Om någon undrar...

... så kommer jag vara the real duckface tomorrow. Why? Because volleyboll-turnering, that's why.
  

2-1

Hade en bra kväll på fredagen, kollade film, snackade, skrattad och var lite allmänt störd. Dock var det ingen av oss som orkade vara vaken igenom alla de filmerna vi tänkt, jag somnade först tror jag (otippat *host*) och då var klockan bara typ 2. Skolan slukar ju alla krafter under veckorna så det var inte så konstigt. På morgonen blev det chips och ben&jerry till frukost och en till film innan jag och Sanna åkte hem. Min hjärna fungerade inte helt normalt under lördagen eftersom jag var så jäkla trött, så jag gjorde verkligen inte ett piss.
 
Idag åkte jag iväg till Edsbyn för lite fotbolls lirande, en träningsmatch som slutade med vinst: 2-1. Jag gjorde även debut som mittback. Håller mig helst ute som ytterback eller yttermitt, vill ha en linje attt följa. Men eftersom jag vanligtvis spelar ytterback så kunde jag klara av denna försvarsposition rätt bra ändå. Så länge dr inte sätter mig som mitt-mitt så går det bra, för gör dom det så slutar jag. heheh...
 
Och imorgon då, jo då ni DÅ TAGGAR VI IRON MAN 3!!!!!! WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!! Alltså ni förstår inte hur jävla pepp jag är inför den här filmen, typ mer än till "The Avengers", och då är det mycket! Min förväntningar är skyhöga så är filmen, inte dålig, men mindre bra så kommer min besvikelse vara enorm... Men nu ska jag vara positiv och tänka att den kommer vara lika bra som jag tror, ketchup punkt.
 
  

"Barnfilm"

Gårdagen var någorlunda stressig (använder det ordet för ofta) då jag endast han hoppa av bussen från skola, in i mammas bil där jag fick äta "mellanmål" påvägen till träningen som  körde igång klockan 6.  Orkar inte att jag slutar sent och träningen börjar tidigt... Jag gjorde även den sista delen i svenska-NP, skrivdelen. Den gick väl någorlunda bra men jäklar vad fort det gick, blev klar på cirkus en timme och hade sedan 2timmar till godo. Vad gjorde jag då, jo jag åt godis som fan. Bra tidsfördriv!
 
Ikväll åker jag iväg till Ljusdal för att ha barnfilms-maraton med Bylle, Joel och Sanna. Fast egentligen kallar vi det animeradefilmer-maraton eftersom det inte är barnfilmer. Det är filmer, som är lite mer anpassade för barn, men som ofta har vuxenhumor och är fett bra och roliga. Tror dock jag kommer ha somnat efter 3filmer, håller mig ju knappt vaken under en varje gång jag kollar hos Sanna...
 
Nu ska jag laga mat, något så kulinariskt, exotisk och avancerat som korv och makaroner.
 
Några av filmerna för ikväll: 

Tajt om tid.

Som rubriken lyder "tajt om tid" det är meningen jag skulle använda om någon frågade mig: beskriv ditt liv med en mening just nu. Det är skolarbeten hit och fotbollsträningar dit. Inlämmningsuppgifter, prov, nationellaprov, träningar, matcher och något slags socialt liv däremellan.
 
Igår hade jag iaf NP-läs i svenska, det gick någorlunda bra även om jag klanta mig totalt på en uppgift. Jag hade mitt utvecklingssamtal, det var drygt för man skulle hålla i det själv men även det gick hyfsat. På kvällen gick jag på bio med Sanna, G.i.Joe: Retalation var det, bra film helt klart sevärd! Idag hade jag mitt sista datorteknikprov ever! Tjohooo Wohooo Yaayyaya Hallelujah osv. Kursen tog slut tidigare än de andra även fast det var en 100p kurs, why? Because vår lärare är höggravid, that's why! Men vem av våra lärare är inte gravid eller pappaledig, fertilaste skola i Sverige ju! Tillsist har jag även hunnit med en träning i regnet idag.
 
Nu ska jag sova och mentalt förbereda mig för de 3timmarna av Svenska uppsatsskrivning jag har framför mig imorgon, trevligt... 

JärnGäng!

Fick ett E på mitt NP-läs i Franska, fett glad! Trodde jag skulle få F, nu var jag bara 1poäng ifrån D, wohoooo! Imorgon är det dags för NP-läs i Svenska första 2timmarna på morron, taggad? Nej... Men är ändå mer pepp inför det här än det muntliga som bara gick bajs.
 
Idag har jag och några andra starka i laget bestigit Mout-Ljusdal aka. Kolsvedjaberget. Detta gjorde vi genom intervaller hela vägen upp, jobbigt men sköntoch som belöning fick vi ju en riktigt underbar utsikt över Ljusdal. Jag har nu även insett att jag inte är byggd för långdistanslöpning utan just intervalllöpning, vilket egentligen inte är så konstigt med tanke på att jag är fotbollsspelare.Jag bjuder på en bild på JärnGänget från Korskrogens damlag---
 

Jahapp.

Slödag idag. Det är ju ändå söndag, så det är standard. Vaknade sent, åt chips och ostkrokar till frukost, såg det senaste avsnittet av Vampire Diaries och har mest suttit i soffan framför datorn idag. Fick även mamma att köpa 2st 1½ liters "Loka likes old school: strawberry ice cream", den är så sjukt jävla god!
 
Jag har iaf rört på mig lite idag då jag hjälpte kussen att byta däck på mammas bil, jag är så jäkla duktigt! Nu tror jag att jag ska kolla på film, typ FastFive. 

