Sick.

Blääääääääääääääääääääää. Sjuk, snorig och ont i halsen som fan! Jag orkar inte... Glad att det är i slutet av skolveckan jag blivit de iaf. Fick reda på mitt matteprov idag btw... vi behöver inte prata så mycket om det.
 
  
Känner bara blä just nu. Vill helst bara sticka handen i käften och klia i halsen. Mysigt.   

Jag lever...nätt och jämt.

Ett trevligt tortyr fys pass stog på dag agendan igår. Idag fanns där ett mindre roligt matteprov, ett av de värre tycker jag. Jag har alltså haft anledning till att inte blogga.
 
Vi har även haft aktivitetsdag idag... det var väl meningen att den skulle vara kul så därför säger jag att den var det. typ. *host*. Däremot hände n¨nting as mega kul igår. 3st i min klass missade tåget, och vi andra satt och asgarva när vi såg dom genom fönstret, hahaha! Och både igår och idag har jag suttit och skrattat hysteriskt på tåget åt de trevliga människorna jag åker med. Jag har verkligen kul när jag pendlar, utom de gångerna tåget är försenat... eller sitter fast 4h i skogen utan el och värme...eller har världens suraste konuktör.... men ja, jätte kul.
 
Har föresten insett att jag skulle bli väldigt mycket jätte glad om jag hade Paloma Faith's röst. Det hade varit väldigt trevligt. Ja.

Vafan.

Okej, jag skyller på att jag har prov att plugga till som anledning till varför jag inte skrivit nåt. Jag går faktiskt i skolan! Imorn väntar ett datorteknik-prov, som jag intensivt pluggade till tills mamma föreslog att vi skulle titta på vetenskapensvärld vilket jag gladeligen gjorde. Fett intresant ju, känner mig så intelligent när jag kollar på såna program! Imorgon är det dags för fys(tortyr) träning igen, yay. Det bästa är väl att få komma hem efter den och känna sig awesome.
 
Idag handlade min och sannas (rätt långa) fb-chatt konversation i stort sett bara om mat. Sånt är trevligt. Något mindre trevligt är att hon har (eller hade?) magsjuka, blä. Men krya!
 
Jag har egentligen ingenting vettigt att skriva så jag slutar nu. 

Woop wopp, I'm fucking awesome!

Har precis kommit hem från KIK/FIF-skivan, där bjöds det på mat och mycket skratt. Vill ni veta nåt mer som det bjöds på? Priser, och jag fick tre för jag är bäst i världen (not) och jag älskar att skryta så därför måsta jag skriva det! Fick ett pris för årets-spelare (som egentligen är för prestation förra året men whatevah!), sen fick jag tränings-priset som typ är för hur mycket man tränat under året eller nåt. Det roliga är att jag är latast av alla i hela laget men vann ändå eftersom jag faktiskt släpar mitt arsle till träningarna hur trött jag än må vara. Det sista var en medalj då jag medverkat i div-2 flicklaget som vann serien eftersom dom/vi är bäst! När jag blev tilldelad årets-spelare så fick jag några fina ord av min awesome tränare Leif, han sa: Jag har två ord att säga "träning ger färdighet". Ja Leif, du må vara en duktig tränare men din matte verkar inte vara den bästa, för jag fick det till tre ord... haha.
 
Nej, men kvällen var riktigt trevlig och jag tackar alla medverkande för den! 
   
Jag är bäst ingen protest!

Ojdå.

Jävlar, vad dålig jag har blivit på att blogga. Jag skyller allt på twitter då jag kan skriva ut mina kkänslor, tankar och annat skit där istället. Men jag ska försöka börja skriva här igen. Vad har hänt den senaste tiden då? Tränat, ätit, ätit, sovit, ätit, tränat, tränat, skola, skola, skola, äta, träna, osv osv osv. Något intressant..njaaa... eller jo. Fastnade i ett tåg mitt ute i skogen utan el i 4timmar. Motorhaveri, en sur konduktör, kallt i tåget, mörkt och trött. Det var vad som hände den dagen. Åkte från bollnäs 20 över tre, kom hem halv nio på kvällen. Värsta tågresan ever.
 
Mer då? Jo, en av mina kära vänner Felicia fyllde 17år (fan vad vi börjar bli gamlaaaaaa!!!) så igår var vi hos henne, åt, skrattade och snackade. Standard. Ikväll ska jag på den årliga KIK/FIF-skivan där det blir mat och en medalj för min del. Just nu har jag väl inte så mycket mer att rapportera eftersom jag typ glömt bort vad som hänt mer de senaste dagarna. Men som sagt, ska bli bättre på att uppdatera.
   
                               Hello!                                                                        3OH!3 

Never say no to panda!

Kan någon snälla låta mig träffa denna underbara panda?! "Never say no to Panda" är den bästa reklamen som existerar på denna gjord! Jag orkar inte hur adorable den är.

