Luciatåg med ett enda blockljus och falsk sång.

Idag har jag tillskillnad frå igår, inte gjort ett enda skolarbete för vi har nämligen haft typ friluftsdag/aktivitetsdag. Vi har varit i grupper med blandat ettor, tvåor och treor och försökt samla så mycket poäng som möjligt. Uppgifterna för att få poängen var ju inte helt normala, och typ hälften av dem var utomhus. Och det har inte varit varmt ute idag om jag säger så, det var väl runt 0an skulle jag tro men det blåste så inått helvitta så ibland trodde jag skulle frysa till döds. Men trots detta slutförde vi uppgifter som att gå ett Luciatåg med levande ljus från Åhléns till JC mitt i Bollnäs centrum. Jag fick vara lucia längst fram med ett enda röttblockljus, som vi köpt på Åhléns för 19spänn, i händerna med 4 killar som agerade tärnor och så sjöng vi en väldigt hackig (ingen kunde hela texten till "Natten går tunga fjät" eller vad den heter) och falsk Luciasång.
 
Sen gjorde vi ett antal andra uppgifter men den bästa (tyckte jag) och en av de lättaste var att man skulle ge den mattelärare, jag tycker är fett snygg, en kram och eftersom killarna är "no homo" så var det jag som fick ge kramen, det gjorde att jag fick ett bra avslut av skolveckan innan höstlovet kom! hehehe...
 
Resten av dagen har jag ägnat åt att packa, och fixa en massa. Och nu när jag äntligen är klar med det ska jag äntligen få se mitt efterlängtade VampireDiaries avsnitt som jag väntat i en vecka på!
 
P.S Jag kommer inte blogga på hela höstlovet då jag inte kommer ha tillgång till en dator. Så, hörs om en vecka. Smell Ya later.

Resursdag.

Har haft resursdag hela dan. Började med att ha franska, då tittade vi iof bara klart på en totalt värdelös film. Efter det jobbade jag med matte i typ 3 ½ timme i sträck, förutom lunchen då. Insåg då att jag är fett avundsjuk på Sanna eftersom hennes mattelärare förklarar typ 10ggr lättare än min, OCH han är fett snygg dessutom! Sista timmen jobbade jag med lite webutveckling. Trevligt att det är ett grupp arbete jag håller på med där som jag skulle ha gjort med Anton och Pär, men Pär den svikarn har bytt till NV på Slotte för han e för lat för att pendla och lämnar mig och Anton med ett halvklart arbete...
 
Nu harjag nyss kommit hem från min första inne fotbollsträning och ska titta klart på New Girl innan jag hoppar in i duschen. Ciao!

42.

Den bild är rolig, okej! Hittade själva innehållet idag på en sida där man skriver in typ vilken ekvation som helst och så räkknar den ut det, typ som en miniräknare fast 100 gånger bättre. Istället för en ekvation skrev vi in "meaning of life" och det här kom upp. Det är fett kul. Punkt. Och för er som inte fattar, sucks to be you!
 
 

BAMF!!!

Fick lite hjärtklappning, varför? jo för att jag tittade nyss på IronMan3 trailern! Gaaaaah!
 
BAMF trailer!

I know, I know...I'm awesome...

Okej det var inte riktigt som rubriken sa, det jag skulle skirva var jag vet, jag vet, mina inlägg suger (mer än vanligt) och är fett korta. Men det är inte för att jag för lat (iallafall inte bara) utan för att jag har varit, som det står i nedanstående inlägg, duktig och pluggat. Och det gav resultat, mitt svenskatal gick tydligen skit bra då läraren sa att jag låg på toppnivå mellan betygen A och B! Fast jag var typ nervös som fan och hade hur ostadig röst som helst så märktes tydligen inte det då han sa att jag verkade lugn och säker. HA! jovisst va... Det konstiga var ju att jag faktiskt var nervös, brukar aldrig ha problem att prata inför folk, men jag antar att jag tänkte på betyget så mycket att jag glömde bort innebörden av meningen "ta det lungt och andas".
 
Har även haft teknik-prov gånger 2. Ett omprov och ett nytt, och nej jag hade inte omprov för att jag kuggade i det förra, utan för att jag ville höja mitt C jag fick sist. Det nya provet på mätteknik gick rätt bra, och kändes extra bra när jag fick reda på att jag hade rätt på en uppgift som Oscar och Sanna hade rätt på. Eftersom Oscar är typ 20ggr bättre än mig på Svenska och Samhällskunskap och Sanna är typ 20ggr bättre än mig på Teknik och Matte så kände det bra att få rätt för en gångs skull.
 
