2012.

Året vi "överlevde". Det har hänt så mycket i år, både negativt och positivt. Jag vet inte vad jag ska skriva, och jag orkar inte sammanfatta mitt år heller, kan bara säga att det inte varit något speciellt igentligen. Men ja, jag orkar inte sammanfatta allt, varken i skrift eller bilder. Så jag låter dessa videos (mest googels) tala för året 2012. Gott nytt år!

 
 

Lazy Lördag.

har verkligen inte gjort ett piss idag. Det enda jag gjort är att sitta i pyjamas och tittat på Youtube, mesta dels på "danisnotonfire" och "JacksGap". De är fina pojkar.

Ikväll åker jag till Sanna för att se "Sagan om ringen" för första gången, nej jag har inte sett den förut. Jag har inte sett någon av dem, och ändå så såg jag "The Hobbit"...please don't kill me. Jag skäms redan. Men det ska bli ändring på det nu ju!

Mitt liv är fett bra just nu.

Låt oss göra en liten sammanfattning av de senaste dagarna.
 
Julafton: Började med att äta lite jullunch med, mamma, syster och mormor. Provade på lutfisk för första gången och det smakade...inte så mycket alls? Sedan skyndade vi oss iväg mot Hammergårds för att hinna dit innan klockan slog tre och det traditionella Kalle Anka & co. började. Vi tittade, och kritiserade det klipp de klippt bort eftersom det är fett töntigt. Sedan konstaterade vi att det finns typ 50st till "rasistiska" saker under dessa filmer, men ingen har brytt sig om det. T.ex. Spanjorerna i Ferdinand, kinesarna i tomtens verkstad osv. Vi tillbringade där efter hela julaftonen med släkten där hos Hammergårdarna och umgicks genom att äta loads of food, prata och skratta en hel massa, öpnna paket och spela julklapsspelet. Vi kom hem vi midnatt någon gång.
 
Juldagen: Vaknade och sprang ner för att öppna fler paket som väntade under granen och i julstrumporna bara för oss tre i familjen. Tillbringade sedan två timmar åt att se på en film som jag och syrran fått, en film från 1999 då jag var tre och syrran åtta. Vi skrattade hysteriskt när syrran sjöng och dansade framför kameran, jag drack badkars vatten (intelligent jag vet) och bara betede oss allmänt fult och hysteriskt roligt! Senare på kvällen kom Olow och Ingmarie hit, och vi hade en spelkväll, åt mat och bara umgicks.
 
Det senaste dygnet: Igår åkte vi till mormor för att än en gång proppa i oss mat då vi var bjudna på jullunch. Han inte vara där så länge då jag skulle åka vidare till ljusdal. Vid halv sex kanske, anlände jag till Subäck där en hel massa skoj väntade. Jag, Liam, Sandra, Bylund, Josefin, Elin, Sanna och Subäck shejkade (stavning) ass till Just Dance 4 tills svetten rann. Vi vandrade senare ner mot station för att möta upp Lukas. Åt kebab på målet för att sen inse att vi suttit där en halvtimme efter stägnings dags, så vi packade ihop våra saker och tackade dem typ hundra gånger innan vi satte kurs mot Statoil. Slutligen kom vi hem till Subäck igen där det dansades, sjöngs, pratades och skrattades in på små timmarna. Josefin, Elin och Sanna drog hem. Vi andra stannade och fortsatte att babbla.
 
