Huh, despicable me.

Im having a bad bad day
its about time that I get my way
steam rolling whatever i see, huh
despicable me
I’m having a bad bad day
if you take it personal thats ok,
watch this is so fun to see, huh
despicable me

Why ask why better yet why not
Why are you marking x on that spot
Why use a blow torch isn’t that hot?
Why use a chainsaw is that all you got
Why do you like seeing people in shock
But my question to you is why not
Why go to the back and stand in line
Just use a freeze gun it saves me time
 

dööö...

Förra helgen var det cup i Delsbo, spelade 3matcher på fredagen och vårt lag tog sig till kvartsfinalen som skulle på söndagen. Men tydligen ville inte min kropp det då jag drog på mig en rejäl förkylning som fortfarande sitter i. Men eftersom alla brudarna i KorskrogensIK är så grymma så (utan mig....) tog de sig till finalen där de förlorade med 1-0. Så jävla grymma!
 
Har missat iaf 3dagar av skolan, skönt just nu men har ingen lust att veta vad det är jag har missat, typ matten... nackdel med teknik-programmet: bli sjuk några dagar och du har missat typ ett års kunskap. Överdriver inte ens. okej kanske lite...
 
Orkar inte vara sjuk nå mer nu. 

Har visst en till syrra som fyller år.

Hipp Hurra för nästa syster idag. Denna gången är det Emma, mah big sistah, som fyller år. 22år, inte illa. Bjuder på en beautiful bild på oss.
 omg, we is so prrreetttaayyyy...

Grattis prupp fis!

It's mah lil' sistahs b-day 2-day. Gaaaah! Bella fyller 6år idag, näär blev hon så stor? Hon va ju nyss bara typ 6månader ju och nu ska hon snart börja förskolan... Grattis plutten!

Delsbo

Vi spelade tydligen mot Delsbo och inte mot Jarse som jag sa, det var vårt ungdomslag som skulle möta dom. Bra att jag har koll...
 
Så jävla skönt att ha spelat första matchen för i år, vi förlorade dock med 3-4. Vi spelade bra men inte bra nog tydligen. Men på fredag får vi revarns för då är det cup som gäller, köttaaaa! 
 
Imorn är det skola som gäller igen, orkar inte...vill inte.... Men fick ett bra avslut på lovet iallafall!
 

Kajevall/Kajvall

Angående rubriken så vet jag inte hur det stavas så atteee...
 
Idag har jag varit i Kajvall (stavas det med eller utan E???) med Sanna, Jonna, Lukas, Subäck, Bylund och Sandra, och fyfan vad kul jag haft! Var där runt 4timmar och åkte madrass som bara vi kan. Skrattat åt små ungar som ramlat, flygt ett kinderägg flygplan, fikat lite och sedan åkt madrasståg en biljard gånger, så jävla kul. Att det var strålande sol och blå himmel gjorde det hela ännu bättre, blev lite solbränd faktiskt! Snart åker jag till Sanna för ätande av hembakad pizza och Melodifestivalen, kan nog även bli lite film tittande efter det. En perfekt lördag helt enkelt.
 
Imorgon väntar match i Delsbo mot Jarse, vilket med andra ord betyder krig. Spelar ingen roll att det är träningsmatch!
 
"Lånade" bilden av Sanna på hennes twitter och redigerade den lite...shhhh.
  

MOOD nr16.

Idag tog jag en promenad i solen hem till det stora röda huset med vita knutar där Mormor bor. Där hjälpte jag henne att färga håret. Här måste jag påpeka att jag aldrig någonsin ever har färgat håret på någon förut, har aldrig fått mitt eget hår färgat och det närmaste jag varit hårfärg var då jag praoa på en hårsalong och diskade ur hårfärgningsskålar. Men det bra, typ. Hon blev iaf inte grönhårig, vilket är positivt då färgen var röd.
 
Sen gjorde jag och mormor det vi är bäst på, vilket är att spela kort. Fikade även lite innan mamma hämtade mig. Förmiddag med Mormor är aldrig fel!
 

Imrov Everywhere

Alltså det här är bara så ballt! Varför bor jag i Sverige där ingenting sånt här görs... Iaf så är Imrov Everywhere en väldigt bra Youtube kanal där sånt här görs!

Back to life!