0-4.

Rubriken är reslutatet på matchen idag (igår, 00:06), vinst till Edsbyn. Men vi spelade JÄVLIGT bra ändå, kunde ha slutat med 2 siffrigt med tanke på att laget vi mötte är ett av hälsinglands bästa damlag och spelar i div2, medan vi nyss gått från div4 till div3...
 
Jag har nyss kommit hem från Sanna där hon jag och Jonna kollade film, GI.Joe, vi måste ju förbereada oss för tvåan vi ska se till veckan på bio. Jonna somnade efter typ en kvart in i filmen, standard att någon i vårt gäng vänner somnar på nån soffa. Brukar dock oftast vara jag eller Julia som gör det. Efter filmen snackade vi om väldigt mysko ämnen, typ benhår, kvalster och navlar. Nu är jag hemma bland fem stycken 22+åringar som är rätt wasted, en pinsam och jobbig storsyrra däribland.
 

Häktigt.

Nu när fotbollen har börjat dra igång på riktigt så blir det tightare om tiden. Igår var det bara att åka hem, slänga i sig lite mat, dra på sig träningskläder och sen åka igen. Träningsmatch mot ljusdalsdamlag var på G, en match som slutadde med 5-0 och en skadad Sarah. En smäll på foten, men som inte var något alvarligt alls. Nu taggar vi om för morgondagen då en DM-kvartsfinal mot Edsbyn väntar, tufft motstånd men det hoppas jag vi klarar!
 
Om vi ska prata om den här dagen då. Den började bra när LjusdalsNytt stod vid resecentrum och delade ut frukost och en nytryckt tidning till oss pendlare, sedan blev den sämre när tåget blev ca 1timme försenat och det slutade med buss från Vallsta till Bollnäs. Efter det blev dagen bättre igen då fredagsfika stod på schemat och sedan smörgåsbuffé, älskar fredagar. När jag kom till Ljusdal efter skolan så gick jag och hämtade lilla Bella på dagis, vi gick sedan och lekte trollkarlar men våra trollspön (pinnar) påvägen hem till resten av alla syskon, bonus syskon, styvmammor och allt vad det nu heter... Där spenderade jag det resterande av den här dagen, med legobygge, läsande, ätning av gott grillat kött, vi lekte även burken och spelade fotboll (förberedning inför imorgon!) och hade det mysigt som vanligt!
 
   
systrar ♥

WB Gamer.

Kom hem för ca 1 timme sen, har lyckats tippa omkull en tårtbit över byxorna och proppat i mig lite blodpudding. Så fort mamma kommer hem så åker jag till Falaparken där jag ska kolla när några av mina teammates spelar träningsmatch mot Tallåsen. Imorgon så är det min tur att spela men då en internmatch mot Ljusdal, trevligt!
 
Idag släpptes den senaste trailern till Man of Steel och även den senaste till Star Trek:Into Darkness... jag vet, det var ett jävla tjat om filmer nu. Men vet ni hur många "måste se" filmer det kommer i år eller?!
 
BTW, har börjat spela Battle Field. JA, jag går i en klass med 14st spelnördiga killar, vad fan förväntar ni er?! Jag provade lite en dag, och nu är jag fast för det är fett kul. Men för tillfället spelar jag i princip bara på skolan på rasterna, så nej jag är ingen gamergirl...än...

Catching Fire.

Igår kom den första trailern(teaser) till den andra filmen i serien "The Hunger Games". Får rysningar i hela kroppen av trailern, den 22november får skynda sig på att komma för jag är sjukt pepp inför den här filmen!
 
 
Appropå trailers: Är det bara jag eller blir alla trailers bättre och bättre? Eller är det filmerna som blir bättre? Förutom den här så finns det 3 till filmer jag får rysningar från topp till tå av för att de är så bra och får mig så taggad till filmerna och det är: Iron Man 3, Star Trek:Into Darkness och Man of Steel. Trailern till Man of Steel är nog förövrigt den bästa jag sett! Jag pratar då om den första trailern, den på ca 1 ½minut. Inga explosioner, lugna bilder, de simpla fraserna som yttras och sedan slutscenen på bara några sekunder. Trots att det är en actionfilm så är det här det enda som behövs för attman ska veta att den här filmen kommer vara något extra.
 
Men för tillfället så är mitt fokus mest på Iron Man 3 då det bara är veckor kvar tills premiären! Woop Woop!

Guess who's back?

Har inte bloggat på...vadå? 3-4veckor? Reason: Jag är världsmästare på att skjuta upp saker pga. lathet.
 
Men ja. Livet rullar på. De nationellaproven har börjat ramla in ett efter ett. Förra veckan gjorde jag det äckligt svåra NP-läs i Franska, det bröt ner min kropp och själ bara av att titta på det. Jag ville seriöst börja gråta efter att jag läst första sidan...
 
Men det finns en positiv sida med att vi kommit till den tid då alla nationella börjar: Det är vår. ÄNTLIGEN! Att det varit plussgrader när jag gått till bussen på morgonen ger mig hopp om sommaren också.
 
Vad har jag mer gjort då...spelat fotboll, underbart att vi spelar ute nu och att serien snart drar igång! Igår var vi dessutom ute och sprang med laget, vanlig löpning/joggning + intervaller och jag dog inte! Tror ingen blir lika stolt som jag när jag klarat av att springa utan att ge upp, känner mig i princip oemotståndlig.
 
Nu ska jag försöka hålla uppe bloggandet.
 

RSS 2.0