Realizing.

Ja, då var det fredag kväll och jag tänker inte göra ett skit. Jag tänker vara hemma och chilla livet. Jag har nu fyllt mitt huvud med Vampire Diaries och har insett en sak: Justin Bieber liknar en yngre Stefan Salvatore sjukt mycket på omslaget av hans nya singel "Boyfriend". Alltså det är läskigt likt, de skulle kunna vara bröder. Nu undrar jag bara vart den tredje dubbelgångaren som är i min ålder och går på min skola är?

Fan att alla heta dudes är kändisar, FML.

*

Let your feelings flow, let your happiness show.


*

All new and fresh!


Ready to read!

Min Wolverine är avplastad. Jag har endast hunnit läsa ett kapitel, men jag kan säga er att den är så Awesome som den bli redan nu! Just FUCKING AWESOME!!! Iaf så tänker jag mig tid att läsa den nogrannt och nu kan jag inte riktigt koncentrera mig så den får vänta lite. Min koncentrations svårighet har mestadels att göra med att det enda som snurrar i min hjärna just nu är Vampire Diaries dels för att jag på nåt amazing vis tagit mig genom tre veckor utan det (hur fan lyckades jag med det?!) och dels för att det finns ett helt nytt avsnitt som väntar på mig.
So godbye Wolverine for now, and hello Stefan and Damon.

Svammel.



Jag får lite panik, och sen blir jag lugn. 8 skolveckor kvar: "Neeeeeej, vill inte sluta 9:an!" 8 skolveckor kvar: "Jaaaaaa, sommarlov!".
 Jag vill inte lämna klassen, de som följt mig i 10år. De har sett mina goda och dåliga sidor, sett mig när jag liknat en hög med skit och när jag varit på grymt humör. Vi har skrattat tillsammans oräkneliga gånger och har tusen olika roliga minnen.
 Jag vill börja ny skola, träffa nya människor och lämna trygghets zonen jag haft för att växa som människa. Jag vill se hur jag förändras i ny miljö.
 Jag kommer inte träffa alla mina vänner varje dag, mina brudar, hjältar och klippor. Kommer jag klara mig utan dem, tänk om jag tappar kontakten med dem? Hur ska jag då överleva. Nej det kommer inte hända, vi kan träffas och prata utanför skolan.
 Jag vet inte. Vet ingenting.

*

"I am beautiful in ever singel way, their words can't bring me down..."


!


Goin' Extrem On Exte.

Nu kör vi igång igen. Pumpade skiten ur bena idag på Exte (tsm med typ en tiondel av laget), jobbigt som fan och kände att det var något verkligen behövdes. Känner mig duktig och inväntar nu bara fredagen som ligger och väntar runt hörnet. Awesome.

Lovely.

Irma – I Know
Irma – Letter To The Lord
Irma – Their Truth
Irma – End Of The Story


*

"Birds singing on my shoulder, in harmony it seems"
 


Fan.

Okej, vad hände? Jag hade bestämt mig för att inte falla för det men det gjorde jag, pladdask. Jävla Justin Bieber och One Direction. Tänkte vara duktig och inte vara den som föll för dessa flick-idoler men hur kan man inte göra det! Bieber är ju så äckligt snygg (hans låtar har fortfarande inte imponerat på mig) och One Directions låtar fastnar på hjärnan som äckligt klister (där är bara Liam och Zayn snygg).

Äckliga fantastiska snubbar.

Fire!

Ett eldprov och ett labbprov i NO: check!

Hemsk dag, genom rutten och tråkig då den började med NO och slutade med NO. Men den är avklarad, jag behöver inte uppleva den mer. HURRA!

Tegelsten.

Stor syrran fyllde ju även år för typ 2dagar sen, ett litet sent grattis till henne då!
Iaf så hade jag tänkt sitta ute i solen idag med min tegelsten till bok men såklart går solen i moln och stannar där när jag anländer hem ifrån skolan. Annars då, ööh, jo jag fick en 9:a på mitt muntliga SV-NP, YAY! för jag gillar att skryta om att jag är kick-ass awesome i skolan!

Lill skruttan!

Grattis på 5års dagen säger jag till min lill skrutta som växer alldeles för snabbt! Ha en bra dag syrran!  

What a feeling...

Har nyss tittat på Flashdance, varför har jag inte sett den tidigare? SÅ underbart bra film! Bara mår bra av att se den.
 Imorgon har jag fullt upp, typ. Ska ta mig till hälsocentralen och ta spruta innan jag går till skolan, jag kommer dö. Och jag kommer antaglingen komma försent till skolan. Och efter skolan har jag utvecklingssamtal. orka.
Nej nu ska jag sova snart eftersom jag måste upp tidigare för att hinna iväg till sprutan på möran.
DÖDEN!

