Snow storm.

Snö helvete. Jag ser ingenting när jag går till bussen på morgonen. Det är kallt. Jag måste gå igenom hur mycket snö som helst för att gå till skolan och igenom snövallar för att ta mig från skolan till station. Jag har varit påväg att halka minst 20ggr och en av de gångerna var på perrongen, det hade inte varit så bra om jag faktiskt ramlat där, järnvägs spår och tåg ni vet... Har iallafall haft kul idag, på tåg, buss och skola, jag är omgiven av underbara människor. Ikväll blir det nog en myskväll hos Felicia med några av brudarna, det behövs verkligen.
 
Alltså kan det inte sluta snöööööaaaaa, jag orkaaaar inte meeer!!! Men kan trösta mig med ett Vampire Diaries avsnitt iallafall, wonderful.

Bonjour!

Fett glad, eller egentligen inte så glad, men what ever. Men skrev teknik-prov igår och det gick as mega bra, jag litar inte riktigt på mina instinkter men det känns som att jag doftar ett A i luften. Och appropå prov och An, så fick jag ett A på datorteknik-provet, Jag är så jävla grym! Och igår gjorde jag även en engelska presentation om Kalifornien och fast det kände som att jag bara stog och läste innantill från powerpointen så fick jag B, jag säger ju att jag är bäst. Och när vi ändå pratar om det oerhört roliga ämnet prov och betyg, så kan jag säga att mitt idrotts-prov jag skrev för typ 45min sen gick skit bra... Tills jag insåg att jag failat totalt på två frågor då jag blandade ihop vener och aträrer, då bah: jaha där rök det Aet, men jag har fortfarande hoppet uppe för ett B.
 
Och när vi ändå håller på att prata skola kan jag ju ÄVEN ta upp att jag hade typ råpluggat 70st franskaglosor tills idag och sen kommer vår franskalärare och bah typ: TROLL, ni ska bara skriva 5meningar med 5av glosorna nu! Och sen kommer min "sumbag brain": "Oh, you only need to remember 5words, let's make it 1word instead!". Men jag överlista den såatteeee, ja jag klara förhöret ändåååå... efter typ en kvarts stirrande i golvet...
 
Nej, let's change subject.
 
Nu sitter jag kvar på skolan fast jag egentligen slutade för 45minuter sen, har ju utvecklingssamtal om ca 10minuter, Kuuuul! Sen väntar Max på att jag ska storma in där och beställa min kära friscoburgare, hade varit ännu bättre om det inte var så att det var träning ikväll...Kan ju inte riktigt njuta av min onyttiga mat (jag har inga grönsaker överhuvudtaget på mina burgare) på samma sätt då, men what to do?

Studying ain't my thing.

Det rimma, kul va?!

Hade prov på datorteknik idag, det gick väl...sådär? Jag vet aldrig hur det går på mina prov, utom när det går as bra.  Nu kommer vi ju till det trevliga faktum att jag har två prov till den här veckan, Teknik-prov imorgon och Idrotts-prov på torsdag + 70glosor i franskan att plugga in och en text att översätta + utvecklingssamtal på torsdag. Ja, kära vänner, livet leker... ORKAR INTEEE!!! Men what to do? It's gymnasie liv you know. Nej nu ska jag återgå till att läsa om amorfa material, galvanisering och austenit och en massa annat som måste fastna i hjärnan tills imorgon. Wish me good luck...good luck!

Snön ligger vit på taken, endast tomten är vaken...

Snön är här igen, och den har nog kommit för att stanna också... vintern och julen kommer alldeles för fort. Är iaf ledig idag, yay! Det enda som suger är att jag måste plugga hela dan typ, prov i datorteknik som jag bara verkar kunna få C i. Satsar på ett B imorgon...om jag inte glömmer allt jag läst. Nej, time for studying. suck.

Svampbob top 100.