Så, ett långt och tråkigt inlägg om min dag, det är ju så det ska va eller hur?

Plugg.

Ville bara skriva att detär synd om mig. Måste nu plugga till två Teknik-prov tills imorgon och träna in ett svenska-tal jag ska hålla imorgon. Kill me, please. Hejdå, nu måste jag plugga, plugga och även plugga lite. 

SW.

Äter lunch. Måste bara berätta att jag just nu äter kötbullar och tittar på StarWars på storbild. Vår klass fick nyss nördstämpeln av vår svensklärare. Yääää.

Dumförklarad.

Okej, idag har jag blivit typ dumförklarad ett antal för mycket. Vi hade dessutom två killar som typ praoa hos oss eller nåt som måste trott att mitt IQ låg på -30. Två av de kommentarer jag fick som fick mig att känna mig rejält korkad var från Pär och Bola (han är lärare ska tilläggas). Fast ibland kan jag kanske har kastat ur mig saker som faktiskt får mig att verka kind of stupid
 
Jag till Oscar: "Så du tycker alltså att jag är halv-korkad"
Pär vänder sig om"Vadå "HALV" korkad???"
 
Jag har lite problem med illustrator och frågar nåntning som tydligen var rätt obvious...
Bola: "Sån ska vi trycka tröjorna till jul eller?"
Klassen tittar undrande på varann, vadå för tröjor???
Bola: "Tröjorna med tryckta pilar som är riktade mot Sarah med texten "noob" ". 
 
För att min klass och mina lärare är så jävla trevliga mot mig jämt...
 
Och appropå illustrator, efter att vi hållit på med det i typ 3sekunder så hatar jag numera det programmet mer än nånting annat. Har även haft prov i Samhälle igen, gick sämre än det förra men jag fick iaf inte F. Weeeeoooooeoeoeoeoe lalalalala. slut. sifcoesihefliwlifugerlgdxsfeh.
 

Movies x3

Hade en bra kväll/natt igår med Jonna och Sanna. Pratade strunt och skit och såg två grymma filmer, betede mig jätte töntigt, flickagtigt och grät under filmen "Letters to Juliet". Sov även hos Sanna och vi tog oss an en tredje film imorse innan jag drog hem, lika grym va den. Nu väntar pluggande till ännu ett prov i samhälle.
 
I denna ordning såg vi dem, och i den här ordningen rankar jag dem i grymhet. 

Baraförattdetinteskavaratomthär.

Har varit duktig och städat lite idag. Ikväll åker jag till Sanna och tittar på film. Kort och bra update inlägg.

I just fell in love with this song!

will.i.am – Hall of Fame
Underbar!!! ♥

Cried my eyes out.

Har fått lite blogglust tillbaks. Men orkar inte skriva om min dag, och tror ni klarar er eftersom jag gör det alla andra dagar och det egentligen borde vara totalt ointressant för er.
 
Men ikväll kommer iaf Jullan, JägarN och Brinky hit. Kul, kul. Kommer sluta med att vi ser nån värdelös B-fil, brukar alltid blli så med de brudarna. 
 
Såg det nya avsnittet av tVD idag, och fan vad jag grät i slutet. Så jävla sorligt, sen satt jag och sanna och skrev om hur epic den här säsongen kommer bli typ tusen gånger var... Ja, vi är väldigt insatt och nördiga i ämnet Vampire Diaries!

Glass.

Äter glass just nu, ska om typ 60 sekunder titta på ett nytt avsnitt av tVD. Och nu har jag ingen blogg lust alls och så var det med den saken.

The Heist.

Det här fina albumet flödar ur mina hörlurar in i mina öron dagarn i ända. Älskart! 
Bästa låten:  "Thrift Shop". Macklemore ♥

Gäddhäng, tändsticksben och stinkande.

Det är de fina komplimanger jag fått idag, alla är SÅ snälla mot mig. Den sista var från min mamma btw...
Förutom att jag blivit överöst med fina komplimanger så har jag även blivit skadad två gånger. Killarna har övergått från pappersboll krig till att sula pennor, inte en bra övergång alls! Blev träffad en ång mitt i huve och en gång på armen, och det SVED ska jag be om att få tala om.
 
