Home alone.

Skönt att ha huset för sig själv, har tagit en dusch, ätit kakor och mjölk framför två avsnitt av "Snooki & Jwoww" som jag inte riktigt fattar varför jag tycker om. Likaså när det gäller "Jersey Shore", för egentligen är de programmen helt poänglösa och jag brukar inte tycka om realityshows alls. Men who cares, diggar de brudarna iaf. Imorgon spelar jag vår sista seriematch långtbortistan, tagga tagga tagga. Jag använder ordet "Tagga" ofta, fett bra ord.
 
 

Never say no to Panda!

Bara för att jag kan titta om och om på det och fortfarande skratta ihjäl mig!
 

Fika & godis & snabbmat & godis...

Oj vilken nyttig fredag jag har haft!
Eftersom min klass och svensk/engelsk lärare är typ fett grymma så bestämmde vi att vi ska börja med fredagsfika, fet gott ju! Och vi fick även godis som pris från tårtkampen vi hade för typ 3 veckor sen, eller ja, Perra2000 som vann fick godis, vi andra fick en varsin klubba som tröstpris... Hade även fett bra lektioner idag, på digitaltskapande så gjorde vi affischer för anntingen, nån festival, film eller turne affisch för ett band/artist och på svenskan fick vi ha debatt. Eftersom jag hatar att ha fel är argumentation något jag är väldigt duktig på! Vi slutade även 45minuter tidigare än vanligt, lärarna skulle iväg på nåt, så jag åt lunch på Max, 
 
Nu har jag suttit och tittat på "Teens react" på youtube hela eftermiddagen, och nu tjockar jag i mig godis igen. Jag lever ett fett bra liv, Hakuna Matata you know!

00010101010111101011.

Skrev ett inlägg nyss, men det bestämde sig tydligen för att försvinna...
Angående rubriken så är det vad jag håller på med i matten för tillfället: Det Binäratalsystemet, 1or och 0or. It's the data språk you know. Faktiskt rätt kul när man väl fatta det, och appropå matte så har jag diagnos imorgon och jag håller tummarna att jag kommer ihåg allt från kaplitet.
 
Imorgon har vi "en extra rolig dag" som min skola tydligen alltid har den 27september. Det enda vi fått veta är att vi ska vara lite finare klädd, men ha rejäla skor på oss, DA FUQ?! Hur går det ihop? Och de har vägrat att berätta vad exakt det är vi ska göra... hatar överraskningar.
 
Fick även reda på att jag ska få åka och hålla sån här gymnasieinfo som alla linjer gör för de som går i nian, back to Färila skola då. YAY! Faktiskt riktigt kul ju!
   

Kamelfis.

Det var vad vi skulle säga när vi tog vårat klassfoto idag. Vilket vi var värdelös på. Hoppas att både det och det enskilda fotot blev bra, fotografen sa ju att hon hade samma frisyr som mig så jag hoppas att mitt hår blev lika fint på bild.
 
Annars har vi tittat på film om han som kom på datorn, tagit isär och satt ihop en gammal tower dator och haft en jävligt hetsig debatt på svenskan om kungahuset ska vara kvar eller ej. Riktigt chill dag faktiskt!

dethärärmittlividetalj.blogg.se

Det är vad min blogg borde heta eftersom det är vad det är. Fast den heter ju sarahmcdade vilket är jag, och då är det ju logiskt om jag skriver om mitt liv. Vart vill jag komma med det här? Skit samma... Idag trodde jag aldrig att dagen skulle ta slut, det var den segaste måndagen jag varit med om, det är mitt problem just nu: Dagarna känns som att de pågår forever, medan veckorna bara försvinner! Hur fan gå det ihop? Seriöst, det känns som att det bara är två dagar i veckan som jag går i skolan, det går alldeles för fort! 
 
