Så jäkla underbar!

Fatta hur obeskrivligt otroligt lycklig jag skulle bli om jag fick denna gudagåva!!! FUCKING AMAZING!!!

Miss smartpants.

Gjorde matte NP-muntliga delen idag. Det gick väl...bra? tror jag. Jag har ingen aning faktiskt. Fast det gick nog bra ändå.
Känns som att det enda jag skriver om är skolan, men det är liksom det enda som händer i mitt liv. Typ.
4dagar tills jag åker och bummar lite i Chamonix. Peppa, tagga, peppa, tagga.

Slumberpartey!

Jag fuderar stark på att gå till skolan i pyjamas och morgonrock och skrika "PYJAMAS PARTY!" så fort någon frågar. Meeen, jag tror jag ska sätta på mig något i stil med vanliga kläder istället. Dagen utmaning blir att försöka övertyga min klass om att sjunga en HighSchoolMusical låt på examen, fast jag vet att det kommer sluta i tragedi då de kommer säga HELL NO! och jag kommer hamna i en deppresion.

Roger that, Sarah over and out.

När vi trodde att hoppet var borta.

Jag var så lycklig i helgen, det var strålande sol, varmt och man såg snön smälta från både tak och mark. Igår gick jag in i en liten deppration då det hade snöat och termometern visade minusgrader igen. Nu är mitt humör på topp igen då snön på taket rasar ner i skrivande stund och det är varmt igen.
Sommar, snälla kom till mig! Fast just nu skulle våren duga lika mycket...

Mina intressanta dagar.

Jag försöker skära ner på "idag har jag gjort..." inlägg, men inser att det då inte blir något kvar av min blogg. Så idag är en vanlig dag, jag har slöjd: YAAAAY! Så nu kan jag äntligen bli klar med mitt mästerverk, en klänning. Och jag måste även passa på att gratta en av mina käraste vänner, Madde som nu är 16år!
Massa grattis till dig my darling!

Nu ska jag återgå till att få mitt hår onatuligt rakt.


En massa rappakalja.

Okej, min kära (och just nu fett jobbiga) vän Jonna aka. Blondie, har nu tjatat om att jag ska blogga för att vi båda insett att vi inte har några liv. Och efter en lång sms-disskution med henne har vi kommit fram till att jag ska göra en top10 lista på de snyggaste killarna/männen som jag tycker just nu, i kändisvärlden kanske ska understrykas.

Hot dudes top10!
1
. Dwayne Jonsson
2. Johnny Depp
3. Ian Somerhalder
4. Zac Efron
5. Joey Gloor
6. Christiano Ronaldo
7. Justin Hartley
8. Jesse Williams
9. Justin Bieber
10. Tom welling

Bilderna ligger i rangordning. Och ja, jag ska gifta mig med Dwayne (in my dreams...)


!


Sådär äckligt desperat.

HAHA! Ja, jag är desperat efter läsare. Jag borde verkligen inte vara det, eller hur? Jag bloggar för att det är kul inte för att få någon slags bekräftelse. Men ändå så vill jag ju faktiskt ha fler läsare än cirka 6stycken? varje dag... Så nu har jag joinat än grupp på faaaaaaceeeebooook med massa bloggare för att både hitta nya (förhoppnings vettiga och intressanta) bloggar att läsa, och (sorgligt nog) få fler läsare förhoppningsvis.

Ja, herregud...

The weekend.

Umgåtts med mina fina småsyskon och fader min, varit på bandy och sett LBK ta sig till elitserien medan fansen gick crazybananas och jublade. Nu tar vi tag i sista veckan innan sportlovet, innan Chamonix, innan jag kommer bli så glad och lycklig vilket jag är när jag är där.
Nu ska jag väl ta och klä på mig också för jag har ingen lust att börja veckan med en naken chock.
Goodmorning and goodbye.

Grymt!

Yay yay yay!!!
Den svenska björnstammen – Ett fel närmare rätt


Kan tiden gå lite snabbare, tack!

Gaaaaah, kan den inte komma ut på bio typ NU! Tiden skulle ju kunna få gå snabbare.