Dagen var annars bra, förutom samhällsprovet (som jag hoppas gick bra), fick titta på film på både franskan och engelskan och fick taco buffé till lunch. Trevligt! Försökte även lösa en helt fucking impossible rubrikskub som hade former istället för färger, enkelt tyckte Moa och Paula. Jäkla smart asses... 
 
Nu ropar mamma för mat, bye!

Quote of the day:

"Min dator har blivit våldtagen!!!"- Arg Simon
 
Haha!

Work hard, play hard.

Sitter på mammas jobb medan hon har nåt möte. Medan jag väntar på att hon ska bli klar så är jag duktig och jobbar med samhällskunskapen, har prov imorgon...jippie.Och eftersom jag är klantig och har tappat bort min laddare till min dator och jag har typ 10% batteri så sitter jag nu och skriver på en av skoldatorerna här at le mums job och tangentbordet är fett jobbigt för den fattar inte när jag trycker ner vissa bokstäver.
 
Annars då, jo jag hade en intressant konversation med Oscar och Niclas på bussen om huruvida växthuseffekten är sann, falsk eller sann men överdriven. Sedan kom Sanna och Joel in och bomber blev samtalsämnet istället. Gillar sånt. Alltså inte bomber, men intressanta och roliga konversationer, är ju ingen jävla terrorist.
 
Nu ska jag snart återgå till mitt arbete. Heeey.

Vad vare jag sa?

Måste bara göra ett snabbt inlägg.
Tittade på matchen igår, satt och skämdes över att vara Svensk hela förssta halvlek, jag satt även och höll på att somna när innan dommarn blåste. Det sista jag sa till mamma innan jag gick och la mig vid halvlek var: "Det är Kim som fattas ju, sätt in han så blire bättre." När jag sen vaknar idag och lyssnar på radion, vad får jag höra, jo Hamrén får tillbaka sitt vett och Kim, adrenalin fylld och frustrerad, sätts in och fixar två snygga assist och hjälper sverige! Vad vare jag sa?! Zlatan i all ära (jävligt divig men en gud på plan) men Källström is the real deal! Resultat, 4-4, fucking amazing! Och jag ska nog ta en av radiopratarnas ord och säga att jag aldrig mer ska gå och lägga mig mitt under en av Sveriges matcher. Ever!

'cause I got gagnamstyle.

För att jag älskar min tröja, nån som mamma haft typ sen innan my big sista' ens var påväg in i ägget.
Wooppa gagnamstyle.

Sweden-Germany

Har haft en jävligt rolig dag, eller ja det har jag väl egentligen varje dag. Killarna i klassen beter sig som om vi vore tillbaka på lågstadiet igen, på gymnasiet... Blivit anklagad för att ha varit en mobbare idag också, inte så seriöst dock, hehehe. Ikväll taggar vi VM-kval Sverige-Tyskland, trevligt.  Nu ska jag gå och hänga tvätt, yay...

Quote of the day:

På lunchrasten (och på de flesta andra raster) så ballar killarna ut och snor varandras dator delar och är på varandra. Denna gång hoppar Pär på Pontus i frustration och helt plötsligt skriker pontus:
"Aaaah!!! Han peta mig på snoppen!!!" och hela klassen bryter ut i asgarv! Båda såg lite smått generade ut efter "incidenten", Hahaha!

Måndag.

Fick veta att mitt "test" eller vad det nu var på franskan hade mycket bra flyt, vilket tydligen betuder att det är en C eller uppåt text. Trevligt. Fick även höra en väldigt kul sak på tåget av Alice som hon hörde då hon lyssnade på nån podcast som hette "arkiv samtal" eller nåt. Whatever, men det var en snubbe (som var darkskinned like me) som sa så här: "Ja som liten tog jag ju aldrig illa upp av att det fanns en glass som hette "Nogger Black", däremot så när mina föräldrar skulle skilja sig så blev jag ledsenav att det fanns "Päron split" ". typ så. Alltså fett kul ju! Diggar killen och jag vet varken vad han heter, hur han låter eller hur han ser ut (förutom hudfärgen då...). Sånt gör mina dagar.
 