Imorgon är det skolfotografering, vilket bara betyder en sak: jag kommer stå och stirra i garderoben som om det endast fanns en dammråttta där inne. Och tydligen, som sanna berätta (hon tog sitt foto idag) så tar de inte de enskilda fotona från låren och upp, ståendes, inte från axlarna? Va?! I min värld ska man sitta rätt upp och ner och så tar de fotona från axlarna och upp. Weird...
 Nu ska jag duscha och sen titta på topmodel finalen. 
 
 Uppdate: 20.18... Kände att det var lite bildtorka här, och eftersom jag  älskar mig självså blir det som vanligt två svartvita bilder på mig x)

    

Quote of the day:

"Excuses are like asholes, everyones got one"-Bola (Min lärare i digitaltskapande)

Fattar ni hur kul jag har på mina lektioner?!

Serious cleaning.

Stavas det så?

I fredags blev det lite ändrade planer, jag drog till Brink och va där med henne, sanna, madde, julia och jonna istället. Skulle titta på film, men slutade med att vi bara typ zappa igenom kanaler och snackade goja. Det blev inte någon vidare sen kväll om säger så, alla låg typ i en hög och vi såg vl typ halv död ut hela bunten, Julia somna helt och jag var påväg att somna några gånger. Så jag var hemma typ vid elva tiden.
 
Under hela förmiddagen ägnade jag och syrran oss åt stor rensning i garderoberna, skönt att bli av med alla onödiga kläder. Efter det körde jag på städning av resten av rummet också, man kunde nog kalla min toa en sanitär ogelägenhet (som min kära mor brukar uttrycka det) som i jävligt ofräsch och skitig. På eftermiddagen åkte jag till Ljusdal för att agera barnvakt åt mina småsyskon och kom hem idag.
 
Nu sitter jag och tittar på Awkward, awesome.

B&J och tVD.

It's friday, friday, gotta get down on friday...
Ska spendera min kväll med en vän, en bruk B&J och några avsnitt av tVD. Just so you know. Jag borde skaffa twitter, med mina korta inlägg. Fast, orka. Och man skriver väl inte ens sånt på twitter... Nej, jag är inte efterbliven inom de socialanätverken bara för att jag inte har twitter, jag bara väljer att inte ha det, för då blir det bara en till sak att ständigt hålla koll på. Jag gillar ju knappt facebook, fast jag går fortfarande in där minst 10gånger om dagen. Men då är jag bara inne i typ 30sekunder, skrolla ner, skrolla upp, gilla nåt här, kommentera nåt där, och stopp.
 
Nu blev det ju inte ett kort inlägg ändå, haha. Ironi. Tror jag. 

Chillidill!

Dryg dag, och den är inte ens slut...har lunch rast, pan-pizza till lunch, fett gott! Har bara tråkiga lektioner idag, orientering på idrotten (kommer gå vilse) och kommer dessutom inte hem förns typ vid sju ikväll
The dudes i min klass sitter just nu och spelar dataspel på projektorduken och dunkar musik, de andra klasserna måste tro vår klass e fett tarded. Haha. Funderar på att äta middag på Max, fast vet inte än. Men vad ska man annars ha studiebidraget till.
 
Nu satte de igång "what makes you beautiful" med 1Dn och sjunger med för full halls desstuom (95% är killar), min klass är underbar! 
 
Update 18.54: Blev inge Max för mig, fick veta att jag släpat med mig hela min feta gympaväska i onödan osv. Idag var inte min dag.

Tekniiik

Fick ett B på mitt Teknik-Design prov, och gissa vad: Jag var ett halvt jävla poäng från ett A! FML... Hoppas nästa prov går bättre, även om jag har mina tvivel då att göra ritningar i snitt och sånt, inte riktigt är min grej. But you know, study hard. Vann även ett vad idag, fick tre kronor som jag köpte en klubba för, fett coolt. Nu ska jag gå upp och platta håret och sen sova, eftersom jag måste bli klar snabbare än vanligt imorgon, för er som ville veta. Och ja, jag lägger mig före nio, big deal.
 
God natt.

I am batman.

Bara för att mitt skrivbord är så jävla snyggt med batman tema! 

