Empty.

Här var det empty. Men what eva, fööööör: JAG HAR HAFT MIN ALLRA SISTA TEKNIK LEKTION IDAG OCH JAG SLIPPER DET FÖRALLTID! I LOVE MY LIFE!

Och förutom det, jag har hittat en ny HEEEET och grym artist att nörd trycka på på spotify. Hans namn är Roman Lob, han var med på Eurovision finalen för tyskland. As mega grym, och dessutom smälter man bara man ser hans ögon. Som en hundvalp på ett ungefär...

Nu orkar jag inte mer, jooo okej en sak till. Jag har 4dagar på mig att göra färdigt allt skolarbete, om mindre än två veckor är det examen! WOOOOOP WOOOOOOP!!!!!!!!

jagälskarutropstecken!

Pinning.

Sorry för the lame update. Men jag sitter numera och geekar Pinterest. Jag skyller på Cajsa...
Iallafall... Där hänger jag i timmar numera sååå, the blog får komma i andra hand. Kul va?! yay.

Deppad...

Wordgame, jag är deprimerad och jag sitter och dreglar över bilder på Johnny Depp. humor...

Anyway, jag kommer nu bryta ihop och hamna i en djup depprision då det sista avsnittet av tVD är slut. Och jag måste vänta på att nästa säsong ska börja... orkar inte med det.
Ska på kåken ikväll och trösta mig med att titta på CHOCOLAT med min sexbomb Mr.Depp.

*

Things with wings.


Wazup.

Veckorna typ rinner iväg lika fort som vattnet i en fors. Seriöst.
Idag spenderade vi förmiddagen på RFSU kondom fabriken. Kul, fick en påse med kodisar och annat i. Imorgon åker vi på slotte och ser teater, no schooool!!! woop woop. But to be honest, så hade vi alla nog behövt fler skoldagar. Känns som att vi har sjuhundraåttioniomiljarder saker att göra på 5dagar. På ett ungefär.

Detta kommer sluta illa.

*

Domino.


Ron Pope.

Ron Pope – I Don't Mind If You Don't Mind
Ron Pope – A Drop In the Ocean

Ron Pope – Perfect For Me
Ron Pope – Tell Me So
Ron Pope – Save Me


A drop in the ocean.

Får en klump i halsen när jag tänker på att det är sista avsnittet av the Vampire Diaries säsong 3 imorgon. Jag kommer gråta ut ögonvitorna... Lyssnar på Ron Pope-A drop in the ocean och tänker på alla avsnitt jag gråtit till. Visserligen så kommer det en säsong 4, men hur fan jag ska klara mig tills det släpps vet jag inte. Jag kommer bryta ihop. tVD nörd? svar JA!

Underbaraste sången. Underbaraste rösten.
Ron Pope – A Drop In The Ocean

Booty tootch.

Tyras words.

Har tittat på ett par avsnitt ANTM AllStar, diggar det fett mycket.
Appropå brödrost så går vi bara i skolan 1 dag till. Torsdag: Kondomfabriken. Fredag: Teater på Slotte. Awesome.

Det låter fortfarande som att någon täppt igen näsan på mig med en toalettborste och jag snyter snart ut hjärnan. Hata förkylning.

Massa random ämnen, gillart.

*

This is why I'm hot...your ain't 'cuse your not, I am 'cuse I'm hot.
SWAG.


Teardrops are faaaaalling...

Sååå. helt spontant bestämde Kinky, Olma, Elver, Bjasa (aka: Felicia, Sofie, My, Cajsa) och jag, oss för att dra och se Titanic3D på bio (fast My lära göra svenska istället..). Iallafall så med en igentäppt näsa och öm hals så åkte jag dit och grät hjärnan ur mig. VARFÖR har jag inte sett Titanic förut?! Halva filmen satt jag endast och tänkte "jag ska inte gråta, jag ska inte gråta..." men gissa vad jag gjorde resten av halvan...

Det roligaste var att på slutet hörde man inget annat i biosalongen förutom att alla satt och hulkade och snörvlade. Och Sofie, Cajsa och jag började garva när lamporna tändes för att alla var alldeles blöt i ansiktet och fast vi garva så grät vi. Felicia var lite tuffare och släppte inte en tår.

Och jag måste ta tillbaka det jag sa om TheAvengers förut, att ingen film är värdig att se... Eftersom jag inser nu att det finns hudratals filmer som jag kommer se som är minst lika bra, typ som Titanic. Och alla filmer med världens hetaste man och bästa skådis: Johhny Depp.

Sweet sixteen!

Woop Woop! Jag är 16 hela år! Men med otur så fick jag en förkylning i första present vilket är anledningen till att jag sitter här och skriver istället för att vara i Delsbo med resten av laget för att kötta seriestarts matchen! Istället satte jag och mamma oss i bilen och gjorde Föne-vägarna osäkra. Övningskörning är inte bra för nervern, varken på mig eller mor min...


I alla väder vi lever för sport.

Jajjamensan!!! Äntligen får man känna doften av gräs och vår när man tränar sporten man älskar. Så på med gräsdojjorna och ut och lira boll blir det nu! Da da da dat da daaa...I'm lovin' it.

Soleeeen!

Ny solbränna: Check!
Snart drar jag iväg till parken för att spöa de yngre i fotboll.
Solen skiner som fan och det är bara 5dagar kvar till min födelsedag. Livet leker!


RSS 2.0