En av killarna i klassen tyckte jag hade en "intressant frisyr" idag. Jag bah "jaa jag har inte plattat håret,". Där får man för att man kör håret "all natural" idag. Kul. jag gör väldigt många citat-tecken har jag märkt. Vet knappt om jag använder dem på rätt ställe... höhöhö... No humor.
 
Förövrigt så har jag nyss investerat i en ny vinter jacka, YAY!!!

Händig, you know.

Har nyss bytt till vinterdäck på vår bil (med lite hjälp av kussen, men vi säger att jag gjorde det mesta...). Jag kan mer än vad jag tror faktiskt, jag e ju riktigt händig! Har även sett typ 100 olika FB uppdateringar och bilder om hur bra eller dåligt det är med snön, jag håller mig till blogg uppdateringar istället. Kan föresten meddela att nästan all snö är borta, YAY!
 
Nu ska jag fortsätta med min syssla, vilket innebär tittande på dubbade b-program på Nickelodeon. Diggar det.

Snow.

Började genast tänka på presidenten i Hungergames när jag skrev rubriken, redan lite geek höhöhö...
 
Vaknar, tittar ut genom fönstret, skriker NEEEJ! Mamma frågar vad det är, jag svarar "Det har snöat!!!" Mamma säger "jahaaa...jag trodde du hade blivit sjuk eller nåt. Eee jaaa... för man skriker när man är sjuk???
 
VARFÖR?! Snön kom ju inte förns typ i slutet på november eller nåt förra året, och nu har inte ens halv oktober gått. Hoppas att det är kortvarigt och att det hinnet smälta bort innan imorgon. Finns ju en positiv grej med snön iaf, fint att fota. Känns som att jag inte varit ute och fotat "på riktigt" på tusen år, fast det var egentligen inte så länge sen, skönt att komma igång igen iallafall.
 

 

Saturday, lördag, samedi...

Pyjamas hela förmiddagen, mjukisbyxor och hoodie resten av dan. Har liksom inte gjort ett skit på hela dan, eller jo, jag har legat i soffan och stirrat på tv och dator skärm. Känner mig fett fräsh.
 
Har egentligen inget att blogga om...tänkte bara hålla uppdateringen uppe, även fast detta jag skriver är ungefär lika intressant som att sitta och stirra ner i en toa medans skitpapper håller på att spolas ned...

The Hungergames.

Filmen var fett jäkla awesome! Tårarna rann både vid slåttern och när Rue dog, speciellt när Rue dog... Sorgligt som fan, och ännu sorgligare än det hade varit om inte läst boken först. Och för er som inte sett filmen, OPPS sorry at jag är en Spoiler, hehehe. De gjorde iaf ett awesome jobb med filmateseringen, fast som vanligt kan filmerna aldrig mäta sig mot böckerna. Nu måste jag vänta två hela år på nästa film, så tror jag ska plöja genom böckerna en gång till fast på engelska den här gången. Men iaf, alla som varken läst böckerna eller sett filmen, NI HAR MISSAT NÅGOT OCH BORDE VERKLIGEN BÖRJA LÄSA OCH TITTA PÅ DEM! Klara färdiga gå!
EPIC!

AAAAAAAAAAAAAHHHHH!!!!!!!!!!

SÅJÄVLABRASÅJAGTRORJAGDÖR!!!
 
Såg nyss första avsnittet av tVD säsong4 och det var episkt! Hade typ hjärtklappning efter 50sekunder, och nu är det slut och har lika hög puls som om jag sprungit ett maraton! Och nu måste jag vänta en hel jävla vecka till nästa avsnitt, men jag är säker på att jag kommer ha brytit ihop och dött innan dess, alltså orkar inteeeeeeeee....
 
bytheway, så är jag inte hos Sanna, blev ändrade planer pågrund av att hon har typ målare hemma hos sig, så jag kommer antagligen sitta hemma och titta på film om inte annat. Igår spelade vi träningsmatch mot LIF-damerna och det var typ as kul men kallt som in i helvitta! Resultat 1-1, grymt. Dagen idag har väl varit chill, men det är de flesta dagarna ju, jag slapp iaf ersättningsbuss (hallelujah!).
 
Har ett bra quote från idag från en av mina lärare:
"Det viktigaste är inte att vinna, utan det är att förnedra de andra". hehe, tror jag ska börja leva efter det när det gäller spel och matcher...eller inte.
 
