Week after week.

Den här veckan har gått jäkligt fort. Vet inte vart timmarna tar vägen. I tisdags spelade jag en riktig jävla skitmatch mot Hudik som slutade med en 0-5 förlust. Både i onsdags och igår hade vi träning vilket tillslut kändes i benen även om de inte var några av de allvarligaste/intensivaste träningarna vi haft. Igår fick jag även ett besked om att jag blir utan sommarjobb, det fick mig att  bli lite nedstämd resten av den dagen. Något som fick mig på bättre humör däremot var att jag fick A i slutbetyg i engelska, oooh yeeeaah. Denna vecka har jag också fått reda på att jag fick C som sammanlagt betyg på matte-NP, woop woop! Det känns verkligen att det snart är sommarlov snart, för nu börjar vi avsluta kurser, gör de allra sista arbetena och lektionerna blir bara mer och mer chill. På franskan igår spelade vi Boule ute i solen, vi hade även svenskalektionen ute. Och anledningen till att jag nu sitter och gör färdigt sista teknikuppgiften i förväg är för att om jag skickar in den u blir jag ledig på de kommande teknikelektionerna.
 
Det dalar verkligen upp och ner mellan de positiva och negativa sakerna just nu. En till negativ grej är att min kära vän Sanna drar iväg på sin 6veckors utomlandsresa idag och lämnar mig kvar här i Sverige... men jag hoppas ändå att hon får det bäst där hon är! Men för att väga up ännu en negativ sak med en positiv: imorgon ska jag vara barnvakt åt mina småsyskon som det nu var allt för längesen jag träffa. 
 
Nej, nu ska jag ta tag i det här sista på tekniken så jag sen kan chilla livet resten av kvällen. Bye bye!

Tralala.

Jag fick ett B på min slutuppgift i digitaltskapande! Fuck yeaaah! Har typ inget alls kvar att göra i skolan så jag vet liksom inte vad jag ska göra med mitt liv för tillfället, fast som tur är har jag fotbollen som tar upp den tiden.Imorse var jag jävligt trött, antagligen på grund av att jag kollade på Geordie Shore istället för att sova igår. Somnade på stationen imorse medan jag väntade på tåget, som tur va satt Nicke bredvid och väckte mig när tåget kom. När vi väl var på tåget märktes det att jag inte var den enda som var trött, för jag och Alice satt och skrattade hysteriskt åt skämt som vi tyckte var hilarious men som ingen annan tyckte var roliga hehehe..Imorn väntar en bortamatch mot Hudik, taggataggatagga!

Världsbäst!

Grattis på morsdag mamma, du är världens bästa!



Sunshine!

Nu var det ett tag sen sist igen. Vad som hunnit hända är väl att vi snart är klara med alla nationella, har bara muntliga i matte kvar. Jag har även hunnit spela tre matcher den här veckan, den senaste spelade jag för typ 4 timmar sen mot Edsbyn, och den slutade med vinst!

Igår var jag hos sjukgymnasten på morgonen för att fixa till mina sulor lite, trodde jag. Men tydligen var det fel på både det ena och det andra så jag hann både få lite skäll och några råd + tillfixade sulor innan vi kom
iväg. På vägen hem stannade jag och mamma efter vägen och plockade blommor för det var fullt av styvmorsviol på upptäckterna. Senare på dagen var vi hos Hammergårds och firade fyra födelsedagar och morsdag allt på samma gång. Som vanligt bjöds det på god mat (grillat!!!) och massa tårta!

Nu sitter jag ute i solen och steker, vädret i helgen har ju varit på topp!











ESC

Igårkväll blev det väl lite av en grabbkväll, eller ja jag är ju ingen grabb (även om jag beter mig mindre kvinnligt när jag är med mina classmates) men vad jag vet så är dom andra det. Det blev grillning, dunkande av 80-talsmusik, en sväng ner på Ica för lite götta och sen en match kubb. När vi tröttnat på kylan och de äckligt stora myggen så gick vi in till Bylle igen och började kolla på Fast&Furious, men vi hann inte så långt innan vi alla insåg att vi var trötta så jag ringde efter mamma som fick komma och hämta mig.
 
Ikväll däremot, blir det en tjejkväll, faktiskt väldigt glad över det eftersom jag ändå måste stå ut med killarna 5dagar i veckan på skolan. Eurovision Song Contest-finalen står på tv-schemat, håller tummarna för Robin! Vi får se om jag kan hålla käften under låten, eller om jag kommer vara jobbig som vanligt och försöka sjunga (falsksjunga) med och spamma twitter med tweets innehållande "#esc"

Grillning!