*

To everyone who thinks I can't party:  Fuck you bitches!


Yey!

Vet ni, vet ni. VET NI!!! JAg fick Mvg minus på både min upsats och läsförståelsen! mvg- om man ska vara petig... MEN ändå, jag är sjukt glad. hihihihihi! Och vet ni en till sak då? va va va va??? Jag älskar att göra utropstecken och frågetecken. Funny thing you know.

Prata med munnen full!

Jag har tänt på en konstig sak, folk säger helatiden: "PRATA INTE MED MAT I MUN!". Och ja, jag erkänner att jag gör det ofta, för ofta, och smaskar gör jag också men det hör inte till saken. Och jag erkänner att jag tycker det är äckligt när folk gör det fast jag slutar själv inte gör det för den sakens skull. I alla fall, hur ska man inte kunna prata med mat i mun ändå, för om tänker och funderar så kommer man fram till att de gånger man pratar mest så finns det garanterat något ätbart framför en.
 Jag menar när man sitter vid middagsbordet så pratar man om sin dag med närmaste person, om något hysteriskt kul som kanske hände under dagen. Eller så har man filmkväll med sina vänner och äter man inte chips, godis, glass eller nåt då? Jo det gör man. Eller på lunchen när man sitter med underbara människor och pratar om hur man var när man gick på mellanstadiet, eller lågstadiet eller dagis, och vad gör man på lunchen. ÄTER FFS! Och kom nu inte och säg att jag har fel för det har jag inte. Så snälla sluta tjata om erat "prata inte med mat i mun" för de gånger man har något vettigt (eller totalt ovettigt och crazy) att säga så ingår maten (eller annat ätbart) oavsett om man vill det eller inte.

Your brain gets smart, but your head gets dumb.

Jaaaa! Inga läxor eller prov, hallelujah moment! Har gjort en liten lista på låtförslag till examen då vi 9or ska sjunga, wait what? Just ja, jag slutar nian i år. Sick ju!
Appropå skolan så får vi reda på våra svenska NP (skriv&läs) imorgon, nervous? öööh Yeeah! Och appropå nothing så diggar jag att slänga in engelska ord och meningar här och var. Jag diggar svengelska eller swenglish eller... ja.
Jag diggar även att svamla på när jag inte har något vettigare att göra och jag diggar att mamma köpt Marabou cookies! Eheeheehe. Och nej jag stavade inte feeel, uttala det E he E he E he bara så att ni vet. Och ja jag är lite smått dryg och störd idag. Och ja, eller nej nu får det räcka. Bye.

Prince charmant!

Veckorna rullar på snabbare än nånsin och jag fattar inte hur. Det var nyss jullov ju, nu närmar sig sportlovet med vad som känns som ljusets hastighet. Två veckor och jag befinner mig i det underbara Chamonix, där trivs jag bra, mycket bra. Det är antagligen mer snö där än här men jag diggar staden, jag diggar den fett mycket ya know.
Inget får mig att tänka på cham. lika mycket som denna låt.
Keen'V – Prince charmant


Wolverine.

Ja, gårdagen då. Skola, träning, tacos hos mormor och slutligen Kåken. Pratandes med fina människor och tittande på Wolverine. Om en timme pallrar jag mig iväg till Brinky för lite chill lördagsmys med brudarna.

Queen of the slope.

Haft en förjävla fin dag i Jarsebacken idag. Jag tackar alla som gjorde min friluftsdag underbar!

!


Kära vänner.

Ska jag göra ett riktigt LAME inlägg innan jag faller ner i sängen.
Jag tänkte skriva om alla hjärtansdag men jag ändrade mig. Istället skriver jag detta. Älska dina nära och kära. Älska dom du vet att du kan lita på No matter what. De som stöttar dig, är en axel att gråta mot när du behöver det, skrattar med dig, skrattar åt dig och vet att det är okej, pratar om allt mellan himmel och jord med dig, gör din dag genom små saker de inte tänker på att de gör och får dig att känna dig lycklig.
Men kom ihåg, det blir ännu lättare att älska andra och att bli älskad om du älskar dig själv först. När du är säker i dig själv och tror på dig själv, då är det som allra bäst.