Tittar på Svampbob top 100 avsnitt, underbart jag älskar den gula figuren! Har chillat hela helgen, titta på filmer och varit ute och gått. I eftermiddag väntar fotbollsträning och det bästa med helgen är att den inte tar slut efter söndagen för mig, vi är nämligen ledig på måndag WOOOHOOO!!! Har precis skickat iväg en önskelista till mina mostrar också, alltså vad händer? Mamma har börjat klä huset i rött och man ser fler och fler julbelysningar synas utanför hus och på affärer. Är julen verkligen så nära, vad har hänt med tiden egentligen? Tyckte vi nyss börja skolan ju... Det går för fort, alldeles för fort, orkar inte.

Normal...

Okej, nu har jag skrivit av mig på lite diverse ställen och pulsen har nog blivit normal igen... Så nu kan jag göra ett normalt inlägg. 
 
Igår skulle vi haft idrott men eftersom vår lärare var sjuk så lev det inget av med det. Blev sur när jag fick veta att Designarna hade fått sluta tidigare när hon var sjuk och de skulle haft idrott, men att vi minnsan måsta sitta kvar i 80minuter och jobba i skolan när alla andra åkt hem eftersom det var så länge vi skulle haft idrott. Satt och tjurade tills vi fick köra typ hänga gubbe på slutet, blev på lite bättre humör då. Sen var det dags för träning som bara var rent kaos eftersom vi var så många i en sån liten lokal, men kul som fan var det. Fick även hem skolkatalogen igår, alltid lika kul att gå igenom den och kolla på alla i klasserna, men vår katalog är fett tunn eftersom det bara finns tre linjer på skolan, men den är fin ändå. Kanske, KANSKE, lägger upp en bild på klassen...eller inte, vi får se.
 
Idag välkommnade jag fredagen med öppna armar, och det gjorde jag rätt i. Den vart bra då vi fick ha en av de snygga lärarna som vikarie då ordinarie var på nå annat möte, och vi körde Jepordy på Svenskan. Fast mitt lag förlorade och det andra laget tjatade om det resten av dan och jag fick damp på dom så var det kul! Den enda besvikelsen jag haft är att dagens Vampire Diaries avsnitt är framflyttat till nästa vecka, fuck them som bestämde det.... får väl nöja mig med att titta på bilder på Damon. hehehe.
 
Såååå snygg!!!

What the fuck is wrong with me?!

Alltså jag började storflina, skratta och gav ifrån mig ett ljud som bara kan jämföras med ett hundgny...och jag har tårar i ögonen! Anledning, såg precis en intervju från "Vakna med the Voice" med Louis, Harry och Niall från 1D. Under hela satt jag mest bara och tönt log åt dem, ända tills slutet när Harry säger, PÅ SVENSKA : "Jag älskar dig" och "Kötbullar"!!! Alltså jag kan inte hantera det, jag dog och visste inte vart jag skulle ta vägen, så jag lära skriva till mina 1Dfan friends Sanna och Alice och dela lite av min hysteri! Det här är fan inte okej, jag ska inte reagera såhär åt nåt. Vad har hänt? Jag dööör!
 
Orkar ni inte se hela, spola till 4:00 typ... kan inte hantera det!

Hysteriskt.

Alltså de på tåget imorse måste trott att jag, Sanna och Alice var dum i huvet. Vi agerade verkligen som riktiga fangirls när vi satt där och tittade på giffar på, gissa vilka? suprise: One Direction, nej menar du? Haha, och vi satt inte bara och tittade, vi satt och flämtade och skrattade åt dem och blev lite små hysteriska när det var shirtless pics...hehe... Cajsa var iochförsig också där men hon förstod inte det fina med dom. Sen börja vi prata om hur vi skulle bli om vi någon gång skulle möta dom, vi blev nog alla överens om att det skulle bli starstruck...
 
Jag har verkligen inget vettigare att blogga om för tillfället.. så jag bjuder på en fin gif... hihi

Så jävla snygg!