Vad jag lärde mig igår: Oscar och Bylund är värdelös på att tända grillar, Joel är 1: en jävla pyroman, 2: livsfarlig att åka moppe med och 3: korkad nog att använda först en yxa och sen en rostig gammal såg till att skära kött, Niclas äter som en grottmänniska och Bylunds hund dreglar fett mycket. Trots det att dessa killar är som dom är hade jag det as kul och köttet dom grillat gick faktiskt att äta.
 
Sen är jag 100% säker på att myggorna i Ämbarbo går på Anabola Steroider, för helvete vad stor dom var!
 
Här är två väldigt korta och fett random videos sen igår... ville göra Vines, men insåg att det bara finns för fucking iphones -.-
 
 

Almost summer!

Är det sant?! Sommaren är ju fan nästan här, strålande sol och 20+ grader! Och att det dessutom är fredag gör det bara bättre, förden här skolveckan har verkligen varit dryg och tråkig. Men nästa vecka blir inte bättre för då är det dags för NP-matte...Men nu ska vi fokusera på det positiva, det har kommit ut ett nytt avsnitt av både Arrow och Vampire Diaries (säsongsavslutning på båda, waaaaaaah!!!), det är varmt ute, det är fredag och jag ska inviga helgen med grillning med några av mina classmates i Ljusdal ikväll.P.s jag ljög om att blogga från datorn, jag är för lat för att ta upp den...

Forward

Idag följde jag med ungdomslaget till Nor där en match mot Järvsö väntade. Tydligen så har alla bestämt sig att jagska spela på mina gamla positikoner istället för min vanliga (yttervänster-back) för idag fick jag göra min insats på plan som forward! Trodde det skulle gå skit, men det är väl lite som med cykling, har man en gång lärt sig så sitter det i ryggmärgen sen. Det gick alltså jättebra och jag hade riktig kul där högst upp på plan! Jag fick även en och en annan målchans. Det sämsta på matchen var helt klart domaren, men det ska jag inte skriva om för då blir jag aldrig klar...Det här förresten mitt första inlägg från min nya telefon, jag måsta ju prova lite. Men jag tror jag håller mig till datorn när det kommer till bloggning, för det var fett drygt att göra det från mobilen... Nu ska jag sova!

*

Mina "space-leggings" jag fick av syrran i födelsedagspresent är för tillfället mitt absoluta favoritplagg i garderoben! Älskar dom!

Lol!

HAHAHAHAHA, orkar inte! Jag har köpt ny mobil! Det här är skitkul och jag orkar inte förklara varför. Att JAG har köpt en ny är bara väldigt roligt helt enkelt. En Xperia Go blev det, inte den mest fancy men det skiter jag brunt i för tänker ALDRIG (kommer säkert göra det nångång i framtiden) köpa en fucking iPhone!
 
Ikväll så ska jag iväg till Älvvallen och kolla när Ljusdalsdamer möter Gävle i svenskacupen, trevligt! Nu ska jag sätta mig och stirra på den nya telefonen och fundera på om jag ska sätta igång den eller inte... Jag kommer inte kunna skiljas från min kära rosa knappmobil! 

Over.

Då var 5-dagars ledigheten slut, fan vad skönt det har varit!
 
Idag så sov jag länge, och när jag väl vaknat låg jag kvar i sängen ett tag med datorn. Tillslut måsta jag gå ner eftersom Sanna kom och hälsade på, välkommnade henne iförd morgonrock, tofflor och pyjamas för who cares, hon höll mig sällskap medan jag åt frukost innan hon gick igen. Sen tog det inte lång tid innan hon kom tillbaka igen. Hon hade tänkt hälsa på Färilaskola men blev tydligen "utkastad" för man får tydligen inte vara där under lektions tid, HAHAHA! Vi pluggade ett litet tag innan vi båda gav upp och istället satt och garvade åt massa bilder (majoriteten var OneDirection relaterade...) hehe.
 
Resten av dagen har jag inte gjort något produktivt eller viktigt, vilket jag tycker är ett bra avslut på denna ledighet.

*

Head in the space

Gameday.

Skrev inte igår pga, trött och lat. På kvällen åkte jag till Ljusdal för ännu en filmkväll med endast tecknad/animerade filmer hemma hos Bylund tillsammans med han, Oscar och Sanna. Jag fick min billyspizza som jag längtat efter, snodde lite trocadero, åt en halv skål popcorn som skulle ha varit till alla men som helt tog beslag på och såklart så åt jag min Ben&Jerry som har blivit lite av en standard på filmkvällar. Vid halv 2 kom mamma och hämtade oss, då hade jag varit påväg att somna 2 eller 3 gånger redan.
 