Mondays sucks!

Fast det var ju tisdag idag...Men det jag ville säga var att jag ångrar det jag skrev om att jag möter måndagen med öppna armar, för gårdagen SUCKED! Det börjar med att jag har mensvärk. Sen blir tåget inställt vilket resulterar i att jag får ta ersättningsbussen, men den kommer 10minuter sent. Vädret sög, det var kallt och regnade och jag fick stå och vänta ute på bussen. Bussen tar dessutom 20minuter längre tid än tåget vilket gjorde att jag missa bussen som går från stationen till skolan, så då fick jag gå dit i regnet istället!
Sämsta måndagen någonsin!
 
Tisdagen (idag alltså, för er som inte fattar) var iallafall bättre. Vi hade "Don't drink and drive" hela förmiddagen, och på eftermiddan hade vi Digitaltskapande, Webutveckling, de två bästa lektionerna, och datorteknik. På datortekniken fick vi titta på en film om Steve Jobs och Bill Gates, och vi fick klubbor.
Bästa tisdagen hittills!

Just wanted to say...

...en skön jävla seger till, HALLELUJAH!!! Efter en tung första halvlek mot serie 3:orna, med en stor förlust mot dem (1-6) i bakfickan, motvind som fan och solen i ögonen, ägde vi andra halvlek med grymt spel och tusen målchanser. Resultat 2-1 vinst och stora leenden på läpparna! Nu ska jag snart hoppa i duschen och sen bara softa hela resten av dagen. Jag kommer bemöta Måndagen med öppna armar eftersom helgen var så jävla bra!
 

Vinst with kräftor on top.

Grym match igår, vi vann med 7-2, själv gjorde jag en as snygg asisst som var så grym så jag får skryta om den. På kvällen blev det till att mummsa kräftor hos Hammergårds, men jag var så jävla trött att jag han somna i cuzzens säng innan efterrätten ens var serverad. Om mindre än en timme är det samling inför den näst sista matchen i serien, är inte helt säker på hur mycket jag kommer orka men vi får väl hoppas att orken kommer tillbaka när jag väl är där... Efter matchen tror jag nog att jag ska (fast klockan bara kommer vara typ 14.30 eller nåt) vila och sova och vila och så vidare, så att jag orkar gå upp klockan 6 i 5dagar till sen. gäsp.

Match och match.

Wehoo! Idag åker jag till Delsbo och lirar lite med the ungdomslag, och imorgon taggar jag match med damlaget. Awesooome! Igår kväll var chill, rita en jättefin bild på Näcken när vi spela "ryktet går". Nej, nu ska jag väl snart ta och klä på mig och packa... 

Cletching my booty.

Titta nyss på en parodi på "as long as you love me" som hette cletching my booty. Blev bajsnödig av att se den...TMI sarah...okej...
Veckan har gått sjukt snabbt, älskar min skola. Socialiserar med nya människor, några av dom kan jag nog snart kalla mina vänner, även fast det skulle kännas konstigt. Nej men typ mer än bekanta men inte riktigt vänner. Skit samma, who cares vem jag är vän med?! Haha, fan vad jag svammlar. Whatever. Ikväll ska jag, Sanna och Cajsa äga the Färila youth club och titta på roliga 99:or, fast de är inte medvetet roliga vilket är det roliga i det hela. Hehe...
 
Och Cajsa ska avslöja namnen på the volleyboll boys, you had to be there to get it, så sen kan vi sitta och stalka dom på FB. Haaha, nej skoja bara x)
 
And because it's friday I'm goin' gangsta... wannabe... hihi
      


Guldmedaljör!

Skoljoggen, friidrottsdag och fotbollsträning. Fan vad kommer bli fit! Men fyfan för skoljoggen, så jävla jobbigt! Friidrottsdagen var hur bra som helst, chill som fan och det blev bara bättre när man fick guldmedalj i 60meter och silver i längdhopp. Annars låg jag mest på en madrass och stektei den underbara solen, babbla och skratta. Underbart!
Försökte ta bild med webcamen i färg men det blev inge bra, fast tydligen inte i svartvitt heller...
 