Dog på insidan när Sanna skickade den här bilden till mig, vilket var för 10min sen och jag kan fortfarande inte sluta flina! Alltså ser ni eller? Ser ni hur fucking jävla snygg  han är!!! Men varför han snagga av sig håret när han var så snygg som på bilden nedan förstår jag inte...Why Liam, Why?! 
Så jävla het ♥
Och hatea inte för att jag blivit besatt av 1D.

Zlatané, det nya franska ordet.

Det här fick vi läsa om på franskan igår, det är hysteriskt kul och helt sant även fast man inte kan tro det. Om ni inte har hört, sett eller läst om det förut, gör det här: http://www.dn.se/sport/fotboll/zlatan-docka-fornyar-franska-spraket  . 
 
Och se den här filmen, fast man inte fattar franska kan den vara kul. Det är en show som går typ varje dag på nån kanal i Frankrike där vissa kändisar får sin egen docka. Det finns fler klipp med "Zlatan" där han blir intervjuad och säger sitt namn typ en biljard gånger, här gör han reklam för sin parfym med "Zlatan svett" som bas...
 

Och smärtan fortsätter.

Blev nyss utsatt för tortyr, eller ja i min värld räknas sprutor in i den kategorin. Sista gardasilsprutan: check! Smärta i armen: check! Tuff barn tatuering som endast typ 4-6åringar brukar få efter sprutor men eftersom det var moster som tog på mig så fick jag en också eftersom jag blir så glad av sånt: CHECK! Jag har fortfarande ont i armen, det borde ha gått över nu tycker jag.
 
Förövrigt fick jag veta att jag och bylund fick ett C på vår gruppuppgift i Webbutvecklingen, och jag fick 24/9/0 poäng på matteprovet vi gjorde förra veckan. Jag fick bäst resultat i klassen, tror jag iallafall, men det var bra tyckte jag ändå trots att jag inte fick några A-poäng. Fick även en komplimang för mina fina bild jag målat på datorn, alltså utanpå datorn, av Pontus idag. Då blev jag glad för det var bara uttråknings klotter egentligen.

Pain!!!

Jag har ont i ryggen som fan pågrund av bodaborg och lasergamet igår, och inte fan blev det bättre av träningen idag heller. Städat har jag också gjort idag vilket också gjorde jävligt ont när jag börjde mig ner och skulle damsuga. Och så har jag ont i mina triceps också, och i axlarna. Och nu måste jag skriva min svenska också fast jag egentligen bara vill sova. Tycker så synd om mig själv just nu.

Direction Infection!

Hade en as bra dag i Östersund med le soccer chicks + tränarna. Blev svettig och ofräsch som fan av lasergamet men det var alla andra också så de gjorde inget, och det var kul som inåt helvete! BodaBorg är alltid lika kul men är även alltid lika jobbigt. Efter allt sånt drog majoriteten av brudarna på bussen och badade medan vi resterande drog in på stan och gick i affärer de sista 30minutrarna innan de stängde, jag fick med mig tre tröjor och ett par hörlurar,  sedan bänkade vi oss i det fräschaste och finaste McDonald's jag sett och åt.
 
På bussen hem tappade jag, Alva och Sanna kontrollen och orden bara rann ur käftarna på oss när vi kom in på samtalsämnet "One Direction", vi sjöng med deras låtar, disskuterade vilken som var bäst, vilken som var sämre, vem som är snyggast, att Liam var snyggast tills han klippte av  sig håret, sörjde att han klippte av sig håret, hatade Zayn för att han var snygg tills han färgade den där feta fula blonda jävla slingan mitt i håret, pratade om hu vi brukar drömma om att vi ska få vara med dom och en massa annat, medan resten i bussen antagligen tyckte vi var as töntiga och jobbiga fast ändå roliga!
 
Jag döööööör!!!!

Hola amigos!

Idag är det fredag vilket typ bara innebär att dagarna på skolan är bra. Jag har även varit på mitt första elevråd, det var fett chill om man jämför med de jag var på i grundskolan, folket där var schyssta som fan. Fick dock gå en kvart tidigare för att hinna med tåget men det skulle Lara också så då kunde jag gå och snacka med henne, och på tåget hade jag som vanligt trevliga konversationer med Subäck och Alice då Sanna dissade mig och åkte bil hem, men det finns fan bra människor här i världen.
 