Imorse vaknade jag runt 12, då var det bara 1 ½ timme kvar tills jag skulle på samling inför match, MIN första seriematch för säsongen!, på Korskrogen. En match som slutade med en 2-3 förlust mot Iggesund, men jag var rätt nöjd ändå. Fick spela på ytterbacken, yttermittfält OCH som mittback fast bara i några minuter. Ytterfältare har jag inte varit på något år eller så, så det var ovant men gick rätt bra och det var kul att få vara med offensift framme vid mål. Hade även en riktigt fin målchans som sedan gick som retur till Wilma, en retur som oturligt nog inte gick in. 
 
Den mest negativa med matchen var att Iggesund-spelarna verkligen inte kunde hålla käften, det klagade och tjatades tills jag trodde att mina öron skulle blöda. Nästa match mot dom tar jag med mig silvertejp och stänger igen käftarna på dom...

*

Känner mest såhär idag av nån anledning...
 
Och såhär...

"Motha fucka Gentleman"
Okejdå, texten är egentligen "Mother Father Gentleman", men vi vet alla vad han menar.
Orkar inte med mig själv, varför har jag fastnat för PSYs nya singel Gentleman...Haha så dålig så den är bra.
så jävla skön snubbe...lol.

*

Wazzup homies!
Borde skaffa mig ett liv. gjorde typ 7 gif-bilder på mig själv igår, lol.

Telephone, phone...

Tydligen var det fortfarande inte klart med paketandet än. Fick nyss ett "Grattis" tillsammans med ett kuvert innehållande cash av våra grannar. Älskar vårt neighbourhood, alla är så jäkla trevliga! Kan dock bero på att de flesta villorna innehåller pensionärspar eller barnfamiljer.
 
Ska föresten snart köpa ny mobil, haha what?! Ska jag verkligen över ge min kära rosa knappmobil jag haft i snart 6år? Åh herregud, hur ska detta gå?! Tänker dock inte slösa pengarna på en iPhone fastän alla tjatar på att jag ska köpa en. Blir antagligen en xperia go, inte den mest fancy mobilen, men den är vatten och damtålig och går inte sönder lika lätt som iPhones. Passar mig bra eftersom jag tappat mobilen jag har nu i toaletten en gång, på asfalten 256441000468864gånger och inte är den bästa på att ta hand om mobiler.
 
Jag vill egentligen inte ha en ny mobil, men den jag har håller på att klappa ihop helt snart, så lika bra att uppgradera mig lite... Kommer känna mig som en stenåldersmänniska varje gång jag ska smsa med touch, har liksom det här med att smsa med knappar ingrott i ryggmärgen, men jag måste väl lära mig nångång. suck..

Födelsedagsfirande igen.

Idag kommer släkten hit för ännu lite mer firande av Moi! Yay! Var tänkt att vi skulle grilla, vi får se om vädret tillåter det för just nu ser det väldigt grått ut. Sanna kunde inte komma ikväll heller pga. no skjuts. Så vi får titta på de fem fina brittiska pojkarna på håll... fangirla ensam är aldrig lika kul, men kommer antagligen skriva över fb som vanligt, lol. Hon kunde komma ändå, yay! 
 
Igår var jag så jävla trött att jag somnade redan runt halv 9, vaknade typ 11 idag så jag har sovit typ 14timmar. Måste vara rekord för mig! Nu ska jag väl ta och klä på mig och städa upp lite... helst hade jag tagit emot släkten iförd morgonrock, men tror inte mamma tillåter det.
 
 

1goal and 1direction.

Fotbollsturneringen gick sådär... dåligt alltså. Men solen strålade och det kändesverkligen som sommar! Vissa av 3ans killar tog av sig tröjorna tillochmed... show offs! Tror dom är så snygga... men jag klagar inte, hehe;)
Vi förlorade 2 av 3 matcher, dock bara med 1-0 på båda, men mål som mål. Den sista matchen vann vi där resultatet även där blev 1-0. Hade kul medan jag spelade, och efter matchen så blev jag lite cranky, då jag inte är den bästa förloraren. Fick upp humöret lite dock, när de andra spelade kvarts & semi så körde jag, Linnea och Lara Röven (eller Häcken som det tydligen heter i Bollnäs) vilket var roligt! Därefter kollade vi finalen och sedan det vinnande laget som mötte lärarna, alltid kul att se!
 
