Pictures, from the Aktivitetsdag.

Källa: http://www.halsingegymnasiet.se/2012/08/mysdag-med-klassen/




Fetaste tårtan! Pacman with swag!

My classmates with swag.

Har haft aktivitetsdag med min klass idag, jävligt kul faktiskt! The dudes i min klass är jävligt roliga om jag får säga så. Vi bakade bland annat vidriga tårtor idag, min grubb gjorde en med majs och bostongurka på. 'nuf said...
nej, jag börjar trivas mer och mer i min klass. valde helt klart rätt linje!

nanananana, BATMAN!

Gissa vem som ska på bio ikväll, batman? Vavavavva??!!! JO JAAAG!!! FETT PEPPAD! Tänker vara extra nördig och ha på mig en av mina batman tishor. asgrymt.
 
BTW, så har skolan börjat på riktigt nu, med riktiga uppgifter... jobbigt, men kul. Imorgon taggar vi match och MAX, härligt. detta inlägg var väldigt viktigt tycker jag.

One week done.

Jamen dåså, då var den allra första veckan klar på gymnasiet. Hittills har jag använt en dator 500gånger oftare än vad jag brukar och skrivit tre texter om mig själv som i princip innehåller samma information. Hittills diggar jag skolan, och mina lärare är ju helt underbara! eller jaa... de flesta... Bola är klart bäst! Fan vad jag garva på hans lektion idag, underbart.
Over and out.

rubrik saknas...tills vidare.

första dagen bland (de sjukt långa!) treorna och (de inte fullt så långa) tvåorna. fett mycket med folk. annars känns skolan bra och jag håller på att försöka fundera ut hur killars hjärnor funkar? deras humor är sjukt svår att fatta... eller så enkel att det är löjligt... har inte mer att skriva. slut.

Te12InfB aka. Teknik-12 Information & media klass B

The name of min linje. Yay, first day: check. Första dagen på gymnasiet, inte hemsk alls faktiskt. Blir säkert värre på onsdag när tvåorna och treorna kommer tillbaka. Men just nu är det riktigt chill. Kommer nog trivas alldeles utmärkt på my new school, även om det kommer ta tusen år för mig att lära känna bara 5 personer. OCH JAG ÄLSKAR MIN NYA DATOR, fortfarande efter en hel vecka!

The end of the summer.

Denna sommar har haft det mest värdelösa väder jag någonsin i mitt korta liv varit med om, vilket har bidragit en del till varför sommaren-12, generelt sett, sög. Trots att jag började sommaren med en 2grymma dagar på orbaden, jag tillbringade 4underbara dagar med 3underbara vänner i Götet på Gothia. Och hade sedan 2 Amerikaner på besök i 10dagar. Men Jag badade endast 3gånger och tillbringade större delen av sommaren i soffan, i morgonrock, insvept i en filt, framför dumlådan. Vad är det för fel på mig? fast jag skyller fortfarande allt på vädret.
En sak till, varför kan jag aldrig komma på några intresanta saker att skriva om?

Brothers and sister.

Tillbringade gårdagen och förmiddagen idag med mina kära syskon, styvmamma och typ "bonus/styv" bröder. Underbart. Träffar dem allt för sällan, vilket är mest mitt eget fel.Men Men. Fotbolls historier och diskutioner om filmer, lek med lego, spel och bokläsning gjorde min fredag fantastisk.
2dagar kvar till min undergång aka. Gymnasiet.

Underbart just nu.

Ron Pope – One Grain Of Sand
Ron Pope – In My Bones
Of Monsters And Men – Little Talks
Of Monsters And Men – Your Bones
Amy Macdonald – Slow It Down
Linnea Henriksson – Lyckligare nu
Beyoncé – I Was Here

The amazing...

Nu när jag ändå är igång...Såg "The Amazing Spiderman" här om dagen. EPIC! Fett mycket bättre än den förra första spiderman. Som den patetiska lilla superhjälte fanatikern jag är, var jag nog den enda jäveln på hela bion som grät. Visst var det några ställen där det var ganska uppenbart att man kunde få gråten i halsen, som när det var folk som dog. Men jag grät förfan på ställen där alla andra bara satt och tänkte typ: okej bara ännu en scen i filmen, spiderman tänker svinga sig... Medan jag satt där med tårar i ögonen och tänkte: Gud vad fint och underbart, de ha hopp och tro om honom, fantastiskt. snyft...
Jag är en rätt patetisk brud ibland, blödig och sådär. kul.
   


Med 6dagar kvar.

Trevligt att jag har typ två trofasta läsare som fortsätter besöka min döda och tråkiga internet dagbok, även kallad blogg. Sitter och funderar om jag ska ta upp det här med bloggandet igen, men så tänker jag även att jag börjar första året på gymnasiet om ynka 6dagar och jag vet inte om jag kommer orka med bloggandet. But then again, jag gillar ju faktiskt att blogga, även om det endast är om min trista vardag jag skriver så gillar jag just skrivandet i sig.
Men som sagt..... JAG SKA BÖRJA GYMNASIET OM 6DAGAR, HELT OTROLIGT! Har jag skrivit att jag ska gå teknik föresten? eller var det jag skrev om skolan sist att jag skulle gå ekonomi? Jag ska gå teknik i på Hälsingegymnasiet iallafall. End of story...
P.S Fick en helt free dator från gymnasiet, fett soft. Wonderful!

RSS 2.0