Denna fredag ska jag tillägna vampyrer av alla dess slag då jag snart tänker se det senaste  VampireDiaries avsnittet och ikväll ska jag på... *trumvirvel*... The Twilight Saga: Breaking Dawn, part 2, med Jonna, Sanna, My och Julia, detta är en bra fredag!
 
Imorgon får jag iaf en timme sovmorgon men ska fortfarande upp tidigt, ska nämlgien till Östersund med fotbollslaget och kicka ass i Lasergame och BodaBorg och sen möjligen lite shopping, gryyymt!
 

Han är fan en gud!

Serriöst! Jag säger som kommentatorna: Zlatan är utomjordiskt bra!
  Har nu tittat på landskampen mellan Sverige-England, tänkte faktiskt gå och sova efter 50minuter då ögonen började svida av trötthet men tänkte att nej nu jävlar ska jag titta på hela matchen, och det var en sån jävla tur! 
   Zlatan, vilken gud, stjärna, kung och legend, snyggast målet detta år han går inte att slå!!! Underbart att se! Hela det svenskalandslaget gjorde en helt underbar match ifrån sig, kämpade till slutändan och jag avundas mina 3 klasskompisar som var där och fick vittna det på plats. Nu ska jag sova och drömma om att jag en dag ska lyckas med något lika snyggt i min mindre framgångsrika fotbollskarriär.
 
   
 
Guden på plan!

"With a sign on my back saying ‘kick me’.."

Hörde precis den meningen sjungas då jag lyssnar på "I would" med the hot dudes från 1D (det var ett jävla tjatande om dom nu) och tänkte att de fick blir le rubrik.
 
Idag tittade min klass på "My little pony" på lunchen, och det var killarna som valde det. Nej, min klass är inte helt normal. Har haft matteprov också och det var mindre kul och vi fortsätter med det imorgon, love it... Hade en trevlig bussresa igen (börjar bli standard) med Oscar, Oskar och Subäck. Höhöhö, dubbel Osc(k)ar. 
 
Tråååkigt....ska fortsätta lyssna på OneDirection...

Girly.

Sitterhär och känner mig skittöntig, tittar nämligen på 1D musikvideo till "little things" och typ dör för dom e så jävla snygga! Har även börjat lyssna igenom deras nya album och lägga till deras låtar i min Spotifylista och på iPod! Haha, känner mig verkligen riktigt fan-girly nu... Men it's a secret, så ssssshhh.
 
Har även fått fika idag, Sanna hade med sig sina himelskt goda cupcakes vilket typ gjorde min dag. Oskar i min franskagrupp berättade även att han tyckte att jag såg ut som någon som brukar sjunga, jag talade då om att de enda gångerna jag sjunger är i duschen och hemma helst när ingen annan är här och att jag fått den fina komplimangen av min kära syster att jag låter som en val när jag sjunger...åtminstonde när jag sjunger i duschen och det hörs genom ventalitonssystemet. Så min sångkarriär kommer nog alltid stanna på i min inoffeciella musikstudio "DuschenStudios".
 

Haha, hehe, hihi, hoho, höhö.

Jag skulle vilja tacka Sanna, Julia och Subäck för detta pris HAHA nej, men för den fett roliga bussresa jag hade hem idag! Det var fan längesen jag skrattade så hysteriskt och så mycket, så att tårarna rann och jag nu känner av lite värk i käkarna av allt skrattande. Jag hade så kul så jag kommer knappt ihåg vad det var vi pratade om...
 
Annars har resten av min dag varit fett chill också, hade en rätt hilarious franska lektion också då vår franskafröken började skratta hysteriskt åt när en snubbe ur gruppen missförstod ett ord... Jag orkar inte skriva hela historien (som egentligen inte alls är så lång) och jag ska dessutom äta nu för min mage har börjat morra. Tack och hej.