*

BATMAN

'eeeelloooooo.

Idag var en jätte bra dag för jag gick bara i skolan i 2timmar, det enda vi gjorde var att prata om fotografering och redigering. Kom därmed hem 5 hela timmar tidigare än vad jag brukar! Woop woop! Har även haft fys-träning ikväll, jobbigt som fan men var inte lika trött efteråt som första gången: framsteg! Imorgon är jag ledig, woohooo. Eller egentligen har jag hemstudiedag men våra uppgifter är att fotografera specifika saker och med vissa inställningar, och eftersom jag tycker sånt är typ as kul så ser jag det som ledighet. Anledning till att vi gör så inte "skol-aktiga" saker nu är för att vi ettor har pofil dagar från idag tills på torsdag. Teknikvetenskaparna håller på att bygga och programera robotar, Designarna och Ekonomi vet jag inte riktigt men imorgon ska de på IKEA och Naturarna håller på agera kriminalare och ska lösa mord. Vi och vår prallellklass håller på med fotografering och ska skapa hemsidor.
 
Så just nu tror jag alla ettor har det mega chill! woop woop.

Hehehe.

Måsta bara skriva en sak som jag precis kom på...Jag har fortfarande inte lagt upp de resterande bilderna och den dära (hemsktotroligtmegacrapiga) videon från Italien, det var förra året jag lovade det. Jag är en hemsk människa. I don't deserve to live. Men ja, jag kommer inte orka det tror jag... Älskar att prokrastinera (stavas det så????). Yay! Jag känner verkligen hur uttråkad jag är för tillfället...

Meeeeens.

Twittrar om mens. Det är vad jag gör när mina planer om Kajvall blivit inställda igen pågrund av den här jävla kylan!!! Istället är jag i ett hus med en sjuk syster som jag vägrar gå i närheten av, jag ligger fortfarande kvar i sängen, tittar på youtube videos och känner mig allmänt blääig (ja det är ett verb, I promise). Det värsta är att det är träning ikväll så jag är tvungen att gå upp för eller senare. Senare då eftersom träningen är senare, sarah you dumbass... Orkar inteeeee. Nu ska jag återgå till att vara en lazyass slusk. Mysigt!

Kyla.

Mina planer på att åka till Kajvall med Sanna, Jonna, Sandra och Subäck idag förhindrades av att vi bor i fucking Sverige och Norrland och måste stå ut med förjävlig kyla ibland... Har istället haft julgransplundring med mamma, snaggat sidan (vilket är typ standard på helger), städat lite (eller åtminstone fått fram golvet under alla kläder igen) och ryckt bort ansiktsbehåring. Vilket btw gör för jävla ont! Men what to do om man inte vill se ut som den felandelänken mellan apan och människan...
 
Tror jag ska titta på nån extra bra film själv ikväll, typ som "Despicable Me" eller "The Hungergames". Ja, det blir bra. Zayn från 1D fyller föresten år idag, just so you know. hehe. 
 

Happy!

Dessa bilder får mig lite extra glad på insidan.
Jack and Finn, snyggaste brittiska tvillingparet ever!
Jag... hehe
En av de finaste filmerna, Despicable Me ♥
One Direction!

3OH!3 ♥

Efter väntan och väntan har deras nya album " fortfarande inte släppts på Spotify! Får nöja mig med deras Kick-ass singlar från albumet som är så sjukt jävla bra. 3OH!3 måste vara ett av de bästa banden jag vet!
  

New favourite!

Florence + The Machine – Cosmic Love
 
  
Kan bero på det faktum att den är med på en reklam för Vampire Diaries...ne, hade nog gillat den ändå.

Idag är det fredag, ifall ni inte visste.

Min dag var bra nästan hela dagen. Gjorde bland annat en läskburk med One Direction design på Digitaltskapande, som alla killarna hatade men som jag tyckte blev as snygg! Sen kom sista lektionen och vi fick reda på vårat nya schema, all glädje typ sögs ur mig in i ett svart hål. Fick veta att numera kommer jag sluta 16.00 fyra dagar i veckan, vilket betyder att jag inte kommer hem förns vid sex de dagarna! Seriöst, orka... Aja det är fredag, så mitt humör är inte det värsta längre. Drar till Sanna och kollar på film med henne och Jonna ikväll, och imorgon åker jag till Kajvall då det är pulka dags! Yaaay! Finaly! Prutt skutt hej!

80år.

Helluuu. Här var det dåligt med uppdatering, men what to do? Sista dagen av lovet spenderades hos mormor där huset var fullt av människor. Hon fyllde nämligen 80år, grattis igen i efterskott till henne! Älskar dig mormor! Det var verkligen hur mycket folk som helst där, så dagen bjöd på mycket prat, skratt, musik och underbart kaos! På kvällen så var det dags för träning, fys...eller ja, tortyr skulle jag vilja kalla det. Mina muskler värker fortfarande och det är inte skönt på något vis alls.
 