Irene Cara – Flashdance… What A Feeling

Straff.

Slutkörd.
Fredag: två matcher, sen migrän och spy utanför omklädningsrummet, åka hem och missa de två sista matcherna.
Lördag: tre matcher, spela asbra hela gänget, slutade på en 6plats av 10 på jävla straffar. Slut.


Cup.

Fredag. IDag drar jag iväg till Delsbo för att spela fotbolls cup hela helgen, fan vad härligt. Längtar redan till känslan att knyta på sig fotbollsskorna (dobbskorna!!!), dra på sig matchdressen och sitta och peppa med laget och såklart att spela. UNDERBART!

*

Summer days drifted away toooo ah, the summer nights!...

Give me summer nooooow!!!


It makes no sense.

Jag gillar ordet vettigt. That makes sense doesn't it? Vettiga meningar gillar jag. Ska skriva mina engelskaläxor, så... See ya later, alligator. In a while crocodile.

Bajs.


Höjdarna är riktiga höjdare!

Ester, Franke, Lipton, Silvia, Luleå, Beppe, Abbe, Skudd och de andra. Fan vilka stjärnor alltså!
 
Humor på hög nivå!


Funny thing you know.

Kul grej när man har en Gandhi/Yoda T-shirt på sig och alla frågar va fan de e för gubbe jag har på tröjan. Kul grej att jag har en sprillans fresh serie-bok WOLWERINE hemma som jag köpte för typ 2veckor sen och fortfarande taggar inför att avplasta den och förlora mig i the comic world. Kul grej att jag tjatat på min syrra i typ 1 ½ timme på att få datorn när jag ändå inte har något vettigt att göra på den förutom att skriva detta totalt ologiska, ointeligenta, ointressanta och osammanhängade inlägg. Jag är väldigt bra på svammla när jag skriver har jag kommit fram till, en av mina sämre egenskaper. Jag ska nu avsluta mitt vardagssvammlande och ägna mig åt att göra något vettigare, typ som att borsta tänderna och typ sova för jag typ gillar att lägga mig tidigt. That's kind of funny you know. Laugh! Hahaha! God night, sleep tight, don't let the bedbugs bite.

Retarded questions.

Förutom mitt råpluggande igår (som förövrigt var totalt onödigt då det inte gav något på provet...) så tog jag mig till sporthallen för att lira lite fotboll och även få reda på att jag ska speal cup i helgen, taggad? Hell yeah!
Ja som sagt var så gick mitt NO-NP värdelöst och jag tröstar mig själv med att jag fick alla rätt på mitt musik prov istället.

Alla nationella kan ju typ fucka off.

Stirrar mig blind.

Med anteckningar utspridda över hela skrivbordet, tagga-musik flödande ur högtalarna och näsan nergrävd i biologi-boken så förbereder jag mig inför NO-NP imorgon. Eeeh, jaaa jag ska väl återgå till att stirra mig blind på texten som på något vis kommer försvinna ur min hjärna imorgon. Godbajs.


Wonderful Water.

Brooke Fraser – Something In The Water


Öhöhöhöhö!

Vet ni vad, jag har skrapat mig på knät idag och det gjorde jätteont. Och min mamma hon gjorde kyckling idag och det var jättegott. Och jag la till nya låtar på min spotifylista idag och dom är jättebra.
Så skulle jag som 6åring beskrivit min dag, på ett ungerfär. Eller, äh. Jag kände bara för att skriva lite i brist på något mer intiligent att fördriva tiden på. Jag skulle ju kunna plugga NO, fast nä. Eller jo jag gör nog det. Snart.
Najs bajs majs, hej svejs!


I'm back, just so you know.

Hemma. Tråkigt, men någon gång måste man tillbaka till verkligheten. Hade förjävla bra vecka nere i Chamonix jag hann med att åka skidor, flyga parapente(glidflygning) och klättra. Sportigt sportlov med andra ord.


See ya!

Drar mot Stöshhölm aka. the huvudstad dirr efter skolan. På söndag väntar flyget och jag och syrran flyger iväg mot Chamonix!!! Skidåkning i alperna och släkten väntar. Godbye Sweden, hello France!!!

I'm walking on sunshine!

Våren är här! Typ, snart, kanske... Solen stekte idag, härligt som fan! Var ute och sprang runt i slasket på skolgården och lira fotboll, kastade slasksnö på mina vänner (jag är så snäll!) och mådde underbart bra. Jag har även gått runt och sjungt "What makes you beautiful" för full hals hela dagen. Nu har jag och syrran nästan packat klart, imorgon åker vi mot stockholm och på söndag Frankrike! HURRA!!! Nu ska jag göra min engelska läxa såhär i sista minuten och sedan tror jag att jag sova för jag känner mig väldigt sömnig.

RSS 2.0