EMA all the way!!!

Bra avslutning på helgen, först tittade jag på "x-men: first class" som förövrigt var fucking epic! Och nu EMA, feeeeeett awesome yo!!! over and out.

Doggy dog.

Tog in lite timmars sömn som jag inte får på veckorna genom att sova till typ 12, och ja för vanliga tonåringar är det fortfarande tidigt att vakna då på helger men det är typ 4, 5 timmar senare än vanligt för mig. Jag har inte gjort så mycket idag förutom att titta på filmer. Nu sitter jag och lyssnar på lite Lana Del Ray och har en mysigbysig doggy som ligger och värmer mina fötter, jag och mina asociala helger ♥

Just sain'!

Think about it!

Oh Louis!

Alltså seriös, vad hände med den Louis som såg ut som en gullig 16åring och när blev han världens jävla hottie, mancandy! DÖÖÖR VAD SNYGG HAN ÄR! Och hans lilla rand med skägg gör honom bara ännu mer amazingly hot. 
 
Och varför kan jag inte motstå detta pojkband som tydligen kallas 1D?
 

Tjalala.

Fredag, vilket har inneburit fredagsfika, chill lektioner och en väldigt trevlig och rolig konversation om diverse olika tv-serier och filmer med Subäck, Jack och Bylund. Har även varit kvar i ljusdal sen jag hoppade av tåget till nu och ca två timmar till to go, agerar nämligen lite barnvakt. Har bland annat hjälpt Bella att städa hennes rum samt bakat misslyckade chokladbollar dock med väldigt god smet.
 
Bara för vi är så söta.

Crawl.

Hellu. Idag har jag haft simmning på idrotten då vi skulle lära oss Crawl, det gick väl sådär typ mega dåligt för mig men jag tröstade mig med att alla andra i klassen också såg ut som ett gång idioter när vi plaskade oss fram i basängen. Mer då...jo imorgon har vi fredagsfika och det var tydligen min tur att baka, but you know jag har ju en sån bra mamma som bakar åt en så man slipper själv medan man är på träning. Just det, jag har tränat idag också YAY! Sprang runt efter en boll som vanligt och blev slut i kroppen, skulle inte förvåna mig om jag hade träningsvärk imorgon, sånt är mysigt. Imorgon ska jag vara i ljusdal hela dan och kvällen efter skolan också, träffa my bros and sis och vara lite barnvakt, sånt är mysigt seriöst. Nu ska jag sova eftersom jag är typ död på mornarna nu förtin, natti natti.

President 2012-2016

Nu har ni fått två inlägg med bilder, trevligt va? Kom på att bilderna kommer ta upp hela förstasidan på bloggen om jag har dom i vanlig storlek, så de fick bli små. Vill ni se stora bilder gå in på min FB. Det kommer två inlägg till med bilder men inte ikväll.
 
Jag antar att jag borde skriva nånting om USAs president val. Eller jag borde inte, jag behöver inte alls egentligen men jag tyckte jag borde. Fast jag orkar inte. Istället så kör vi på en HILARIOUS 9gag bild! xD
'nuf said!

Italy, part 2: People in Color


Italy, part 1: People in Black&White


Pink socks.

Ville bara visa mina super fina rosa strumpor jag hade idag och mina gigantiska monster fötter som kommer erövra världen. NOOOO!
    

Moose.

Såg en Älg för första gången på riktigt (Järvzoo gills inte) idag! Vilket är väldigt konstigt eftersom jag det finns typ flera skogar runt omkring där jag bor där jag åtminstone borde fått en skymt av en älg tidigare. Blev livrädd och fick typ hjärtklappning typ 5millisekunder efter att jag sett den, ja jag är rädd för älgar för dom är gigantiska och en bilkrock med en kan innebära the death.
 