Vid 4 någon gång gjorde vi vårt första försök till att sova, efter en timmes mer pratande kom vi tillslut ner i säng iallafall. Vid 5 började vi skrika åt varandra att hålla käften för att vi skulle sova, det funkade mer eller mindre bra då vi bara fortsatte att snacka och skratta åt allt som inte var kul trötta som vi egentligen var. Efter ett tag började det bli tystare och alla (verkade) sova, tyst var de iallafall, utom jag, Lukas och Liam som fortsatte att prata non-stop genom att köra en frågelek typ. De fråga om allt de ville veta om tjejer och fråga samma sak fast om  killar, sedan svarade vi så gott vi kunde. Frågorna kunde vara de mest pinsamma ever och resulterade ofta i misstolkningar och fler skratt anfall, men vad gjorde väl det. Runt 8-tiden somnade vi nog in och vid halv ett, ett så var det bara att vakna igen. Det var då endast en timme kvar tills Liam, Lukas och Sandras tåg gick så då blev det dags för frukost, halv två på dagen. Efter det åkte alla hem utom jag eftersom jag inte hade skjuts förns senare. Spenderade då tiden med att hjälpa Subäck städa bort sin gran som barrade mer än vad vår gran brukar göra efter nyår.
 
Nu är en trött men glad Sarah hemma efter en grym dag/kväll/natt/morgon/dag... eller dygn då. Under detta dygn  har jag även lyckats ge min stackars mobil ännu en vattenskada och jag trodde den var förlorad, men nu lever den igen...frågan är ju hur länge till.

Detta inlägg blev jävlig långt, tråkigt och drygt och jag gratulerar den som tagit sig igenom hela.yay.

Ville bara säga:


X-mas tree is done.

Pretty much. Har klätt färdigt julgranen, endast lite glitter som fattas. Har kollat på "Svensson Svensson"s jul, ätit kakor och preics sett färdigt "The Holiday". Det ligger paket under granen. Det är bara typ en kvart kvar tills det är den 24e december!!!!! Iiiiiih!!! Kommer i och för sig inte få öppna paketen under granen här hemma förns den 25e, tradition in the McDade/Sandelgård house. Men imorgon äter vi jullunch med mormor, sen åker vi som vanligt till the Hammergårds, där väntar kalleanka och hans gäng på TV, antagligen massa skratt och skoj, paket och underbar mat! Älskar julen så mycket så jag orkar inte! Nej, nu ska jag nog faktiskt sova. Om jag kan. Godnatt! ♥


Fallalalala lalalala laaaaa!

Britishperfection-imagines.tumblr.com, no more.

Hade fett kul igår, skrattade häcken av mig som vanligt när jag är med mina brudar. Paketleken utvecklades till ett krig om vissa av paketen i slutet vilket var jävligt roligt. Spelade spel, pratade, skrattade och åt. En hel mysig kväll helt enkelt. Somnade nån gång vid ett efter att ha haft en sista konversation om One Direction och "Haylor" med Sanna på chatten.
 
Nu har jag precis fått se att min favorit 1D tumblr är borttagen, dör av sorg. Varför??? Fast det kanske är hälsosamt  för mig... snyft.
 
Imorgon är det julafton, what the fuck? Alltså jag är ganska säker på att tiden spolas snabbare och snabbare ju äldre man blir. Vad händer med timmarna, dagarna, veckorna och månaderna? Och det är bara 8 dagar kvar tills nyår. 2012 är slut då. Okej?

Jullov.

Såååå, vi överlevde den 21 december. Otippat? Inte speciellt. Igår hade vi i alla fall innebandy turnering, mitt lag förlora alla sina matcher. Dålig förlorare som jag är skyller jag på uppdelningen av lagen i grupperna, vi fick bara möta tvåor och treor. Vi fick dessutom möta Ek11, vars hela lag har spelat på Innebandy gym. och spelar seriöst. Med en 7-0 förlust var förnedringen av turneringen klar. Men jag kan faktiskt inte påstå att jag inte hade kul ändå.
 
Efter turneringen fick jag stanna längre än de andra eftersom jag är med i Skol-IF för att plocka ihop sarjer, städa osv. Detta innebar att jag inte kunde ta ett tåget som alla andra ljusdalingar. Fick istället vänta på tre tåget, som tur va skulle Subäck, Sandra, Belinda och Liam ta 10 i tre tåget till Gävle, så mötte upp dem i Centrum där vi strosade runt innan vi gick till station. Där fick vi några smärre skratt attacker åt några fylle gubbar som pratade om det ena och det andra, jag var dock väldigt obekväm på samma gång då jag är livrädd för såna människor. När Subäck och gängets tåg sedan var påväg försökte de dra med mig till Gävle också, men jag hade inte duschat efter turneringen, gick i träningskläder och bar runt på en innebandyklubba. Så svaret blev nej.
 