Lame, jag vet. Men det är sant. 23.00 jag sluter mina ögon och säger godnatt.

*

"She was looking kind of dumb with her finger and her thumb
In the shape of an "L" on her forehead" -smash mouth


It's v-day, okay.

Tänkte skriva att jag var forever alone ,som de flesta på facebook gör nu, idag på självaste alla hjärtans dag. Men så kom jag ihåg att jag inte alls är det. Jag har ju min eviga kärlek, den som finns där för mig i vått och tort och som alltid är precis som jag vill.
Marbou och jag: forever together! <3

My love, now and forever!

"Can't cut i out, it will go right back."

Kände att jag måsta få stort leende på läpparna innan det är dags för sängen. Rafiki, den klokaste av dom klokaste. Och rolig som bara den dessutom.
Och ja, jag tänker sova nu för jag är uttråkad och trött.

En tonårings hjärna.

Så, lärare och föräldrar. Ni undrar varför er elev eller dotter/son trotsar er, käftar emot och är stöddig. Varför de tjuvröker/dricker och är ute sent om nätterna. Ja svaret är helt enkelt att en tonårings hjärna är utvecklad till att göra så. Vår hjärna vet vad som kan gå fel men struntar i konsekvenserna, inte för att vi vill (eller lite kanske) men för att när vi hamnar i puberteten så är vår hjärna naturligt utvecklad till att ta risker. Det är logiskt och sant. Ren vetenskap.

Vad fick jag då detta ifrån, jo det var alldeles nyss på Vetenskapens Värld på TVn.
Kände bara för att för att skriva detta, även fast jag egentligen vet att ingen vuxen läser detta. Eller kanske mamma? jag vet inte...


Mäster kocken.

Eftersom min kära mor är frånvarande pågrund av jobb, så ska jag väl snart ta och börja göra lite föda. Och eftersom mina färdigheter inom kulinarisk matlagning är totalt värdelösa, så går jag istället till frysen och tar upp fyra frysta potatisbullar, lägger dom i stekpannan, vänder dem några gånger. Och voila! Sarah har än engång lyckats laga mat utan att bränna ner köket.

Tänkte detta inlägget skulle vara väldigt intressant för alla inteligenta hjärnor som läser detta.

*


To be happy, it's...it's just awesome!

Helgen är slut. Ganska skön har den varit, i fredags hann jag käka tacos, kolla bandy och ha en riktig mykväll på slutet med mina fina flickor. På lördagen roade jag säkert många människor när jag gick en promenad runt Valla. Jag hade musik i öronen och solen värmde, jag kände mig så jäkla lycklig så jag dansade runt på vägen och sjöng med låtarna. Kom det en bil förbi så märkte jag det knappt, jäkligt härlig promenad.
Söndagen degade jag bara för att sen träna bort helgchipsen på kvällen.

Nu är skolveckan igång. På torsdag blire friluftsdag för hela slanten. awesome.


Get stupid, get retarded!

Kärlek till låtarna!
Black Eyed Peas – They Don't Want Music
Black Eyed Peas – Don't Phunk With My Heart
Black Eyed Peas – The Apl Song
Black Eyed Peas – Let's Get Retarded
Black Eyed Peas – Where Is The Love?

Vad hände med er musik? Hur lyckades ni gå från att vara helt awesome till mainstream?


Saturday med bandy.

Tar bussen till ljusdal för att laga och käka lite tacos med några av mina girls. Sen drar vi iväg till IP för att checka lite bandy. soft saturday.

*

Four.


Just chillin' ya know.

T.G.I.F.
Gårdagen var ju hur chill som helst. Hela förmiddagen hade vi svenska uppsats skrivning (som förövrigt gick bättre än förväntat) och efter lunch hade vi idrott ute i strålande sol tills skoldagen var över. Det bästa med fredag: a brand new Vampire Diaries episode!

