Spongebob.

Match idag, derby: Korskrogen-Jarse. Bra första halvlek, sämre andra halvlek. Resultat: 3-1 till oss. Från min sida, bra spel i första, några tabbar (regnets fel). Andra halvlek gick bara snordåligt.
 
Igår var jag på crusingen i Ljusdal. Träffa lite folk, köpa glass, låtsas klla på bilar, få ont i fötterna, gå fram och tillbaka ett antal gånger, stå och hänga, bli trött, åka hem. Kunde vart bättre, men jag klagar inte.
 
Nyss spamma jag twitter med quotes från Spongebob the Movie. Mer Svampbob åt folket! Seriöst, det finns inget roligare än när Svampbob och Patrik blir full och bakis på glass. Bästa som finns! Orkar inte.
 
http://www.youtube.com/watch?v=Y1FQ05yO5FE <--- LOL! (those bitches som inte läte mig bädda in klippet ist för å länka...)

Ett läsår.

Vadå jag har gått ett helt läsår i ettan redan? Vadå det är sommarlov nu? Vadå jag fyller 18 nästa år? VAD HÄNDER! Jag hinner fan inte med, kan inte livet liksom sluta gå på fastforward? För det är exakt vad det känns som att det gör just nu.
 
Det var ju bara alldeles nyss jag och Sanna satte fötterna på Hälsinge för första gången. Det var ju bara några månader sen jag skiljdes från min gamla klass och helt plötsligt gick i en ny klass med ca 15 okända ansikten. Jag är inte samma Sarah heller. Vet att folk säger sånt hela tiden om sig själva, men nu har jag ju även fått det sagt från andra till mig ett antal gånger. Jag har inte förändrats jättemycket, men jag beter mig ändå inte på samma sätt som när jag slutade nian.
 
Att jag dessutom lärt känna alla dessa fett sköna snubbar i min klass under detta läsår känns också helt otroligt. Trodde jag aldrig skulle våga snacka med dom, men jävlar vad fel jag hade! Vi är "the Swaggers" från Te12InfB nu, och vi har fortfarande 2år kvar. Vi är klassen som drar "din mamma" skämt med några av lärarna, vi har en av de mest ärliga personerna som säger precis det han tänker, en som har väldigt svårt att förstå sarkasm som vi numera kallar "Irony Man", vi har den där killen som ingen egentligen tycker om, vi har två stycken som är lite mer kaxig och divig än de andra (varav en är jag) som även går på varandras nerver även om det aldrig är något alvarligt, vi har "gudfadern" som har stenkoll på allt som har med pengar att göra, han som alltid somnar på lektionerna, och när någon ropar "sassy" eller "swaggie" då reagerar jag på samma sätt som när någon ropar "Sarah". Te12InfB har redan så många internskämt så jag håller själv knappt reda på dom. "Fort", "The D", "Fläktrummet", "Trucker-Fucker", "Irony Man" osv. Vi är även klassen som använder ordet "SWAG" alldeles för ofta, och som uttryck till nästan vad som helst, ibland undrar jag om vi ens använder det sarkastiskt längre...
 
Allt detta, inom loppet av 10månader. Och trots att jag kommit nära denna nya klass, så finns det ändå en del av mig som saknar högstadiet, Färilaskola och klassen där. För nu har det bara gått 10månader, men med den förra klassen hade det gått 10år.
 
Det är konstigt allt det här, sjukt mysko. Men allt som händer i världen är rätt snedvridet, så det är väl inte så konstigt ändå. Vet inte ens varför jag gör det här inlägget, allt är fett random och inte jätte sammanhängande, men jag kände väl för att skriva av mig.

Sommarlov.

Undrar hur många gånger jag använt den rubriken?
 
Men anywhyyys, nu har jag äntligen sommarlov, FUCK YEEEAAAH! Best part of it, jag har kirrat sommarjobb, wihooo! Sämsta med det, öööhm, jag kommer antagligen sitta hemma under majoriteten av sommarn som den anti-social forever alonern jag är. Hehe. Nej, ska försöka att inte spendara lika mycket tid inomhus i år som jag gjorde förra året, men jag skyller på att den sommarn bestod av crapy ass weather.
 