Igår var det första dan i skolan efter lovet, var trött som tusan men det var kul att träffa alla igen. Idag har jag skrattat mest hela dagen, åt diverse olika saker och människor! Har även åkt runt med dödsfällor under fötterna, jag har åkt skridskor. Jag ramlade förvåndade nog inte nån gång, jag kan ju faktiskt åka. Problemet var att vi spelade bandy, hur tusan ska jag kunna hålla koll på både klubba, boll och samtidigt fokusera på att inte åka åt helvete på skridskorna?! Va? Skit sport säger jag bara... Tråkigast var det ju att vi bara var 5st som åkte, de andra var pussys som var ute och gick istället.
 
Ikväll är det dags för träning igen, men fotboll denna gången. Thank god for that. Får se hur stelt jag kommer springa i början, men förhoppningsvis blir jag uppmjukad i benen igen så jag kan försöka stretcha bort träningsvärken... 

OMG Jag vet inte...just asdfghjl!!!! Gaaaah!

KISS YOU FUCKING VIDEON ÄR UTE JAG HAR SETT DEN OCH VET INTE VART JAG SKA TA VÄGEN!!! Hatar att jag inte har någon att fangirla med irl, tack gode gud för att jag skaffade twitter! Orkar inteeeee. Dom är perfekta! Det är är inte hälsosamt! Jag skriver random saker för jag vet inte hur jag ska kunna hantera detta! Varför blev jag så här?! Jag skyller allt på Sanna och Alice.... Nej okej, jag gjorde väl mitt också!! Men gaaaaah!!! 
 
Men ja, här är videon!!!!
Can't handle...asdfghjkl....hnnng... Just... One Direction!!! ♥

En vanlig söndag.

Har varit ute och gått tre dagar i rad, det är typ rekord för mig. Brukar aldrig rör på mig så mycket annars! Okej that's a lie. Men fotbollsträningen drog igång idag igen!  WOhooooo!!! Det var skönt och jävligt kul att börja träna efter ca två veckors uppehåll. På tisdag börjar vi även med fys-träning, något jag inte ser fram emot om man säger så... 
 
Vill ni veta något som jag är fett hypead och onatuligt glad åt?!!! Imorgon kommer One Directions nya musikvideo ut!!!!!! Alltså det kan inte vara hälsosamt att vara så hysteriskt glad åt att en musikvideo kommer ut! Gaaaaaah!!! Orkar inte... Wooohooo.. yayaaayayayaya!!!
 
Nej, nu ska jag fortsätta med det jag gjorde nyss... Get lost in the twitterland! Har redan blivit beroende av twitter, inte okej! Om ni inte redan följer mig kan ni ju följa mig: sidekick_sarah. Ja, jag söker stalkers! sorry for my existence.

Okej...

Ibland undrar jag vad det är för fel på mig och Cajsa!...
 
 

Twitter.

Jag tänker nu försöka få följare genom att berätta att jag, fast jag bestämmt mig för att aldrig göra det, har skaffat twitter. Kul. Ni som läser får gärna följa mig. Kanske skulle lagt en sån där länk sak grej tjossan i sido menyn till min twitter, men jag har ingen aning om hur man gör, och jag orkar inte bry mig. Men ja: @sidekick_sarah är namnet. Jag känner mig fett töntig nu, bara så ni vet.

Home alone.

Då både syster och mor dissat mig idag, roar jag mig med att titta på underbara filmer som "Mamma Mia" och "Lejon Kungen" och sjunga med och dansa till låtarna. Sånt man endast gör när man är ensam hemma. Lattjar också med webcamen, kul liv!
 



Första inlägget 2013.

Det nya året har börjat, och vad ska jag säga? Allt känns normalt, började i och för sig året med att vara förkyld så jag har inte varit speciellt aktiv... Har i alla fall varit och hadlat upp lite julklappspengar med syrran idag, spårar alltid lite när jag är själv med henne. Jag tror bland annat att minst 20 random människor tror vi är totalt genom korkade och är världens idioter då vi disskuterade en tröjas färg och kom in på ämnet diarré, do I need to say more? En väldigt bra sak var när vi var inne på en affär i typ en timme då vi pratade med snubbarna som jobbade där, syrran kände dem som tidigare (tackar henne för det då en av dom var fett snygg!) och vi var typ de enda kunderna där också... konstigt det var en vanlig torsdag... En av dom lurade även på mig att köpa ett par byxor mer än vad jag skulle, kunde liksom inte säga nej till en snygging ju. NEJ, jag ville faktiskt köpa byxorna också, OKEJ...hehe.
 
Nej, jag tackar syrran för dagen!
 
Imorgon hade jag Kajvall inplanerat, men det blev inge av med det då vi inte hade någon skjuts och en gick och drog på sig hals ont, som inte var jag. Men rain check då! (stavas det så???) 

RSS 2.0