Multitasking

Kör på extrem multitasking just nu! Kollar på Brit Awards 2013 på datorn, samtidigt som jag twittrar, samtidigt som jag kollar på Geordie Shore. Ja, jag är grym, I know. Just nu är det reklam på både Geordie och Brit, därför fick jag lite tid till att blogga. Väldigt mycket brittiskt ikväll, inte säker på att jag kan hantera det. Fick även en smärre extrem Fangirl attack nyss när One Direction uppträdde på Brits, orkar inte hur fin dom är!!! Nu börja allt igen, peace out. Bye!
   

Host helvete!

Fick avbryta träningen efter endast en halvtimme idag. Varför? För att min jävla hosta jag haft i snart 2veckor vägrar gå över och nu bidrog den till att jag typ hosta nånstopp och var påväg att spy. Det suger balle!!! Orkar inte mer... Blä. Over and out *host* *host* *host* *host*

Sorgligt ♥

Grät seriöst genom hela den här videon. Och nej det är inte pågrund av One Direction (utom när Zayn knappt kan prata för han är så sad då) men för att jag tycker så synd om de små bebisarna. Det gör ont i hjärtat.
 

!


Tydligen var det alla hjärtansdag idag. Trots att mitt kärleksliv är lika dött som dinosaurierna är jag inte spec ledsen. Fick ju en chokladask av mamma (CHOKLAAAAAAAAAAAAD!!!), fick klubba och godis av en lärare, och kände mig extra snäll när jag bjöd min klass på geléhjärtan. Bara ännu en dag med bra anledning till godisätande. Sen att vi har konditions test på träningen ikväll och jag kommer kurka ur totalt är ju också en super fin present, eller... fast nej. blä. Fast även om jag inte är jätte bitter över att vara singel *host* betyder det inte att jag spyr på alla över lyckliga par där ute just nu. Mer på vissa än på andra. Såg en fin bild nyss föresten:
typ jag.

Madrass, fuck yeah!

Friluftsdag var vad vi hade idag, och fyfan vad kul jag haft! Vi åkte till Harsa med madrasser, snowracers och pulkor i högsta hugg och sen blev det åka av. Fast vi med madrasser var ju snäppet bättre såklart, speciellt jag och Sanna. Har åkt tåg typ en biljard gånger (vilket hela tiden resulterade i rent jävla kaos!), faceplanta i snön, rullat runt i snön, fikat och skrattat som en dåre! Kände mig som en 6åring igen, så det ska vara vettni. Tror dessutom att jag träna mina lår och min stjärt lika mycket idag som jag gjort under alla år jag spelat fotboll. Förstår ni hur jobbigt det va att gå upp i en opistad backe som var typ 10mil lång (liten överdrift) i 1meter djup snö?! Det var dessutom vi som gick upp spår och åkte upp banor för alla andra innan pistmaskinen kommit. De borde kyssa marken vi går på. Typ. Eller inte. Fast jo.
 
Iaf, i slutet av dagen var jag mer än dyngsur från täckbyxorna ända in till trosorna, och från täckjackan in till mah bra. Trevligt. Men you know, hade det kul som fan så massa smält snö gjorde inte så mycket. När jag kom hem tog jag en lång varm dusch och sen verkade all min energi ha tagit slut för då ramlade jag i säng och sov i typ en timme eller nåt.
 
Sammanfattnings vis, min dag var fett awesome. Simply as that.

6 månader sen.

Har inget att skriva men, tänkte visa dessa två bilder som det redan är ca ett halvår emellan. Vilket betyder att det redan är 6månader sen jag började på Hälsinge. Rätt sick ju.
 
Lite skillnad på frillan med.
 

Pure happiness! ♥


Woopsieee.

Hellåååå. Tänkt börja med att säga att jag typ sov i träningskläder igårkväll. Tyckte det var trevligt och att ni borde få veta det. Jag borde ha något att skriva om typ the past two days men jag kommer inte ihåg så bra...woopsieee. Because everybody cares about my fabouluse (stavning???) life as Sarah. Yeah I know. Men ikväll ska jag iaf tilll Sanna och kolla lite film, standard när hon är hos sin far på helgerna, och imorgon tror jag att jag tar mitt lata arsle till Madde för att kolla på Melodifestivalen som förhoppningsvis är bättre än förra veckan. Det var den fucking värsta deltävlingen jag varit med om... tror jag. Fast nej. Det var då Torsten Flinck och Björn Ranelid var med, så jävla läskiga och sliskiga så det går inte!
 
Nej, nu ska jag kolla på det senaste tVD avsnittet. Wohoo! laterrrr bitches. Skoja.höhö. lakflnlkgblwbglivblsbrgru. blä.

Kung Pung.

Fin rubrik, visste inte vad jag skulle skriva så det blev något jag sagt random idag i skolan. JA, jag tänker inte på vad jag säger ibland...okej.
 
Idag gjorde jag en klassiker och vickade på stolen som resulterade i att jag först tappade balansen och lyckades få tag i bordet och NÄSTAN sätt mig rätt igen, men det slutade med att jag ramlade helt och  hållet med stolen och började asgarva. Hilarious tycker jag. Har även sagt saker som "det är endast för att du vill ligga din jävla bock" som tydligen är för att jag börjar bli "one of the guys" enligt mamma. NEJ! gud förbjude. hell no. okej lite kanske. va? skit samma.
 
Har iallafall skrattat som fan idag, och väldigt mycket med min kära mor och syster. Mamma skärde upp två päron och sa, dags för efterrätt. Syrrans och min reaktion var att skrika "Noooooo", "The horrooooooor" "Help uuuuus" "NOOOOOO" och sen kräla och krypa runt på golvet i köket. Helt normalt tycker jag. Har egentligen inget emot päron.
 
End of story.

Skype.

Fråga: Vad får man om man pratar med sju killar i skype samtidigt som de spelar LoL?
Svar: Kaos (och en massa skratt).
 
Hälften (av 7, whut?) av dom är mina klasskompisar, en av dom borstade btw tänderna medan han prata, en länkar videos på folk som failar på segways och resten babblar om helt random saker som jag inte alls fattar.
 
Ja min klass är inte helt frisk. Bye.
   

Helluuuu.

Är på bättringsvägen. Tog mig till skolan idag och kände mig friskare vilket jag alltid gör när jag tar mig ur pyjamasen efter en helg. Skolan var precis som vanligt, fick veta att jag fått ett C på ett prov i datorteknik och ett A på en uppsatts i samma ämne. Sånt är alltid trevligt. Kort inlägg men whatevah. Bye.

Still sick.

Är fortfarande sjuk. Bara det att mitt halsonda övergått till snorighet och hosta. Love life. Det positiva med att vara sjuk: Glass, massa filmer, glass, mamma treats me like a baby osv. Såg föresten två 80-tals filmer igår som jag faktiskt mer eller mindre tyckte om! Amazing, jag brukar hata gamla filmer. Men iaf. "The breakfast club" och "Say anything..." blev det. Såg dom mest för att jag ville se  de kända "the fist pump" och "the boombox over head" scenerna. Såg även "the A-team" och "Pitch Perfect" igår. Båda två är fett mega bra, och rekomenderar dem starkt! Nu ska jag återgå till att snora och stirra på massa YouTube klipp, sen ska jag nog se "Pitch Perfect" igen eftersom den är über grym!
 
   
 

RSS 2.0