Fick mina betyg idag också, bbacdbaa <--- nytt ord. Nej, men det är vad jag fick: 3st B, 3st A, ett C och ett D. För INTRESSEKLUBBEN ATT ANTECKNA. Yeeeaaa, I got the D, enda slags D:et jag kommer få... snyft. Alltså nej, men jag är fett uttråkad, rastlös och vet fan inte vad jag håller på med så jag ska nog sluta skriva nu. Alla såna här inlägg måste vara sjukt dryga och läsa... sorry... I'm not sorry. Lol. Peace. 
Feelings right now!

6 dagar!

Är så lycklig! 3OH!3's nya album OMENS släpps om endast 6 dagar!!! Och det bästa är: de har gjort så att man kan livestreama albumet på deras hemsida redan nu! DET ÄR SÅ BRA!!! VILL INTE STÄNGA AV DATORN FÖR DÅ KAN JAG INTE LYSSNA MEEEER! 
 
Seriöst, inget kan få mig på sämre humör nu! Vilket blir ännu svårare imorgon för då mina vänner, då får jag sommarlov! WOOOPWOOOOP! Orkar inte med min egen lycka just nu!
 
Bäst! ♥

Tjänaaa.

Åkte i en timme för att ta mig till skolan idag. Spenderade 2 timmar i skolan. Åkte i en timme för att åka hem från skolan igen. Värt det? Som fan, för jag tjänade 740 spänn idag. Wohooo! Rik. Vid sextiden någongång åkte jag spontant tillbaka till Bollnäs igen för att käka med Anton och Alice. Alla restauranger var idioter och stängde för tidigt, så vi bänkade oss tillslut på MAX. Älskar MAX! Älskar MAT! Nu är jag hemma igen, mätt, glad och smått illamående efter en lyxshake jag egentligen inte orkade, men god som fan var den! Imorgon taggar vi brännbollsturnering! Yep yep yep!
 

En vecka sen.

Vart fan tar tiden vägen. Vet knappt vad jag gör om dagarna längre... Men jag har iallafall haft 5 dagars ledighet nu, och sen går jag bara 3 dagar till i skolan innan jag får mitt efterlängtade sommarlov. I onsdags var jag iallfall på Slottes student, såg väldigt glada (OCH FULLA) studenter springa ut skrikandes, sjungandes och skrattandes. Det var planerat att jag skulle träffa lite folk i Ljusdal på kvällen, men det verkade inte bli av så jag åkte hem. Fast sen blev det ju av, men som vanligt så kontaktar alltid mina vänner mig försent när jag inte kan. På torsdagen spelade jag match med ungdomslaget, resultatet blev: 2 mål för vardera lag, ett brutet nyckelben, en bruten handled o och en jävla massa frisparkar och blåsande från domaren. Det är krig när det är Krogen som spelar. På fredagen hade vi lagfest då vi även fick låtsas att vara studenter och åka lastbil. Älskar mina KIKbrudar! Senare kollade vi på en värdelös VM-kvals match från Sveriges sida. I lördags struntade totalt i Prinsessbröllopet och åkte till Ljusdal för att kolla på fotboll med Felicia, där spelades det betydligt bättre än när svenska landslaget spelade. 5-0 till Ljusdal. En till vinst i fotboll fick jag även uppleva idag när vi (damlaget den här gången) spelade match mot Kilafors, 4-2. Riktigt härligt att få 3 poäng! Jag visste tydligen vad jag gjort de senaste dagarna ändå. Typ. Just nu sitter jag iallafall och försöker lösa ett fucking skit problem tillsammans med Nicke och Oscar över Skype angående en jävla pisshemsida som inte vill funka som den ska, Hur det går? Bajs!

Babysitter

Igår eftermiddag skjutsade min mor mig till Ljusdal då det var dags för mig att vara den duktiga storasystern och sitta barnvakt åt småsyskonen. Vet inte riktigt vart timmarna tog vägen medan jag var där, för helt plötsligt var klockan inte längre fem utan mitt i natten istället.Bella och jag hann både leka med barbie, spela minst 7 olika spel och hysteriskt skratta åt totalt värdelösa skämt om bajs som little sis berättade. Jag fick även agera häst hela kvällen eftersom en jobbig liten 6åring vid namn Bella vägrade att förflytta sig nånstans om det inte var via min rygg.Nu har jag nyss kommit hem, men blir inte jättemycket vila gör jag ska iväg på träning sen. 

RSS 2.0