Har iallafall haft en awesome dag. Började med att vara trött som tusan på morgonen. Sov på bussen från Fala till Ljusdal, satt sen och typ halv sov/vila på stationen med My liggandes i knät och jag liggandes över hennes rygg i väntan på mitt tåg. Sen måste jag ha sovit tungt som fan på tåget eftersom jag dreglat på bordet  jag hängde/låg över när jag sov, jävligt vidrigt I know men what to do?... Annars har jag skrattat en hel massa idag vilket alltid känns bra, speciellt på bussen påvägen hem hade vi (eller iaf jag) as kul när vi pratade om allt från Prästvåldtäkter till varm mjölk och delfinmusik.
 
Nu tror jag att jag faktiskt sorterat ut alla de bästa bilderna som jag tänker lägga ut, men det kommer bli typ 5 inlägg med bilder för jag har sorterat upp dem i kategorier också. Så snart kommer de!

Det var rea på onödiga inlägg på sarahshjärna.com.

"Tjabba" tyckte klart som fan att ni ville se bilder (vilket jag tror mer eller mindre på), och de kommer i sinom tid. Tänkte skriva att de kommer imorgon men då vet vi alla att det inte alls kommer bli så då jag är one big fuckin lier. Teehee.
 
Jag måste sluta göra såna random, korta och helt meningslösa inlägg. Stop it Sarah, right now!

Italien.

OBS! Det är skrivet fett tråkigt och lame eftersom jag inte kan använda mina vanliga uttryck som fucking awesome eller nåt i en svenska text. But here you go.
 

Under hela höstlovet har jag tillbringat min tid i Florens, Italien vilket var underbart. Trots att vädret inte var det bästa (det var i alla fall inte lika kallt som i Sverige) så var resan grymt bra. Jag åkte dit tillsammans med min mor, syrran och våra vänner ifrån Stockholm, Elin och hennes två döttrar Julia och Olivia.

 

Om jag skulle sammanfatta vad vi gjorde där med två ord skulle det bli: Vi gick. Det var det vi gjorde, gick och gick och gick. Från det att vi vakna vilket oftast var runt klockan 10, till klockan nio på kvällen och det var underbart. Vi gick på Uffizierna, ett gigantiskt museum som var som en enda stor labyrint med tusen olika rum som alla innehöll mer konst än jag klarade av. I och för sig så satt jag mest ute i korriderorna i timmar medan alla andra kollade på tavlor, inte för att jag ville men eftersom det kände som en hög med slem som hade ett rakblad i halsen. Varför? Jo för att jag lyckades bli sjuk efter en dag och det höll i sig till två dagar innan vi åkte hem, det sög…

 

Förutom en massa museum så tittade vi på de enastående byggnaderna som fanns där, stora kyrkor och katedraler med helt fantastisk arkitektur. Mamma blev helt besatt av alla kyrkor och det fanns runt 300stycken i Florens, ibland på morgonen när själv precis satt sig och börja äta frukost kunde hon komma in genom dörren när man inte ens märkt att hon var borta. Svaret var nästan alltid lika när man frågade vart hon varit: ”jaa, jag har varit in i tre kyrkor och tittat” klockan sju eller åtta på morgonen. Det var förstås efter det att hon hade varit på sitt stamcafé, ja på mindre än en vecka han hon bli stamkund på ett italienskt café.

 

Det var något jag inte gjorde, istället satt jag och åt Nutella fyllda bakverk och tittade på PåveTV. Eller ja, det hette ju inte PåveTV men vi kallade det eftersom det var när det var megastora mässor med påven som läste på latin eller nåt sånt.

 

På kvällarna så drog Emma (syrran), Olivia och Julia ut på barer och klubbar, då kände jag att mitt liv sög då jag fick sitta kvar i lägenheten och önska att jag var två år äldre. I och för sig fick jag reda på sista dagen, att man som 16åring fick dricka i Italien men det hade jag nog inte gjort ändå så det spela egentligen ingen roll.