Nu är det iallafall Jullov, wiiiihooooo!!!! Ikväll kommer några brudar hit och vi kör lite julklappslek, fikar och har en myskväll för att välkomna lovet med öppna armar.
 

Blääää.

Hade resursdag idag, och duktig som man är så var jag klar med exakt allt så det enda jag kunde jobba med var matte. Fick höra av mina classmates att jag tydligen hade svikit dom eftersom jag umigcks med designarna hela dan, hoppas de låter mig vara med i innebandy-laget imorgon ändå. Ja, vi har innebandyturnering hela dan imorgon. Alla klasser har ett lag + lärarna, jag bannar den som lottade grupperna då vår klass endast får möta 2or och 3or i vår grupp... We're doomed to fail, typ. Nej, vi ska fan vinna skiten. Men i alla fall, eftersom jag är med i skol-IF måste jag till bollnäs tidigare än de andra för att rigga upp sarjer (hur fan stavas det???) och sånt, vilket innebär att jag måste upp tidigare än vanligt eftersom jag måste ta 7-tåget ist för 8-tåget. Detta är anledningen till varför jag tänker gå och sova snart och klockan inte ens är halv nio. Blä.

YGS!

Orkar inte skriva om mina dagar nu. Så istället får ni en av de bästa youtube videos jag sett. Sitter och försöker att hålla mig för att inte börja skratta hysteriskt när jag ser dem, eftersom mamma tittar på rapport och alvarliga nyheter. Subscribe to this youtubechannel: CHECK! Underbart och hilarious!
 
Såg den här kommentaren och insåg att det stämmde in på mig alldeles precis. Jag tackar "The Finebros" och deras "Teens React" för att de hela tiden hittar  nya fett roliga kanaler att prenumera på. Tack och bock.
 

Söndag.

Blev ingen "A cinderella story" igår, Jonna den jäveln glömde den hemma. Tittade på två andra filmer så det gjorde inte så mycket ändå. "Soul Surfer" var fett bra, sorglig och stark. "Sleepover" skrattade jag hysteriskt till (ibland för att den var rolig, men mest för att den hade så dåliga scener att det var skrattretande) och skämdes för och åt människorna i filmen. Jag började säga "det där måste vara den mest korkade människan jag sett" till en av karaktärerna, sen till en ny, sen gav jag upp då jag insåg att det hela tiden dök upp mer och mer korkade människor i filmen. Den innehöll även musik som "Wannabe" och andra värdelösa 90-tals låtar, filmen var i och för sig ifrån 2004, vilket kan vara anledningen till kvalitén på skådisar och musik...
 
Imorse hämtade mamma mig vid runt halv tolv,  då hade jag inte ens orkat byta om från pyjamas. Jag gick iväg till träningen vid 3, för att sen inse att vi bara blev 6 st. 6 st på en träning = not that serious. Men kul var det. Nu har mamma och jag nyss varit och köpt en gran och bogserat den hem på sparken. Trevligt.
 
Imorgon börjar sista veckan i skolan innan jullovet, yay!

Lördag.

Inte gjort nånting idag, förutom att jag hälpte mamma att skotta lite snö. Snart åker jag mot Korskrogen för att ha lite filmkväll hos Sanna med henne och Jonna, en av filmerna blir "A cinderella story". Vi tittar alltid på någon riktig girly film, riktigt mysigt ju. Sover även där tills imorgon, det snöar ju som tusan så mamma vill försöka låta bli att köra fast i snön, vilket hon antagligen skulle ha gjort om hon gav sig ut mitt i natten i snökaoset. Lalalala...

Good days.