Mamma, snälla! Jag vet att du läser min blogg och älskar mig och tycker jag är underbar på alla sätt och vis, och fast du är den enda som kommenterar här så skulle jag uppskatta om du INTE gjorde det!

Minecraft.

HAHAHAHA, å herregud! Jaha, har blivit invigd i the land of geeks. Nej inte riktigt, men jag har typ börjat spela minecraft. Mest för att jag inte hade något motargument till varför jag inte skulle göra det när killarna fråga och typ "tjata". Men tror inte det blir någon varaktig vana att spela då jag är beroende av killarnas hjälp eftersom jag totalt mega värdelös på det.
 
Imorgon taggar vi skoljoggen och friidrottsdag.Satsar på att springa hela skoljoggen, 4.5km, en satsning jag inte är så säker på. Sen kör jag på lite längdhopp, 60meter och kula. Möjligen klasstaffetten... om vi får ihop ett lag... vilket det verkar vara ca85% chans att vi inte kommer ha... kanske 75, eller nåt.. jag vet inte... och slut på svammel. punkt.
 
 

Snyggast.

Bara för att vi höll på med Photoshop idag på Digitaltskapande...
 
Vackra faces!

Jag är så jävla bra!

Ville bara påpeka att jag är fett bra. Var nyss ute och sprang, frivilligt för typ första gången någonsin och det gick as bra. Får tacka min kära syrra som boosta mig. Och bara för att klargöra att jag är fett hälsosam nu så kan jag även skriva att jag gick och la mig typ 20 över nio igår kväll och vakna vid sju, även fast jag inte klev upp förns åtta. Iförsig går jag och lägger mig före tio rätt ofta, vilket alla borde göra eftersom man mår fett mycket bättre på morgonen då!
 
Fast jag måste ju erkänna att min frukost inte var så nyttig, choklad sockerkaka med chokladglassyr och varm choklad är väl inte det bästa. Men det behöver ju ingen veta...schhhhhhh...
 

Hehe.

Hungergames.

Och så tror ni att jag skriva om hur bra eller dålig den filmen va, vilket jag inte tänker göra då jag endast såg typ en tredjedel av den igår hos Sanna. Jäkla moive2k... Idag har jag kört på fotbollsträning, skönt att komma igång igen, fast det känns på en gång att jag varit sjuk.
 
Tittade på "Bring it on-All or nothing" nyss för typ 10nde gången, grym b-film. Fan vad jag önskar att jag kunde cheerleada, eller åtminstonde dansa. Fast dansa gör jag ju redan, när ingen ser. Men jag vill kunna dansa så där sjukt bra som på typ "Americas best dance crew". 
 
Jag har sämst avslut på mina inlägg har jag kommit på. Jag bara skriver, och sen är det slut. Sämst.

Liar, liar, pants on fire.

Okej, jag ska inte bara sova... Ska till Sanna och titta på film med nå tjejor ist, typ samma sak som att sova ju, fast roligare. Just if you wanted to know, varför skriver jag ens sånt här? Det är ju inte precis som att någon bryr sig, alls. Utom min kära mor då, fast henne uppdaterar jag ju mitt liv face to face. Okej, nej nu ska jag sluta svammla, dot.

It's friday, friday...

Fredag wihoo! Och när det är det är fredag och helg väntar bara en sak... SÖMN! Nästa fredag tänker jag, Sanna och Cajsa göra Kåken (Färilas fritidsgård för er som inte vet det) osäker. Haha, nej men vi tänker gå dit och glo och skratta åt de små 99:orna som är där, kul att se hur de beter sig. Imrgon är det fotbollsträning, har varit utan fotboll för länge, men nu är jag frisk!
 
Hade digitaltskapande idag, kände mig helt tarded när vi höll på med fotoshop. Men ni vet, övning ger färdighet!
   
Snygga bilder på mig igen, yay!

