åt mormors kick-ass palt igår med bacon och vitsås of course. Jag vet, jag har sådan exotisk smak för mat: not. Rediga hälsinge måltider skare va. Men allra helst ska man ha lite kôlböllar också. Jag gillar mat som inte innehåller kikärtor, couscouse, brysselkol, vitlök, rödlök, vattenkastanjer, chili, varma grönsaker och så vidare.

Okej, random inlägg.
Hahaha, fan vad total lame jag e.

High heels.

Införskaffade ett par snygga svarta high heels igår till examen. Satt även i min ensamhet i mörkret och tittade på StarTrek under Earth hour. Mor min var i kyrkan medans jag fuskade med TVn på, men annars hade jag faktiskt alla andra lampor och saker avslagna.

Ska väl ta itu med lite städning jag blivit påtvingad nu.


RSS 2.0