I onsdags helt spontant åkte jag istället för hem efter skolan, på bio med några av grabbarna i klassen. "Hobbit" var filmen, men skämdes lite över att se den då jag inte sett någon av de andra "Lord of the rings" filmerna, även fast den tekniskt sett kommer före. Men iaf, bra var den. Efter bion så stod jag ute och frös i ett 20 tal minuter innan jag tog 22.25 bussen hem, vilket innebar att ajg inte kom i säng förrens vid halv tolv vilket är riktigt sent för mig. Igår var det Lucia, dagen började bra då busschaffören på morgonen hade glitter i håret och bjöd på pepparkakor. På skolan väntade sen ett framträdande av några tjejor och en kille sjungande i ett Luciatåg, vi fick njuta en stund av fin  sång och vi fick även glögg, pepparkakor och lussebulle.
 
På idrotten igår spelade vi innebandy och lyckades ramma ner två av killarna i klassen vilket var rätt kul, efter idrotten brukar jag ju i vanlig ordning sluta men igår kväll var det bara att traska tillbaka till skolan för mig. Varför? Jo det var myskväll, och som medlem i Elevrådet så skulle jag vara där och hjälpa till. Tänkte först att det skulle vara tråkigt då ingen i min klass skulle dit och det mest tvåor och treor där, men som tur var hade jag Lara, Jinda, Oscar och Matilda som gjorde min kväll en massa bra. Jag, Jinda, Lara och Matilda riggade upp för film, men då det inte var någon som kom först så började vi kolla själva, "The Avengers" blev det...gissa vem som bestämde det? hehehe.
 
Skrattade rätt mycket kan man säga, både före, under och efter filmen. Kom några killar också som kollade, vi tjejer fick sedan under en diskussion med dessa grabbar försöka övertyga dom att Scarlett Johansson varken var med i "X-men" eller "Spiderman" fast de var helt övertygade om det.
 
Jag började gå mot tåget vid kvart i tio, och i mörkret och så ensam som jag var, hade jag hjärtat i halsgropen hela vägen till stationen genom att jag hela tiden hade tanken Någon kommer hoppa fram och rapea mig, eller mörda mig, stycka mig, hjälp! Det var nog det mest korkade man kan tänka på när man går själv, men jag kom hem överlevande någon gång efter elva och somnade inte förns vid tolv igen.
 
Pågrund av dessa tidigare dagar var jag helt slut idag. Sov på både buss och tåg och var rätt död i skolan. Som tur var hade vi inget jobbigt att göra i skolan, två av lektionerna tittade vi på Simpsons och nån Retorik film, de andra två var också rätt chill. Nu är jag iaf hemma, klar med allt jag behöver vara klar med, har nyss sett det sista "Vampire Diaries" avsnittet innan säsongsuppehållet och har choklad att äta. Just nu älskar jag mitt liv. 
 
Suck, lång inlägg. Grattis till er som tog er igenom det.

Läre väl jag å.

Precis som alla andra känner jag att jag borde uppdatera att nu är det 12/12/12 12:12
 

If I say, I want it that waaaayyy....

Åt smörgås tårta för första gången i mitt liv igår, var och firade kjell som fyllde år och smakade lite. Va as gott ju. Fick även mosters underbara gräddtårta som absolut ingen kan slå!
 
Idag har jag torterat Bylund med att sjunga "I want it that way" med Backstreet boys och Spice Girls "Wannabe", han sa att han var påväg att strypa mig men jag hade hysteriskt kul ändå. Det bästa var när killarna framför började sjunga med på "Wannabe", haha. Fick även veta på Samhällskunskapen att om jag skulle vara med i något parti skulle jag bli Miljöpartist, otippat, och ingen trodde mig när jag hittade på att jag skulle rösta på och gå med Sverige demokraterna... Undrar varför?? höhöhö.
 
Imorgon har jag tänkt att plåga mina classmates med lite disney sånger, om jag kommer ihåg det. Trevligt.

Natten går tunga fjääääät....