Inviger helgen:
3OH!3 – DONTTRUSTME - Explicit Album Version
3OH!3 – Bang Bang
3OH!3 – We Are Young
3OH!3 – Streets Of Gold
3OH!3 – Hit It Again
3OH!3 – STARSTRUKK
3OH!3 – Touchin On My

Nervous as hell.

Jag vill inte! Uppsats NP i svenska är vad jag inte har velat tänka på alls de här senaste veckorna, men nu är tiden inne ändå. Jag hatar uppsatser, verkligen hatar. Jag får brainstop och sitter oftast i en halvtimme och stirrar på klockan innan jag börjar skriva för att jag inte har några idéer i hjärnan alls. Men vi får hoppas att det går bra ändå.

Ska passa på och gratta en av mina pinglor idag också som hade oturen att fylla år när vi har prov.
Grattis IppaPippa aka. Filippa 16år! Önskar dig all lycka på din dag (och på provet). Love Ya<3

!


*

Sometimes, when everything feels like shit, all you need is a little faith that it will be better.


Svenska NP del.A=check!

Det första n-provet var avklarat, piece a cake! fast ska jag vara helt ärlig, så nää.
Lite små trött sätter jag hjärnan på standby och låter känslan ta över med musik flödandes genom öronen. Senare travar jag iväg till träningen, för att sen sätta kugghjulen i rullning igen då vi har matteprov imorgon. great...


Ögonen vattnas.

Varför fylls mina ögon med tårar när jag hör detta som innehåller musik och text, detta som kallas låt.
Lyssnat på den högst 3gånger och ändå händer detta?
So god damn wonderful!
First Aid Kit – The Lion's Roar

*


Uppdatering:

Kul helg, eller? Har suttit framför Vampire Diaries hela dagarna/kvällarna. Men nu är i allafall hela 1&2 säsongerna avklarade (depprimerande...).
I lördags lyckades jag flytt mitt arsle från min soffa iväg till Olivias soffa där hon, jag, felicia, jonna och julia checkade melodifestivalen och käkade chokladfondue.

Jag har även gjort två upptäckter denna helg.
1. Torsten Flink är Sveriges vidrigaste gubbe. Påminner alldeles för mycket om Jokern och är allmänt snuskig.
2. Vampire Diaries är så sjukt mycket bättre än twilight. Bättre story & snyggare vampyrer! Damon & Klaus= hot, hot, hot.

!


En helt vanlig dag.

Dagen innehöll, en succe med att lära sig att stanna riktigt på skridskorna, inläsning till det svenska NP, Vampire Dairies! och goda kroppkakor hos mormor.

Jag börjar tagga inför fredagen och hoppas det blir en awesome start på helgen.

Skrillorna på.

Drar mig snart iväg mot skolan för att börja dagen med lite skridsko åkning. Jag känner att skridsko åkning inte är en av mina starka sidor och tur för mig att det existerar snöhögar runt isplanen då de är det enda som funkar som broms för mig. Hehe.

So damn beautiful!

Louis Armstrong – What A Wonderful World
Israel Kamakawiwo'ole – Over The Rainbow
Ane Brun – True Colors

It makes me smile.

*


Looking down.

Tillbringade förmiddagen med att bokstavligen titta ner på de små 6:orna, som var upp och hälsade på på stora stygga högstadiet, medan dom tittade upp på en med en hint av osäkerhet och rädsla i ögonen. Jag fattar inte varför vi tänkte ju inte precis käka upp dom, men jag antar att jag gjorde samma sak när jag gick i 6:an och jag kommer antagligen göra det igen när jag börjar gymnasiet.
 Iallafall så började jag hata tycka mindre om dem så fort lärarna tvingade oss att gå ut och gå. I kylan. I snön. I en timme! Bara för att snorungarna de små skulle få prova på franska/spanska. nej nu ska vi se det positiva, vi fick ju iallafall friskluft.

Resten av min tråkiga onsdag har jag slöat framför Vampire Diaries vilket var väldigt trevligt.

Wonderful!

Tack Sanna för att jag får låna dessa fantastiska verk av dig, det gjorde min dag. Du är min ängel!

Damon är H-E-T! punkt.


RSS 2.0