Glad midsommar!

Glad midsommar allesammans! Kvällen bjuder på fett mycket att äta (det är så det ska va, MAAAT!) och vänner som aldrig sviker, underbart! :)

Två bilder från när jag va iväg på orbaden för några dagar sen, lånade från Ekes facebook.

Siblings

Sitter fortfarande och snyter sönder näsan. Fan vad jag älskar att vara förkyld...
Drar till ljusdal idag för att träffa tre väldigt efterlängtade syskon. Det var allt för länge sen vi sågs. Jag känner att jag inte har något interesant alls att skriva om just nu så sorry om min blogg är tråkigare att läsa än innehållsförteckningen på ett mjölkpaket.


Som en elefant med jordnötter fast i snabeln.

Så var man förkyld igen, men jag är inte överaskad då jag satt mitt ibland cirkus 16st sjuka föredetta klasskamrater på bussen från Östersund... YAY! Nu sitter jag forever alone och tittar på varenda Smallville avsnitt som existerar, rätt soft faktiskt eftersom vädret ute inte är något att hurra för.


By the way:

I slutbetyg fick jag 6 MVGn och 11 VGn. Jag ville bara göra klart för er att jag är rätt grym... OH YEAH, I'M AWESOME!

Men vår klass är rätt grym så jag var inte den som fick högsta, det gjorde grymmaste Sanna! Hon är fantastisk hon också!

Fan vilka random inlägg. Nu ska jag vänta på att min ny upptäckta förkylning  blir värre...

2 times 31.

Man ser inte 5 av killarna, men jaja.

Och de där jävla fläckarna var nå fett på linsen som jag glömde torka bort, yay...


Förlust.

En riktigt jävla trött brud åkte iväg till Mohed för att lira lite boll. Slutade med en 2-5 förlust, men ändå så höll sig humöret uppe. Nu håller jag på ladda in något som känns som 1 biljard bilder på hårddisken sen bal, student och examen. Drygare kan det inte bli...

It's over.

Efter en sista resa tillsammans så är det väl bara att säga tack för de underbara 10åren!
Vi (klassen) åkte iväg idag till Östersund för att köra lasergame och bodaborg och kom hem för typ 10min sen, riktigt kul! Imorgon drar de flesta iväg till London, jag är kvar i Fala och bara saknar dem och önskar att vi kunde spola tillbaka tiden lite. Jag kommer sakna vissa mer än andra men på nåt sätt kommer jag att sakna alla för att det var tillsammans vi gjorde det, tog oss igenom grundskolan.

Tack och bock, ni har varit en underbar flock.


Bilder från examen och bal kommer sen. Nu ska jag sova.

BTW, så grät jag som en jävla barnunge i Kyrkan idag. PINSAMT då det endast var typ jag, My och Madde som gjorde det... Men det kändes rätt för det var sorgligt mitt ebland det soliga och det glada.

Examen, what the fuck?!

Jaha, kvällen igår blev riktigt trevlig ändå med skit god mat. Men så var the D-day här. Visst, de som tar studenten idag har ju ett större kliv att göra, från skola till verkliga livet. MEN hallå, jag ska lämna min klass efter 10år! Nej, jag tror inte att det kommer smälta in i mitt huvud förns i höst att jag faktiskt kommer börja gymnasiet.

Här är två bilder på mig och kära systeryster från idag. Jag valde att inte vara som alla andra och ha klänning på mig idag, utan jumpsuit istället.

Two days left.

Ja här var det rätt dött. Men jag har tidigare skrivit att jag inte har haft lust eller orkat. Men nu måste jag bara skriva av mig lite.
Nu är det endast två dagar kvar. Förut så var det man tänkte inför examen "YES! sommarlov!". Men det enda som flyger genom min hjärna nu är: Hur ska jag klara mig utan min klass? Hur kommer gymnasiet vara? Vad händer med vänskapen med de som flyttar? Vill jag verkligen sluta nian? Har jag valt rätt gymnasie linje?

Imorgon är det iallafall avslutningsmiddag/Bal och jag måste upp klockan 7 på morgonen då jag valt att vara med i "balkomitén". Suck.
Klänning, check. Skor, check. Väska, check. Hår, check. Ben, VAXADE! check. Fan vad det sved. Men totaly worth it.

Nu måste jag sova, måste ha min skönhetssömn vettni...

The best class ever!

Två ynka dagar kvar, TVÅ! Efter 10år tillsammans skills vi nu åt. Det är sorgligt, för sorgligt. Jag vill inte...
Tillsammans har vi lekt, bråkat, skrattat, jobbat, sprungit, gråtit, pratat, ätit, Ja allt! Vi har sett varandra när vi sett som värst ut, svettig, nyvaknad, nyduschad och bara ful. Vi har sett varandra utvecklas och förändras och vi har hjälpt varandra.

Efter 10år så kommer vi inte längre träffa varandra varje dag 20 över 8 på morgonen.
Ni, min underbara klass, kommer alltid att ha en stor plats i mitt hjärta. Det är därför tårarna kommer spruta på fredag, på examen.

Från högstadiet.


Jag älskar er.

RSS 2.0