Har varit på föreläsning i Bollnäs idag med några av mina lagkamrater och två av tränarna. Handlade om idrotts psykologi och mental träning, det var intressant. Efteråt stannade vi till på Max för att tjocka i oss lite fast food. Kom hem och ha knappt sätta mig ner innan jag skulle ut genom dörren igen, denna gång för att gå till kyrkan med några av my friends för att se Lucifiorna gå med ljus på huvud och i hand och sjunga. Vi hade lite svårt att hålla oss för skratt vid ett flertal olika tillfällen och fick även Agnes, som var en av tärnorna, att börja skratta genom att vinka osv. Kul.
 
Efters åt gick jag, Julia, Jonna och Felicia hem till mig för att bara softa, vi kollade på film "Jag saknar dig". Trots det faktum att huvudpersonerna var totalt värdelösa skådisar så var filmen grymt bra och jävligt sorglig. Grät som fan, inte okej. Nu har alla precis dragit hem och jag ska dra mig till sängen. Imorgon väntar ett träningspass som jag inte ser fram emot då vi ska göra konditions test... Måste även göra färdigt Samhällskunskapen som fortfarande ligger. Nu ska jag sova, good night!

Eeey.

Och så var fredagen här. Tågen och bussarna gick relativt i tid vilket var skönt. Hade det hysteriskt kul på tåget, ämnena gick från undervattens samhällen, till avklippta kattöron till att bitchslapa någon med en bäver svans. Jag vet inte ens hur vi kom in på det men kul var det.
 
Nu har jag skrivit samhällskunskapen större delen av tiden jag varit hemma, förutom när jag kollade på Vampire Diaries, så nu förtjänar jag vila tycker jag och varvar ner med en kopp te och ett wienerbröd. Soft.
 
   

Honey Badger doesn't give a shit!

Vanlig dag. Inga förseningar gällande varken buss eller tåg, kylan var heller inte lika bitande. Jag tackar moder natur för det.
 
Fick btw en ny idol igår. Satt och tittade på "TeensReact" och deras video of the week var "The Honey Badger". Hysteriskt kul! Aldrig sett något så bad-ass djur förut. Nu kan jag inte släppa uttrycket "Honey badger doesn't give a shit", för det är så kul! Eller ja... för den som fattar. Kolla på videon, orkar inte lägga upp den här så ni får söka själv vilket jag tror ni är kapabla till. Men jaa, om jag någon gång kommer åter födas som djur tänker jag helt klart bli en Honey Badger!
 
AWESOME ANIMAL!

Confession.

Jag satt nästan hela helgen och läste fanfiction. För er som inte vet vad det är: Det är fans som skriver typ noveller som oftast handlar om deras favorit kändis. Jag har läst två stycken, en som var 48 kapitel om Zayn Malik och en på 20 kapitel som jag läste färdigt för typ 20 min sen om Louis Tomlinson. Ja, alltså jag läser noveller med One Direction medlemmar som huvudkaraktärer. Och nu tänker ni så här, ofta fans eller små 12åriga fans kan skriva bra noveller, det måste ju vara skit. Ha, fuck you! Dom är fan as bra och jag är ganska säker på att en 12åring inte skriver en novell med namnet "friends with benefits"...hehe, ja jag läste den, och den var fucking as bra! Dog av skratt nästan under en bit av boken, fast fick typ hålla det inne för det kändes lite awkward också.
 
Nu ska jag leta en ny att läsa, helst om Liam. Ja jag vet att jag är töntig som tusan och ni tycker säkert att jag inte har något liv, men what the hell! x)

*

Boom schackalacka, boomschacklacka. 
  
  

Freezing my ass off!!!