Efter en chilldag, så har jag nu 5dagars ledighet! Börjar inte förns på tisdag och jag är riktigt glad för det! Något jag är mindre glad för är... ONE DIRECTION ÄR I SVERIGE, OCH JAG ÄR INTE DÄR VILKET INTE ÄR OKEJ! ÄR SÅ OBESKRIVLIGT AVUNDSJUK PÅ DOM SOM ÄR DÄR! Speciellt Lina, hon hade tydligen bara varit typ 10meter ifrån Niall och Louis! Fattar ni eller?!?!?! Åååh, dööör... vill verkligen se dom irl. Men just nu får jag nöja mig med att Sanna och jag ska se en dokumäntär om dom imorgon som går på Svt2...

Vi vill ha mål, mål, mål, mera mål!

Idag spelade jag fin musik för mina klasskompisar, Aqua, Backstreetboys och Markoolio var några av artisterna som fanns på listan. Dom var väl inte överlyckliga om man säger så, men sånt bryr jag mig inte i!
 
Idag körde jag min första träning på gräs, så jäkla skönt! Hatar verkligen att spela på grus... Och appropå fotboll, imorgon har vi fotbollsturnering på skolan, TAGGA TAGGA TAGGA! Vill verkligen vinna, men tror inte vi kan klå treorna så att eee...ja. Kommer antagligen bli svin sur om vi förlorar då mitt humör av någon anledning blir sämre på oseriösa turneringar på skolan än när jag har riktig match. Inte okej... Men ja, hoppas på en vinst kan man ju alltid göra!

*

Birthday!

*

Matchen som jag fick se ifrån sidan av plan...en förlust, men det här var bara början!

17år!

Sen jag var 17 år
17 år I staden där jag växte upp och så
Märker du hur fort det går?
Och jag var 17 år ville inte va den
Som blev kvar
-Veronica Maggio
 
Jaha, då var man 17år, rätt sugig ålder att fylla. Ingenting händer som när man fyller 15, 16 eller 18... MEN jag älskar att fylla år, har seriöst gått runt och varit glad hela dagen! Eller ja, jag blev lite små vrång när vi hade lektion och så men annars. Eftersom jag går på underbara Hälsingegymnasiet där alla är trevliga som attan så möttes jag av ett antal "Grattis Sarah", jag gav dem då ett leende och ett hjärtligt TACK! eftersom jag uppskattar alla gratulationer på alla sätt och vis! Fick även en fin födelsedagssång av Jenny, Mathilda, Sophia och Valentina, blev fett glad då ju!
 
Senare på dagen kom mormor på cykel och åt tacos (standard som middag på min födelsedag!), hon hade även med sig paket innehållande choklad (MUMS!) och kuvert (kuvert betyder alltid någotpositivt på födelsedagar och julafton). Hon och jag spelade ett parti kort innan nästa finbesök kom. Två braiga vänner, även dom på cykel, kom förbi och hade med sig både paket och blommor! Tårta, kakor och chokladbollar mumsade vi på innan mormor trampade hem och mamma lämnade mig, Julia och Felicia på altan där vi snackade en bra stund innan dom alldeles nyss åkte hem. Har haft en riktigt fin födelsedag trots det faktum att jag fyllde år på en måndag!
 
Några av mina senaste tweets som jag spammade twitter med angående min födelsedag OBS! ej för folk som ser dåligt...lol, tycker synd om alla som följer mig... btw, följ mig på twitter @_sarahmcdade 
Riktiga kort kommer upp imorn eller på onsdag beroende på när jag orkar....

Woopie!

Gissa vem som fyller år imorgon?! JO JAG FYLLER ÅR IMORGON!! Det var bara det jag ville...

Seriestart.

Filmen igår var bra, men tur nog var den inte sorglig nog att tårarna ran, fick bara en klump i halsen.
 
Idag är det seriestart för oss, KorskrogensIKs damlag ska ta sig an division3 för första gången. I Hudik, mot Delsbo. Sorgligt nog kan jag inte vara med. Vafan ska jag alltid få fucking smällar på ben och fötter hela tiden?! Jag ska iallafall med dit och supporta mitt lag och föroppningsvis se dom krossa Delsbo.
 
Nu ska jag snart ge mig ut på en promenad eftersom mamma tjatar så jävla mycket. Tydligen är det inte okej att sitta i morgonrock framför datorn när det är soligt ute...
 

Miriam Bryant – Push Play
Det här är låten som för tillfället går på repeat i mina hörlurar. Gillar den starkt! Har dock en känsla av att det här är en sån låt jag kommer lyssna sönder efter ca 2veckor och kommer sedan hata den, men sånt som händer. Just nu älskar jag den!