Nu måste jag damsuga, sen ska jag nog läsa ut det sista kapitlett ur "Revolt" (sista boken ur hungergames serien) och sen tror jag nog att jag ska se "Hungergames" filmen äntligen! Kommer antagligen gråta ögonen ur mig nu när jag läst böckerna, eftersom jag får typ rysningar från nacken ner till tårna när jag ser trailern. Awesome stuff.

DA FUQ?!

När man är klar med franska läxan och bara chillar runt på le internet, och så går man in på den awesome sidan (som Oscar visa mig) feber.se (hade aldrig hört talas om den ever förut, vet inte om man är lite behind då?) och så hittar jag den här videon. DA FUQ?! Hur fan lyckas man med sånt där? Såg även en annan video när det var nån snubbe som gjorde en hands armhävningar medan han löste kuben med den fria handen. Så sitter man här hemma och bah: jahapp, jag är ju bara allmänt lame and sucks och varken kan göra riktiga armhävningar med två händer (eller jo, men typ max 3stycken) och jag kan absolut inte lösa rubrikskub! 
 
 
Fett impressed av det här!

Rubrik.

Fick tillbaka två prov idag. Fick ett B i datortekniken, vilket var ett rätt väntat resultat. Däremot att jag fick ett C på Teknik provet var en glad överaskning då jag trodde att jag skulle faila totlat och få ett F, so I'm fuckin happy!
 
Händer två awesome saker. 1: Det är Pasta och Skinksås till lunch! Fett gott! 2: Vampire Diaries (som jag aldrig slutar tjata om) har realese date. Visserligen på natten, men skit samma för ska ju se det på fredag med Sanna Banana ändå.
 
Har även fått veta att jag inte är ensam Superhero geek i klassen, tydligen är Alex och AntonB lika insatt. Great ju! Kommer även få låna alla avsnitt av JusticeLeague av Anton, YAY! Min klass blir bara bättre och bättre.
 
Har som vanligt inget vettigt eller sammanhängande att blogga om, men eftersom jag har träning imorgon och kommer hem sent så kommer jag inte orka blogga imorgon och jag försöker ju hålla uppdateringen uppe.
 
Tycker föresten det var längesen ni fick en "fan vad jag älskar min webcam och därmed mitt face" bild, höhöhöhö.
   

2 fucking days left!

CapsLock activated, fetstil nertryckt: DET ÄR BARA 2 JÄVLA DAGAR KVAR TILLS THE VAMPIRE DIARIES SÄSONG FYRA KOMMER, JAG ÄR SÅ JÄVLA PEPP OCH TAGGAD!!!
Normal mode activated: Nu har jag fått avreagera mig lite... Har planerat med Sanna att vi ska se första avsnittet tillsammans med ett gäng cupcakes, kommer bli fett awesome. Var bara det jag ville.

Wazzup.

Ersättnings buss imorse, drygt. Ersättnings buss hem (som vi nätt och jämt hann med, hehe), drygt. Kommer få göra samma sak imorgon och på torsdag, FML. Fick endast två rätt på min matte diagnos, hilarious! Om jag säger så här, måndagen var snäppet bättre... Inatt kommer syrran till arlanda från Berlin där hon varit i en vecka, hon kommer hem hit imorgon nån gång. Missed her a little bit.
 
Idag så fällde vår mattelärare en hystersikt kul kommentar om Joel som jag så gärna vill komma ihåg men den har fan försvunnit ut ur min hjärna. Varför kommer jag aldrig ihåg sånna rolig saker...
 
Menjasåatteeee bye.

Beginning of le week.

En chill början på dagen, läste tidningar på svenskan och tittade på en film om Steve Jobs och Bill Gates på datortekniken. Annars så fick jag en liten hysteriskskratt attack idag och fick veta att min franska text var väldigt bra och låg på en högre nivå. Ingen dålig start på veckan. Tittade nyss på vetenskapensvärld om "Higgs partikel", lite små intressant. Nu kollar mamma på nån film eller vad det är som handlar om nå AIDS sjuka människor, dom ser fett äckliga ut, klarar inte av sånt. Nu går jag och sover...

Groover.

Jag vet inte om jag är ensam om att ha sett "Sesame Street" som liten (alltså jag vet att jag inte är the only one in the world, men jag tänkte på mellan mig och er läsare), även fast jag inte kommer ihåg det mesta. Men iallafall så nog detta ännu ett tecken på att min humor ibland är helt fucked up, eftersom jag tycker att denna video är hysteriskt kul! "Groover" och "CookieMonster" är mina favoriter bland alla på hela "Sesame Street".
 