Okej, jag tar tillbaka vad det än var jag sa om att jag hatar snö för om vi säger så här: hellre snö än denna kyla! Seriöst, -20 till -25 grader är typ medeltemperaturen här just nu skulle jag tro. Och denna kyla gjorde hela min dag allmänt sucky. Började med att jag stod ca 15min ute längre ön vad jag brukar för att vänta på bussen till Ljusdal, för att sedan istället få skjuts med Alice och sedan få veta att bussen varit inställd ändå. Alice you saved my freezing ass. Sedan kom jag till Ljusdal bara för att inse att tåget var 20min sent, satt där på station och hörde sedan två gånger att det var försenat ytterligare 5min...och sen ytterligare 5min igen. Vid 20 över 8 tror jag att vi äntligen rullade iväg mot Bollnäs. När vi sedan kom fram till Bollnäs hade vi ju såklart missat bussen som går från station till skolan, så det var bara att börja traska iväg...i kylan...trötta och sena...
 
När vi äntligen kommit fram till skolan sved mina benhinnor och det kändes som de skulle explodera, och inte var det bättre med fötterna. Jag insåg när jag började ballansera på en foten för att ta av mig ena skon att det var en omöjlighet, eftersom jag hade så ont i benen var jag tvungen att fördela vikten på båda fötterna.
 
Och som om morgonen inte varit dålig nog så när jag skulle till busshållsplatsen så lyckades jag ramla i snön mitt bland alla andra från skolan och eftersom jag redan var trött och sur så typ gav jag upp la mig på ryggen och brast ut: Jag orkar inte mer, hatar mitt liv och nu går jag och dör. Jag sket fullständigt i att alla andra säkert trodde att jag var en idiot eftersom jag själv kände mig som en redan. Subäck fick iförsig upp mig på fötter igen, vilket kanske var bra eftersom jag annars frusit fast med arslet i marken.
 
Nu är jag iaf hemma invirad i en yllefillt och med en fleecetröja på mig. Om jag säger så här, att välja att sätta på mig täckbyxor imorse måste ha varit mitt livs bästa beslut...EVER! 
 

Justjafan.

Nej, men tänkte väl att jag måsta skriva nånting om att det är första december idag men egentligen vet jag inte vad jag ska skriva. Jag tittade inte på julkalendern och jag försöker fortfarande få in att om 20dagar har hela höstterminen gått och jag har gått på gymnasiet i typ 4månader eller nåt och att det är julafton om 23dagar. Vart är världen påväg, jag är helt säker på att det är ett svarthål ute i rymden som är extra hungrig och valde att sluka tiden på jorden, för HELVETE vad fort tiden går!!! Gaaah, jag hinner inte med, det går för fort, det är typ 6 fucking månader kvar tills jag fyller 17 och jag är typ omognare än en 10åring! This makes no sense at all!!! Jag vill inte bli gammal och jag vill verkligen inte sluta skolan och måste ge mig ut i arbetslivet, hell no!!!
 
nej, jag tröstar mig med en positiv sak idag och det är att jag fick öppna första luckan på min chokladkalender, sånt som kommer göra mina dagar fina i 23 dagar framåt. CHOOOKLAAAAAD!

You got friends? I got one direction...

Just kidding! Var med my lovley friends yesterday, we had a lovley time, talking about lovley stuff och sen så typ gjorde vi som vanligt och pratade över filmen vi skulle titta på. Jag hade ingen aning om vad som hade hänt i dom förta 20min av filmen som gjorde att jag blev väldigt förvirrad sen, but you know how it is när man inte kan sluta babbla. Men idag måste jag erkänna att jag varit allt annat än social, jag har suttit här i soffan in virad i en filt och lyssnat på One Direction, titta på bilder på One Direction, läst om One Direction och sett videos med One Direction. Why? Because I have no life or friends and my whole life is just sad and dissapointing because I'm not with any of those five lovley brittish boys, BUUUHUUUU!!!!! Still joking! Serous guys, who do you think I am??? And why am I mixing english with swedish so much right now? This will be really ennoying to read, espascally since I'm a horrible speller! Daaaoh... Men annars så är det jag skrev att jag gjort idag helt sant.
 
Nu den senaste halvtimmen har jag tittat på denna video och konstant suttit och flinat som ett mongo eller så har ett spontant och pinsamt skratt smitit ut. Normal, I know.
 
The lovley guys. I like the word lovley, it's nice.

RSS 2.0