Italy...

Saknar Italien & den bästa glassen jag någonsin smakat!

Lol, orkar inte.

Tänker på så roliga saker att säga eller skriva att jag snart börjar skratta  högt åt mig själv. Känner för att twittra allt, men det hade resluterat i minst 20tweets och alla som följer mig hade antingen fått damp på mig eller tryck på "avfölj" knappen, lol. Varför har jag så bra humor? Ikväll ska jag nog till Sanna och kolla på en snyftfilm. Blir andra gråtåtfilmkvällen då, woopsie. Jonna skrev även nyss att hon skulle köpa Loka: Strawberry Ice Cream tills ikväll, nu blev det bara ännu bättre ju!

Anti Social.

Måste börja med att skryta om att jag fick A på mitt svenska-NP-läs, för jag är bäst och älskar att få A:n.
 
Idag är det fredag. Jag tänker kolla på Spirit: Hästen från vildmarken, äta Ben&Jerry och fortsätta att vara lika asocial som jag är nu. Har redan sett två avsnitt av Arrow och ett Vampire Diaries. Börjar få lite små panik över att det bara är typ 2-3avsnitt kvar avbåda serierna! VAD FAN SKA JAG TA MIG TILL DÅ?!?!?!
 
Älskar föresten att isolera mig från människor ibland, tillskillnad från andra som konstant måste ha någon att prata med/umgås med eller har behovet av att vara med på allt som händer hela tiden, så trivs jag med att bara inte göra ett piss. Såklart gillar jag att umgås med mina vänner och när jag väl något så babblar jag på, skrattar och är väldigt högljudd. Om det är någon av dom som vill hitta på något så är jag på. Men jag trivs verkligen på MIN plats i mitten av soffan, ivirad i vår orange och röda yllefilt med hörlurar på och en film/serie/video på datorn framför mig. Och det är där jag är nu, precis på den platsen.
 
Nu ska jag fortsätta med min "fuck social life" fredag som jag kallar den. Peace.

The Intouchables

Idag på Franskan fick vi se "En oväntad vänskap" eller på engelska "The Intouchables". Har sett 80min av den, har alltså ca30min kvar, men jag kan ändå redan nu säga att det är en av de finaste och skönaste filmerna jag sett. Vi satt alla och dog av skratt vid vissa tillfällen, man blir bara så glad av den! Jag rekomenderar den starkt, verkligen en feelgood film!
 
 
Så fin ♥
 

Springa.

Jag hade kunnat skriva "jag har inte haft tid att blogga", men det gör jag inte för det är en lögn. Jag har haft massa tid att skriva här men jag väljer oftast att skriva på twitter eller loda runt på youtube istället. Jag spenderar verkligen mycket tid på Youtube, en video på 5min blir 20videos på 100+min. Woopsiee.
 
I tisdags hade vi volleyboll turnering där alla klädde ut sig. Där av min fina duck-hat på bilderna i föregående inlägg. Vissa klasser hade tema på sina utklädnader, medan min klass hade fula hattar på sig och såg ut som ett gäng retards. Standard. Det bästa laget när det gäller utklädnaden enligt mig, var helt klart oljeshejkarna och deras "olja". Så jävla snygga! På kvällen var det dags för Valborgsfirande, my friends and I grillade här hemma hos mig ( lyckades bara bränna en köttbit) och hade det mysigt. Vi tog sedan cyklarna till grusgropen i Yg där vi inte hann vara länge innan fötter började frysa, smällare fick oss att springa för livet och uttråkning fick oss att åka hem.
 
Onsdagen spenderade jag med att städa mitt rum som jag inte dammsuget eller dammat på typ 1månad, heheh mysigt. Skulle sedan träna fotboll på kvällen, men fick ge upp väldigt tidigt pågrun av smärta nere vid fotleden eller ankeln eller vad det nu heter.
 
Skrev på twitter för ca en halvtimme sen att jag skulle ut och springa och har fortfarande inte gjort det. Lol, I lied. Nej, ska fan seriöst springa efter att jag skrivit klart det här.
 
BTW...Iron Man 3 som jag var på Måndags var helt klart värd pengarna, stör mig dock jävligt mycket på 3D. Hatar de där jävla glasögonen och bli störd av att texten sticker ut, föredrar 2D.
 
Okej, nu ska jag ge mig ut och köra en löptur... wish me luck. eller inte, do as you want. bye.

RSS 2.0