 
HILARIOUS!!!

Rain and shit.

Har nyss kommit hem från Ljusdal där jag checkade ljusdalsdamlag när de spelade divsion1 kval. De fick spela i riktigt ski väder då det inte bara blåste utan regnade också och sen förlorade de också... Nu har jag krypit upp i soffan med en yllefilt, lite choklad och min bok för att värma my frozen ass. Soft.
   

Så jävla produktiv.

Det här är andra dagen this week som jag har gjort 3 inlägg på en dag. Nu du le secret läsare from le klass kan du fan inte säga att jag måste blogg oftare! Suck on that.
By the way...HAR LÄST UT ANDRA HUNGERGAMES BOKEN OCH DEN VAR LIKA SJUKT JÄVLA BRA SOM DEN FÖRSTA OCH JAG BEHÖVER  INTE VÄNTA PÅ DEN TREDJE FÖR DEN LIGGER FEM DECIMETER IFRÅN MIG PÅ MITT NATTYGSBORD! Jag tryckte inte ens på capslock när jag skrev det där, höll ner shift hela tin istället, varför kan man ju fråga sig...
 
5dagar kvar till tVD! Diggar min störande nedräkning som ingen bryr sig om.

Power outage.

Ägnade typ  en timme eller nåt åt att sitta i ett hel tyst hus och läsa med endast fönstret som ljuskälla. Mysigt, men nu är strömmen tillbaka, YAY!
 
Vi vann matchen mot Tallåsen med 7-0 och matchen var typ as kul att spela, även fast det blåste som fan och vårat avbytarbås var påväg att lyfta typ. Nu ska jag bara chilla resten av helgen, awesome life.

Äta, äta, äta...

Mina vänner och jag är väldigt bra på att äta har jag insett...
 
Igår kväll var en riktigt bra kväll, det var allt för längesen nästan alla vi brudar var samlade och kunde prata och skratta av oss. Tillsammans med två fyllda fat med frukt och lie smält choklad blev kvällen riktigt mysig.
 
Om en halvtimme åker jag mot Tallåsen där en träningsmatch väntar mot deras damlag, blir förhoppningsvis en riktigt skoj match eftersom det blir den allra sista ute skulle jag tro. Nu ska jag återgå till att packa ner benskydd, skor och annan svettstinkande fotbollsutrustning.

Gaming can make a better world.

Jag spelar inga data-spel, jojag spelade minecraft en gång men det var inget som jag fastnade för. Men den här föreläsningen eller vad man nu ska kalla det får en verkligen att tänka till om spelande. Det var den här vi såg på engelska idag, Riktigt intressant faktiskt.
Titta på den!  

Sånt som gör min fredag grym.

Att Subäck hade gjort håret fredags fint genom att sätta upp det i toffsar, sånt gör mig glad. Jag, Cajsa, Subäck, Alice och Sanna hade en väldigt intressant disskution om att ljusdalskommun goes wannabe "16 and pregnant" o.s.v. Vi åt fredagsfika och tittade på ett riktigt intressant klipp på engelskan. Jag hade digitaltskapande idag, bästa ämnet. Min svensklärare tyckte min personbeskrivning var jättbra. O.S.V.
Jag blir glad över väldigt små saker och gester, diggar det. Ikväll tror jag det blir fredags chill med le chicks.
 
Att jag faktiskt har kommentarer på min blogg som inte är från min morsa (pinsamt), gör mig också fett glad. Jag är ju nästan som typ Kenza, Kissie eller nån annan bigbloger som börjar på K...förutom det faktum att jag har typ 10läsare varje dag och dom typ 1000 000läsare. Ni märker ju att det inte är så mycket skillnad...höhöhöhö.
Glad tjej på en fredag!

För att jag älskar print screen!

Sånt här kan göra mig as lycklig!
"It's like...I don't even care what happens for the rest of the day!" -Barney Stinson. Typ så... för nåt sånt här.
3 guldstjärnor, jag är så jävla grym! Nu är jag typ glad för resten av kvällen!
 
Fan vilka random inlägg... men man måste väl älska allt som är random!

Jag påstår inte att min humor är den bästa just nu...