Baaam! Min dag är gjord! 3OH!3s nya singel "Back to life" finns på spotify! Wohooooo! Repeat, repeat, repeat!

Florens genom kameran.

Cirkus 4månader sen jag sa att jag skulle ladda upp en film sen jag var i florens. Hastigt ihopklippt och egentligen rätt töntig. Men orkar inte bry mig om det... Here it is, enjoy!
 
 
Glömde skriva in i slutet vad det var för låt jag använt.
Låt: Throw it to the Unviverse. Bandet: The soundtracks of our lives.

Grin-olle.

Åååh, orkar inte. Har nog inte gråtit så här ofta på en och samma dag på väldigt länge, och nu är det endast pågrund av de helt fucking amazing serierna jag tittar på! Nyss var det Arrow, nu har jag kollat på 2avsnitt av The Vampire Diaries = 80minuter. Dom 80minutrarna har jag suttit och snorat och tårarna har runnit, dvs. Jag har gråtit som världens bebis...Åt en TV-serie... Patetisk? Pffft, aldrig!... kanske...okej lite... OKEJ, ja jag är lite töntig och patetisk då. Blä. Nu tror jag att jag ska ta en paus ifrån gråtandet och kolla på Young Justice, det kommer antagligen få mig att skratta eller bli lite hyper istället. Sounds good? Absolutley!

I am Iron Man.

 
Fan inte långt kvar tills premiären av Iron Man 3 nu! Wiiiiihoooo

Fire.

Såg nyss ett avsnitt av Arrow, hade tårar i ögonen under några scener där det var familjedrama och så. Men sen så var det så att det var brandmän som dog i det här avsnittet och då började tårarna rinna. Inte bara för att de dog, utan jag tänkte på hur sjukt jävla modiga brandmän är. Jag hade liksom inte tänkt på att de faktiskt är verkliga superhjältar. Egentligen alla de som är med inom uniformsyrkena. Vet inte ens varför jag började tänka så intensivt på detta nu, jag har ju faktiskt sett andra filmer och serier med dessa hjältar. Vet inte ens vart jag ville komma med det här inlägget, så jag tänker sluta nu.

Missing Cham.

Alltså för exakt ett år sedan så hade jag och syrran skidorna på axlarna och pjäxorna i en väska och drog iväg till Chamonix och hade det lika bra när vi svishade ner för alpbergen som när vi frossade i crossianter hemma hos våra underbara släktingar. Helvete vad jag saknar Frankrike och Chamonix, hade verkligen velat åka dit igen helst NYSS! Vill mycket just nu. Allra hels vill jag ha pengar så att jag kan göra resten av det jag vill.
 
Här mådde jag bra, bland skibums i rufsigt hår och charmiga fransmän.
Recycling gamla bilder.

You are the best!

Att få gå på en konsert med these dudes hade gjort mitt liv 1000ggr bättre, och jag hade nog varit lycklig forever.
3OH!3 ♥

Sportlov.

Typ 2veckor sen jag blogga nu. Har liksom inte haft någon lust. Vad har hänt då? Jobbat på i skolan som vanligt. Kunnat börja träna riktigt igen efter en lång förjävlig förkylning. Och nu har jag även fått sportlov.  Började lovet med att fira Madde som fyllde 17år (Grattis i efterskott! ♥), igår kollad jag på Melodifestivalen och blev helt förkrossad över att Behrang inte gick vidare... Idag blev mitt humör gällande musik bättre då dom grymmaste 3OH!3 nu har släppt ännu en ny singel och det är fan inte långt kvar tills deras nya album släpps, OMEN! YAYAYAYAYA!
 
Men ja, sportlov var det ja. Kommer sakna grabbsen i klassen lite denna vecka måste jag erkänna, eftersom jag antagligen inte kommer träffa dom, iallafall inte alla. Har iaf planerat in en heldag i Kajvall med Sanna och några fler. Woopidi Woopido. Förövrigt så är vädret på topp just nu, SOL SOL SOL! Promenader kommer nog bli standard under lovet.
 
Nu ska jag nog se ett till avsnitt av Arrow, eller kanske Vampire Diaries... eller Young Justice? Serier på serier på serier, mycket att hålla koll på nu. Dom kommer nog också ta upp en stor del av mitt lov... Men ja... bye.

RSS 2.0