 

Det bästa med hela resan var allt det ätbara; maten, frukosten och GLASSEN. Il Gelato, eller vad det nu heter på italienska. Jag tror jag åt minst tre olika smaker vid två tillfällen under dagen nästan varje dag. Det var så jävla gott så jag ville ta med mig hela glasstånden med mig hem. Ska du dit nån gång så gå till B.ICE, där är dom super trevliga trots att man agerar som en hysterisk turist med noll kunskap inom det italienska språket. Och glassen är därför svin god, lavendel och Nutella (klart dom har Nutella-glass också…) var de bästa smakerna.

 

Sammanfattningsvis, Florens var helt fantastiskt och jag vill helt klart dit igen. Fast om jag ska dit igen vägrar jag åka med RyanAir, förutom att det är super billigt så är det det värsta flygbolaget någonsin!


Ordet RUBRIK får bli rubriken.

Okej, så här gör vi. Jag hade en uppgift i Svenskan att skriva om mitt höstlov, jag skrev om italien så nu tänker jag lägga ut den här för jag är alldeles för lat för att skriva om det. Notera att det blev en hel A4 så ni kommer antagligen inte orka läsa allt, men så får det bli.
 
Har även sett det senaste thVampireDiaries avsnittet, och som vanligt så gick min puls upp till max och jag började gråta vid två tillfällen. Det är något fel på mig, man ska fan inte reagera så här starkt på en serie...
Nej nu ska jag göra ett nytt inlägg, about Italy.

NoPictures.

Inga bilder den här dagen heller, sorry to dissapoint you. Och nej, jag skriver inte hela tiden att jag ska lägga upp dem för att ni ska fortsätta besöka min blogg, jag vet inte ens om ni vill se dom ju, men jag har har bara inte haft tid. Eller jo jag skulle kunna ha tid men jag hade redan bestämmt mig för att ägna dagen åt att plöja igenom de sista avsnitten av Awkward och sedan ta mig an det senaste tVD avsnittet. Nu har jag sett 3 avsnitt av Awkward och har 2 kvar. Jag har gråtit och skrattat och önskat att jag var lika bra med ord i min blogg som "Jenna" är. 
 
Filmen är bye the way typ klar, måste bara fixa musiken lite, ljudkvalitén är för tillfället skit men jag är inte säker på att jag kommer kunna fixa det helt. Nu ska jag fortsätta titta på allt det dramatiska som pågår i "Jenna"s liv.

Ni ä'la gullega ni.

Jag är fett töntig och blev super glad när mina 10 läsare är tillbaka, Yay! höhöhö.

Back to reality...

 
Känner så här nu, I lied... Skulle visst göra flera inlägg med fakta om vad jag gjort och bilder från Italy, men you know I have a life. Och idag innebar mitt liv ett prov jag knappt pluggat till, ett A i samhällskunskap (SOM JAG ÄR SÅ JÄVLA STOLT ÖVER FÖR JAG ÄR FETT JÄVLA BRA OCH AWESOME!!!!!!) och ett besök hos tandis. Hade förövrigt inga hål, YAY!!! Men iallafall, jag lovar att bilder kommer! Sitter faktiskt och rensar och sorterar upp dem just nu, så de ligger iaf på min dator... Och för att förhöja era förväntningar på mig så ska jag berätta att det kommer en film också. Det kommer bli en fett lame film, men you take what you get, right?
 
Nu ska jag fortsätta med bilderna  och syrran väljer musik till filmen, så att eee bye.

JAG LEVER, OKEJ!

Typ alla mina läsare har försvunnit, trevligt... Men jag har haft ett liv, ett riktigt bra liv under höstlovet då jag tillbringat hela veckan i Florens, Italien. VILKET ÄR ANDLEDNINGEN TILL NOLL INLÄGG!!! I promise to göra typ as många inlägg från och med imorgon och de kommer innehålla en billjard bilder! Jag tänker inte skriva något om min tid där nu, för jag har skola imorgon och kom hem för typ 2timmar sen... så aj am pritty bissy rajt naow.... hehe typ med att kolla igenom alla saker jag missa på FB och pinterest...
 
Nej, fuck you readerz som lämnat mig. Om ni inte är tillbaka imorgon, you suck. 

RSS 2.0