...Men det här tyckte jag var hysteriskt kul. Ironi på hög nivå.!
Alltså Hahahaha! xD

Tysta kids.

Så informationen gick väl bra, även fast det var lite små drygt...Kidsen (kul att jag bara är ett år äldre, hehehe) var ju så jäkla tysta, men annars var det väl lite chill. Träffade Micke och Bohman, Micke erkännde att han saknat oss lite och Bohman var ju som...typiskt Bohman, går inte att föklara på nåt annat vis.
 
Jag har även tagit mig igenom en matte diagnos som gick skit och ett Dator-teknik prov som gick skit bra. Imorgon väntas fredagen tillsammans med fredagsfika och bra lektioner, har inga fler prov att plugga till för tillfället och just nu är jag bara glad.
 
capslock activated: NU ÄR DET BARA EN YNKA VECKA KVAR TILLS VAMPIRE DIARIES SÄSONG 4 BÖRJAR, GAAAAAHHH!!! WOOP WOOP!

By the way:

Har fått andra Hungergames boken, FETT GLAD!!! Jag är fan beroende av böckerna och kommer typ dö när jag läst ut tredje, då kan jag ju iof se filmen (nej jag har inte sett den, big deal?!) men när den är slut då? Kommer börja grina och gå in i en alvarlig deppresion, typ... Inte för att jag kan påstå att jag är lika extrem som alla Potter fans som typ växt upp med alla tusen (hur många finns det) böcker och filmer, och sen är det liksom slut nu, lider med dom.
 
Jo, och jag har beställt mina underbart fina skolfoton också, hatar de enskilda...Men klassfotot blev rätt okej. Standard att klaga på de fotona you know, STANDARD, punkt.

BTW, gillar att göra duckface, är det ens duckface? eller pussmun, eller bara allmänt put med läpparna? skit samma, ska sova nu, fett trött ju. Godnatt!
 
Kommer antagligen läsa lite först...hehe...

P.S Nu kan ni inte klaga på dålig uppdatering! höhöhö

Information you know.

Helt otroligt att jag inte sover än, men eftersom jag kommer ha en underbar sovmorgon imorron så gör det inte så mycket. Ska ju till "gamla" skolan och övertyga några nior om att gå Teknik då vi har gymnasieinfo då.
 
Har haft ett förjävligt prov i ritteknik idag, och imorgon har jag prov i datorteknik-miljö typ vilket jag känner mig snäppet säkrare på. Annars har dagen varit fett bra, hade skitkul på matten och fick palt coh fläsk till lunch, Fett gott! Har egentligen inget mer att skriva men eftersom detta:
fanns så lära jag väl blogga...

Men vem du nu är så vore det trevligt att veta vem du va! Jag har ingen aning om vilka som läser min totalt värdelösa blogg förutom Sanna och min morsa (pinsamt men sant) typ... Och vilken klass, gamla eller nya? Aja, ska bli bättre på att bloggga oftare då, för att tillfredsställa denna mystiska läsare.
 

1 oktober...

...vilket innebär att det är bara 10FUCKING DAGAR kvar tills VAMPIRE DIARIES SÄSONG FYRA har premiär!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WOHOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!! Fett taggad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   

Jaha då var man invigd i the hungergames hysterin...

...typ forever behind alla andra (har ju endast sett en tredjedel av filmen också, hehe). Men iallafall, började läsa första boken igår och den är utläst idag, kunde inte lägga ifrån mig den och nu är jag i desperat behov av nästa bok. Jag måste vänta enda tills IMORGON innan jag får låna nästa bok av Joel, jag kommer dö! Men boken var så grymt jävla bra iallafall, varför har jag inte läst den tidigare? Det roliga var att jag började läsa den eftersom vi måsta läsa en bok på svenskan, fast den behövde inte vara utläst förens typ om 3veckor... Men jag kan ju läsa hela triologin istället. 
 
Igår spelade vi en förjävla rolig match, 5-5 blev det och vi var alla nöjda och glada över den sista seriematchen och en hyfsad femte plats i tabellen. Nu väntas endast en träningsmatch mot Tallåsen, innan man väl kan säga tack och hej för  denna matchsäsong.
 
Nu ska jag ta och fortsätta att vara lite desperat och depprimerad i väntan på nästa hungergames bok.
   
En glad Sarah eftersom boken var så EPIC!               En mindre glad Sarah eftersom boken redan är slut...
 

RSS 2.0