Doin' the running, man.

Hade idrott idag, två konstateranden: Jag suger på spjutkastning och JAG ÄR HELT FRISK! tagga träning på lördag. fett! Såg ett gäng 11? åringar på stationen i Bollnäs idag, fett söta små skate-dudes. Vad mer för ointressant kan jag skriva då, jo min mamma är dryg och kommenterar mina inlägg: JUST DET MAMMA JAG PRATAR MED DIG.
 
Imorgon är det fredag, jävlar vad fort veckorna går nu. för fort. nu orkar jag inte skriva oviktiga, ointressanta och irrelevanta saker.
 
Peace out.

Maximum food at Max.

Gillar att mina inlägg handlar om mat...food is good...
Åt middag på Max efter the school idag. Fett gott med fet mat. Och eftersom jag är så nyttiga av mig är det  burgare utan grönsaker som gäller.
 
Nu ska jag checka lite inför MTV VMA. Food, over and out.
 
sorry to dissapoint you, men har ingen bild på yours truly idag. i know, jag är snygg.not. hahaha!...
 
Update: 1D är på TVn, ser Liam och tror jag just svimmade lite. SÅ JÄVLA HOT! 

Food update.

Jag åt köttfärsenchiladas för typ 1minut sen. Fett gott! Tänkte lägga upp en bild så alla skulle få se hur det såg ut och härma alla irreterande personer på facebook som gör så för att omedvetet irretera andra irrelevanta människor och detta är en fett lång mening utan punkt eller kommatecken eftersom jag bloggar bara för att jag har rast och har tråkigt. PUNKT.
 
mat.

Vetintevadjagskahaförrubriksåattja.

Vet inte vad jag tänkte skriva egentligen, jag hade nåt i huvet men glömde bort det för två sekunder sen. Som ni kanske märker blir det fler och fler webcam bilder här, guess why? för att på min förra dator hade jag ingen webcam, men nu när jag har en och har tråkigt sitter jag och tar bilder hela tiden. Älskar att se mig själv, inte för jag är självupptagen eeeh...jaaa...
 
 
   
Owning the train. 
 
 

"Teehee" or "You mean like this?"

Yeah... Jag har blivit besatt av youtubers. Mina favoriter just nu (förutom Wassabi pojkarna som jag nämde i inlägget nedan) är Ryan Higa och D-trix. Fett bra yao. Deras kanaler: Nigahiga & theDOMINICshow.
Higas kanal, men båda medverkar. fett.

I scream for IceCream!

Min förkylning ska botas med den bästa kuren, B&J och ett avsnitt av topmodel. Fett bra, yao. Jo en sak till: Skotska är ett fett mysigt och coolt språk, älskart! lite random sådär...
   


Awkward.

Så, nu har jag sett första avsnittet av en av de bästa serierna ever: Awkward. Det var fett awesome. Eftersom Sverige är lite behind så skulle jag kunna titta på de 9 andra avsnitt som redan finns ute på t.ex. Tv-links, men jag tror jag vill dra ut det lite så jag har nånting att se fram emot.
 
Imorgon ska jag försöka orka med skolan, trots att jag kommer typ snora ner hela klassen. Fresh you know.
Peace and love...Snot and boogers/ Sarah
    


I'm so sick of boogers, so sick of snot.

Har endast varit sjuk i en dag och är redan trött på det... Mamma vill att jag ska sova bort förkylningen men för att sova ska man vara trött, vilket jag inte är. Försöker varva ner med chatt på skype och photoshots på webcam, eftersom jag är så snygg.

Hey, I just catched a cold.

Jahapp, så vart det med den match jag tänkt spela idag. Klias i typ hjärnan, och nån har plugga igen min näsa. Betyder bara en sak, förkylning påväg, vilket innebär ingen match för Sarah... de sög ju. Iallafall, tänkte tipsa om två grabbar på youuuuutuuuube som bara är för underbara: Wassabi. They are hilarious!
 
 

RSS 2.0